Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Cesaretli olun, şansınız zorlanmaya değer. Heyecanınızı, sizin de anlayamadığınız bir ürkeklikle yaşamanız, yeni bir ilişkiden yana birtakım korkular barındırdığınızı gösteriyor.

Son günlerde verdiğiniz bazı kararlardan geri adım atmanız gerekecek. Bugünlerde almanız olası kimi teklifler, kesmiş olduğunuz bazı umutları yeniden yeşertebilir.

Birikimlerinizi aktardığınız yerden fazla umutlu görünmüyorsunuz. Özel harcamalarınızın bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duymamalısınız.

Yokluğunuzda uğradığınız haksızlıklara karşı, sizin adınıza yaratılan tartışmalara duyarsız kalıyorsunuz. Bu davranışınız eleştiriler almanıza yol açacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaştığınız güçlüklere küçümser tavırlarınız, çevrenizi etkiliyor. Bu etkilenişimi yararlı hale getirmeniz çok mümkün. Öncelikle, kimi insanları egemenlik alanınızın unsurları gibi görmekten vazgeçmelisiniz. İsteksiz göründüğünüz bir çalışma için bugünlerde ısrarla karşılaşabilirsiniz. görüşmeyi etki altında kalmadan tek başınıza değerlendirmeniz, sizi istekli yapacak.

17 Mayıs 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:05  Ay-Neptün olumlu görünümüyle Pazar gününü karşılıyoruz. Bu enerji, farklı bir hayat sürdürmek ve yaşama dört elle sarılarak güven ve huzur içinde olmak isteğinizi yükseltir. Hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretilere ilgi duymanız mümkündür.  Sezgileriniz güçlenir. Hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında güven duygunuz yerine gelir. Saat 02:26 Ay-Venüs görümümü, huzur verici paylaşımların, ailemizle, sevdiklerimizle bir arada olma arzumuzu işaret ediyor. Gayet olumlu duygular, huzur ve güvenle Pazar gününü karşılamamızı sağlıyor. Saat 10:44 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, mali yönden dikkatli hareket etmenin, fazla açılmamanın doğru olacağını gösteriyor. Elimizdekine sahip çıkmalı, kazançlı çıkacağımız hedefler belirlemeliyiz. Saat 11:38 Ay-Pluto güçlü  görünümü,  bizi ideallerimizi gerçekleştirmeye teşvik ederken, güvenilir bir ilişkinin hayatımızdaki önemini belirliyor. Bir dönüşüm devresindeyiz. Ya, tümüyle her şeyi düzenleyeceğiz veyahut düzeltemediklerimizi tespit edip gerçekçi bir şekilde yolumuzu çizeceğiz. Saat 21:04 Ay- Chiron ılımlı  görünümü,  hem kendinize hem de başka insanlarla huzur dolu etkileşimde bulunmanızı sağlayıcıdır. Hayata dair olumlu dileklerde bulunabilirsiniz. Birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmeye özen göstereceğiniz bugün, sizin arzunuz herkesin yararına olacak şekilde düşünmesi ve hareket edilmesidir. Tabii ki maddi ve manevi değerleriniz son derece önemli olduğundan risk altına girmek istememeniz doğaldır. Paylaşım olgunuz güçlüdür fakat bu tümüyle kendinizden ve ilkelerinizden vazgeçmeniz anlamına gelmez. Kendinize güvenerek yol alabilirsiniz. Keyiflendirici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

17 Mayıs 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizden destek aldığınız zaman kendinizi çok daha mutlu hissediyorsunuz. Birlik ve beraberlik duygularınız oldukça yoğun. İş birliği içinde hareket etmeniz, girişimci tarafınızı belirgin hale getiriyor. Bugün, maddi konularla ilgili sezgilerinize güvenebilirsiniz. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız.

17 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı fırsatların yüzünü gösterdiği günler. Dolayısıyla, sunmayı düşündüğünüz plan, proje, hizmet veya ürünler söz konusuysa beğeniye sunabilir veya bazı konularda fırsatlar yakalamak amacındaysanız, fırsat yakalayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün önemli işler yerine daha çok kendi planlarınıza zaman ayırmalısınız. Eve ilişkin değişiklikler de yapabilirsiniz.

17 Mayıs 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

çevrenizdeki herkese meydan okur gibisiniz. Haksızlıklar, yaşadığınız hayal kırıklıkları ve yolunda gitmeyen şeyler gözünüzü karartabilir.

17 Mayıs 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla ilişkileriniz odak noktanız olurken, özellikle akşam saatlerinde ilişkilerde agresif davranışlardan uzak durmalı, ılımlı davranmayı tercih etmelisiniz. Gün içinde yakın çevre ilişkileri ve görüşmelerinizde iletişim problemleri yaşayabileceğiniz için kendinizi daha mantıklı, sağduyulu ve sakin ifade edip, motivasyonunuzu korumanız gereken bir zamanda olacaksınız.

17 Mayıs 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel alanlarınızı geliştirip ileriye taşıyacak değişik ortamlar, yaratıcılığınızı körükleyebilir. Az tanıdığınız insanlardan hayatınıza dair güzel destekler alabilirsiniz. Bugün, dinlenme ihtiyacınız artacak.

17 Mayıs 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ruhsal enerjinizi yükseltin ve yaşama dört elle bağlanın. Güneş her gün doğuyorsa sağlıkla uyanıyorsanız güne sahip olduğunuz değerlerin farkına varın. İş hayatınızda hızlı girişimlerde bulunup istediklerinizi kabul ettirebileceğiniz şartlar elde edebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise ikna edici konuşmanız karşısında eş ya da sevgilinizin samimiyetinizden etkilenmemesi imkansız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

17 Mayıs 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>