Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızlığı bir an evvel bitirmeye niyetli görünüyorsunuz. Sıkılganlığınızı bugünlerde fazla hissettiriyorsunuz, ama sıcak kişiliğiniz de daha fazla yalnızlık istememekte kararlı gibi.

Üretken birisiniz, bu anlamda uzun süreli yalnızlıklar içindesiniz. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili bağlantılı olarak, destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir.

Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektiriyor. Bugünlerde doğru hesaplar içinde olmalısınız. Yakında kısmen de olsa düzelme içine gireceksiniz.

Belli bir süreç içinde, belli konularda yanılgılara düşme şansınız yok. Doğru karar ve seçimlere zorunlusunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata bakışınızdaki iyimserlik etkileyici. Bu özelliğinize hayranlık ölçüsünde ilgi duyan insanlarla ortak planlar içine gireceksiniz. Bugünlerde bir mülk işiyle ilgili koşuşturmalarınız olabilir. İşin gittikçe belirginleşen para boyutu, çabalarınıza ivme katabilir. Sınırsız özgürlükten yanasınız. Ama bu konuda eleştirel bakılan çifte standart uygulamalarınız da var.

16 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:05-18:23 arasında İkizler burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek Ay, bir iki konu üzerinde bir hayli kafamızı yorduğumuzu gösteriyor. Bazen mantıklı düşünüyoruz bazen de dağılıyoruz.  Böyle bir etki altında tam bir odaklanmanın sağlanması kolay değil. Hislerimizi bizi şefkatli olmaya yöneltirken, içimizdeki ses mantıklı düşün diyor. Bu gelgitler arasında karar vermek yerine, olana bitene bir daha bakmak yerinde olur. Hani bazen, isteklerimizi elde etmekte zorlanır ve bir türlü elde edemediğimiz güzellik ve mutlulukları yüce bir güce havale ederiz. Emeklerimizin  bir şekilde bize geri döneceğini  düşünürüz. Saat 18:23 itibariyle Ay, burcunuzda ilerleyecek. Duygularınızı ve sahip olduğunuz  değerlerinizi korumak ve kollamaktan yana olacaksınız. Ayın,  aydınlattığı ve güçlendirdiği bugün size  dışarıdan gelebilecek tepkilere, bazı zorluklara, yuvanız içindeki problemlere  kolaylıkla karşı durabilirsiniz.  Yaklaşım tarzınız ve yaşam biçiminizle bazı kişiler için her ne kadar sessiz biri  olarak görülseniz de bu saat itibariyle kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Huzurlu, sevgi dolu bir gün olsun. Her şey gönlümüze göre  olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

16 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş'in bulunduğu konum,disiplininize verdiğiniz önemi daha da belirgin hale getiriyor. Başarmak için, kendinize koyduğunuz kotaları aşmak için gösterdiğiniz çabalardan kendinizi yorgun hissedeceğiniz bir gün. Aşkta kendinize aşırı güvenmeniz, sahiplenme duygunuzu da artırıyor. Partnerinizin üzerinizde etkisi oldukça yüksek.

16 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda alternatifleriniz veya farklı yollar olduğuna inanmanız, çözümleri bulmanın asıl anahtarı olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilere bazı şeyleri anlatabilmek için sesler yükselebilir. Ancak, günün atmosferi birbirini anlamayı, hatta doğru cümleler kurmayı zorlaştırabileceği için, seviyesiz tartışmalardan kaçınmak adına esnek olabilmek ve sakin kalabilmek için uğraş göstermek yerinde olacaktır.

16 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabırsızlığınız sizi karmaşık durumlara sürükleyebilir. Gizlilik ve gizli düşmanlar konularında daha dikkatli olmalısınız. Düşüncelerinizi toparlamak ve psikolojik yüklerden kurtulmak açısından güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Israrcı yaklaşımlarınızın çevrenizdekilerden önce size sıkıntı verdiğini fark etmeniz gerekiyor.

16 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL anlamda zor bir gün. Aklınızla yüreğiniz arasında gelgitleriniz yalnız kaldığınız anlarda göz yaşı dökmenize neden olabilir.

16 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

16 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 50' 23" R
Ay
Boğa
29° 59' 52" R
Merkür
Koç
22° 40' 05"
Venüs
Boğa
11° 41' 31"
Mars
Koç
06° 24' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 17' 54"
Uranüs
Boğa
22° 50' 50"
Neptün
Balık
29° 09' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 16"
Lilith
Başak
24° 18' 02"
True Node
Koç
15° 17' 42"
Son Güncelleme : 09/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>