Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizi ihmal ettiğini düşünüyorsunuz ama bunu açık açık söylemek yerine başka nedenlerle tartışma çıkarıyorsunuz. Onun dışa dönüklüğü size çelişik duygular yaşatıyor. Onun sosyalliğini hem çok cazip buluyorsunuz, hem de tahammül edemiyorsunuz.

Dışarıda canınız sıkıldığında, onu dışarıda bırakmayı bilmiyorsunuz. Özel yaşamınızyaşamına olduğu gibi yansıyor. İşyerinizde sizinle uğraşan, sizinle arasını bozmak isteyen yok.

Evinizle ya da özel eşyalarınızla ilgili bir tamirat sorunu olabilir. Tamir için önemli sayılabilecek bir para ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Ummadığınız bir harcama daha var kapınızda.

Ruh sağlığınızın yerinde olmasını istiyorsanız, biraz dışa açılmalısınız. Yakınınızdakileri kırmayın, yeni ilişkilere de açık olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için yoğun bir gün. Bir haber alacak ve şaşıracaksınız, bu bir evlilik haberi olabilir. Yakın bir dostunuz sizi arayacak, önemli bir konu olmamasına rağmen uzun bir konuşma geçecek aranızda. Öğlen bir başka arkadaşınızla buluşacak ya da telefonda görüşeceksiniz. Bugün sevdiğinize haksızlık edebilirsiniz. Üstelik de bile bile. Baş ağrınız olabilir, hissettiğiniz anda tedbir alın.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Çarşamba gününün ilk etkili enerjisi, saat 11:49 Ay-Merkür görünümüdür. Bir iki konu sizi düşündürüyor olabilir. Bunların düzeltilmesi için yakın çevrenizle konuşabilirsiniz. Nasıl karar vermeniz gerektiğini bilemiyorsanız, biraz daha bekleyiniz. Kendinizi yormayınız. Şu aralar Merkür gerilediği için, her şeyin dikkatlice gözden geçirilmesinde yarar var. Aceleye gerek yok. Saat 15:35 Ay-Neptün görünümü, hayallerin gerçeğe dönüşmesini istediğimiz zamandır. Hassasız. Her şeyin yolunda gitmesini isteriz. Canımızı sıkan şeyleri görmezden geliriz. Saat 22:29 Ay-Mars görünümü, parayla alakalı işlerin yoluna koyulması, ihtiyaçların giderilmesi, gerekli işlerin yapılması yönünde önem taşıyor. Ancak fazla harcamaya yol açabilir. Dikkat etmekte yarar var. Saat 23:45 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu, maddi konularda güçlü olma arzumuzu işaret eden bu görünüm, geleceğimizi düşünmenin de önemini vurguluyor. Başkalarına eğilip bükülmek istemiyoruz. Ne olursa olsun kazanmalıyım, kendime yetmeliyim diyeceğiz. Harcamayı sevebiliriz. Gösteriş yapabiliriz. Bizi güçlü bulmalarından hoşlanırız. Ancak bütün bunların dozunu kaçırmamakta yarar var. Bu görünüm kazancımızı yarınlara dönük değerlendirmenin yararlı olacağını söylüyor. Mutlu, huzurlu, keyifli bir gün geçirmeniz dileğimle,

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşına çıkacak olan olaylara ve kişilere karşı sabırsız davranabilir, ani yükselişler yaşayabilirsin.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten gelen bazı aşklarınız size kafa karışıklığı yaratacak olsa da; samimiyetten yoksun ilişkilerden uzak durun.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gizli kalmış koşullar sizin dengenizi biraz bozabilir. Bazı olayları kabullenmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi savunmak için acele edebilirsiniz. Gün içinde sakin kalmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda çaba sarf edebilirsiniz. Sevdiğiniz konularda eğitim alabilirsiniz.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki karşı cinsin ilgisini çekmekten bıktınız. Özellikle de bu ara ters davranışlara maruz kalmış olabilirsiniz. İş yerinizde daha siyasi davranın.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yalnız kalma arzunuz yüksekken, yakın çevrenizle yapmanız gereken planlarınız devreye girebilir. Mantığınız ve duygularınız arasında kalabilir,hayatı- nızda kolay tepkiler verebilirsiniz.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün herkes bol bol sizden bahsedebilir. Zira topluluklarla bağlantı içinde olduğunuz bir gündesiniz. Kolektif bilincinizde uyanış yaratabilirsiniz. Rüyalarınızdaki diyaloglar gerçek hayatınıza yansır. Hakkınızda çıkan dedikodulara kulak asmayın. Ruhsal açıdan zihin karışıklığı sizi rahatsız eder. Ayrıca bir kadınla yapacağınız görüşme size yeni fikirler taşır.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

16 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 12' 56" R
Ay
Koç
05° 23' 12"
Merkür
Koç
19° 36' 08"
Venüs
Boğa
07° 04' 57"
Mars
Koç
03° 31' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 46"
Satürn
Balık
16° 59' 50"
Uranüs
Boğa
22° 37' 51"
Neptün
Balık
29° 03' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 03"
Lilith
Başak
23° 53' 07"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>