Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünkü dinamizminiz ilişkinizi de hareketlendirecek. Yoğun beraberlikler içine girebilirsiniz. Romantik ve bol sürprizli buluşmalara hazırlıklı olun. Ama ilişkiniz her şeyin üstünde geliyor.

Becerikli ve yeteneklisiniz. Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmalısınız. Tek sorununuz,yerinde kollamak zorunda olduğunuza inandığınız arkadaşınızmış gibi davranıyorsunuz.

Yakınlarınızın uyarılarına kulak verirseniz, parayla ilgili tartışmaların yok olduğunu göreceksiniz. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikiminiz yok.

Size ait sırların, bilginiz dışında başkasıyla paylaşılması hoş değil. Bazı uyarılar için atik davranmanız yerinde olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça moralli ve verimli bir gününüzde olduğunuz için, yoğun gelişmelerin kolayca üstesinden gelebileceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bu kalabalıkta duygusal çakışmalar sorun yaratabilir. Bir görüşmede, bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Onun vereceği bir haber gelecekte sizin yaşamınızı da olumlu bir biçimde etkileyebilir.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 14:26 Ay-Uranüs olumlu etkisi olumlu yönde değişime olan ihtiyacın simgesidir. Öyle bir mucize istersiniz ki, bugüne dek yaşanan her şeyi size unuttursun ve yepyeni bir hayat başlasın. Belli mi olur dostlarım, hayalinizde canlandırdığınız yaşamın gerçekleşmeyeceğini kim söyleyebilir ki? Saat 17:21 Ay-Jüpiter görünümü, ailevi ve finansal konular üzerinde düşünmenin ve gerektiğinde ortaklaşa karar vermenin işaretçisidir. Söylediklerimizin onaylanmasını isteriz. Saat 18:17-15 Ocak saat 06:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, maddi ve manevi anlamda risk altına gireceğimiz kararlardan kaçınalım. İnceleyelim, uzmanlarla görüşelim. Bütçemizin sınırlarını aşmayalım. Güçlenmek, kendimizi ifade etmek, yeteneklerimize önem vermek adına, gözden geçirmelerde bulunalım. Gereksinimleriniz konusunda hassas olacağınız bu zaman dilimi içinde, inancınız sizi koruyucu ve yol gösterici olabilir. Moral bozukluğu veya umutsuzluk insanın kendi kendini engellenmesi demektir. Borçlarınız, kredileriniz veya her ne durumda iseniz maddi problemlerinizin tümüyle ilgili yeni bir girişimde bulunmak yerine sakince bütçenizi tekrar gözden geçirmenizi tekrar hatırlatmak isterim. Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

14 Ocak 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı iletişimde, yaptığın telefon konuşmalarında ve mesajlaşmalarında kendini yanlış ifade edebilirsin.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut planlarınızı hayata geçirerek ya da yapılması gerekenleri bir sisteme oturtarak ortaya koyduğunuz performansın beğenilmesini ve takip edilmesini sağlayabilirsiniz. Fakat yaşanabilecek aksaklıklar üzerinde fazla durmamanızda yarar var. Farklı kaynaklar aracılığıyla asıl yaratıcılığınız ortaya çıkabilir. Bu sayede insanların ilgisini çekebilirsiniz. Öte yandan farklı teklifler ve davetler alabilirsiniz, değerlendirmenizde fayda var.Günün Atmosferi:Sosyal ve aktif bir gündeyiz. Farklı şeyler denemek, rutini kırmak isteyebiliriz. Yeni girişimler için de uygun. Özellikle akşamüzeri saatlerinde tecrübeli kişilerle sohbetler, kalıcı ilişkiler veya girişimler ön plana çıkabilir. Ancak, bu hafta sonu, bazı dış faktörlere bağlı duygusal durumlar oluşabilir ya da diğerlerinin yaptığı son dakika değişiklikleri asıl ilgilenilecek işlerden uzaklaşılmasına neden olabilir. 18.30 Sonrası belirsizlikler, halsizlik, isteksizlik, kararsızlık veya istendiği gibi ilerleyememe durumları söz konusu olabilir.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeteneklerinizi ve kişisel gücünüzü daha iyi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Hoş olan şeyler için harcamalar ve kazançlar da mümkün.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her insan gibi siz de yapılan iltifatlardan gurur duyacaksınız. Mutlu olmanız için iki tatlı söz size yetiyor. Arkadaşlarınızın davetine katılarak neşeli bir gün geçireceksiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gösterişli eşyalara, giysilere para harcayabilirsiniz. Maddi konularda bonkör yanınızı ortaya koyabilirsiniz. Sahip olduklarınızı, yeteneklerinizi başkalarını koruyup kollamak için kullanabilirsiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ödemelerinizi hesaplamadan halledebileceğiniz, yeni yatırımlara girişebileceğiniz ve maddi olarak önünüze güvenle bakabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi gücünüz varsa yatırım ihtimallerini değerlendirebilirsiniz.Manevi gücünüzü ihtiyacı olanlarla paylaşmaya ve cömert davranmaya yönelebilirsiniz. Maddi konularda kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ortağınız veya partnerinizle ideal bir iletişim için gerekli bazı tüyoları almak için özel bir danışmanlık alabilirsiniz. Akşam saatlerine kadar önemli işleri temizlemelisiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Stres altında fevri kararlar verebilirsiniz. Bunları hayata geçirdiğinizde zarar görebilirsiniz.Direktif aldığınız insanlarla uyuşmazlıklar yaşamanız mümkündür. Ani tepkiler vererek durumu aleyhinize çevirmekten kaçının.

14 Ocak 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 52' 19" R
Ay
Başak
16° 32' 08"
Merkür
Boğa
02° 00' 54"
Venüs
Boğa
21° 55' 49"
Mars
Koç
12° 45' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 18"
Satürn
Balık
17° 54' 17"
Uranüs
Boğa
23° 19' 50"
Neptün
Balık
29° 22' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 20"
Lilith
Başak
25° 13' 23"
True Node
Koç
14° 54' 06"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>