Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Cesaretli olun, şansınız zorlanmaya değer. Heyecanınızı, sizin de anlayamadığınız bir ürkeklikle yaşamanız, yeni bir ilişkiden yana birtakım korkular barındırdığınızı gösteriyor.

Son günlerde verdiğiniz bazı kararlardan geri adım atmanız gerekecek. Bugünlerde almanız olası kimi teklifler, kesmiş olduğunuz bazı umutları yeniden yeşertebilir.

Birikimlerinizi aktardığınız yerden fazla umutlu görünmüyorsunuz. Özel harcamalarınızın bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duymamalısınız.

Yokluğunuzda uğradığınız haksızlıklara karşı, sizin adınıza yaratılan tartışmalara duyarsız kalıyorsunuz. Bu davranışınız eleştiriler almanıza yol açacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ummadığınız insanlar ummadığınız hazırlıklar içersine girebilirler. Bazı kuşkularınızın ortadan kalkması ve yeni umutlara yönelmeniz için elverişli bir gün. Bir akrabanızla aranızda herkesin gıpta ettiği dayanışma, onun size bu günlerde yapacağıdışı bir ortaklık önerisiyle daha da somutlaşabilir. Bu gelişmeye çok sıcak bakacaksınız.

17 Mayıs 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Terazi burcunda ilerliyor. Aile içinde ve duygusal anlamda üzerinde hassasiyetle durduğunuz en önemli olgu, uzlaşmak. Hani derler ya, kol kırılır yen içinde kalır diye. Bir problem olsa dahi, bunun kavgayla halledilmesinden yana değilsiniz. Özellikle yuvanızı, sizi veya ailenizi ilgilendiren meseleler üzerinde güzellik ve konfor gibi  huzur ve güvenlik de fazlasıyla önemsediğiniz noktalar olacaktır. Saat 03:54 Ay-Mars görünümü, ev içinde sağlık, düzenleme, rahatlık anlamında yapılacak düzenlemelerin göstergesidir. Ancak bunların bilinçli şekilde ele alınmasında yarar var. Çünkü Mars geri hareket dönemindeyiz. Mutlaka doktor kontrollerinizi yapınız. Tedbir anlamında söylüyorum bunları. Diyetinize önem veriniz. Sizi zinde tutacak, aktivitelere yöneliniz. Sabırsızlık, agresif tavırlar, sürekli bir şeylere ilgi duymak, sonra sıkılmak, vazgeçmek gibi durumlar yaşanabilir. Plan dışı gelişmelerin olma ihtimalini göz önünde bulundurarak kendinizi ayarlarsanız hem Mars geri hareketini hem de günü olumlu şekilde değerlendirmiş olursunuz. Hayatın bize sunacaklarından şüpheye düşmeyelim. Çünkü her gecenin bir aydınlığı mutlaka vardır. Mutlu ve huzurlu bir gün dileğimle,

17 Mayıs 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu dönem, yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Gücünüzü ve hırslı yönlerinizi regüle etme ihtiyacı duyacak ve paylaşım konusunda gizliliği tercih edeceksiniz. Görüşeceğiniz veya işbirliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz.

17 Mayıs 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kolay ve size karşı çıkılmayacağını düşündüğünüz yollardan ilerlemelisiniz. Yeni ya da farklı şeyler ortaya koymak ya da denemek istiyorsanız, öncelikle onaylanmanız gerektiğinin farkındasınız. Duygu ve düşüncelerinizi açıkça dile getirmeniz durumunda karşılığını görebilirsiniz. . Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Mayıs 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızda gözünüzden kaçan olaylar olabilir. Güvenlik konusunda dikkatli olunmasında fayda var. Gün içinde toprak ve emlak ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni şeyler öğrenmek durumunda kalabilirsiniz. İşlerdeki eksikleri tamamlamak için uygun bir gündesiniz. Küçük aksiliklere karşı duyarlı olun.

17 Mayıs 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yoğunluğunuz sebebiyle sırt ve ayak ağrılarınız artabilir. Dinlenmek nedir bilmiyorsunuz. Sağlığınızı ihmal ederek kendinize haksızlık etmeyin. Bol bol dinlenin.

17 Mayıs 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Mayıs 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ailevi konular hayatınızda daha fazla yer edecek. Bazı planlarınızı gözden geçirmek için evinizden daha iyi bir yer olamaz. Arkadaşlarınızla aranızdaki iletişim sorunlarına eğilebilirsiniz.

17 Mayıs 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ve komşularınızla ilgili olumlu ve sıcak duygular tesis edilecektir.Biraz geçmişe dönük anılardan konuşulabilir. Bu tatlı anıları hatırlayıp ilişkilerinizi dengeye oturtabilirsiniz. Hak-hukuk arayışı ön planda olacaktır. Arkadaşlık ilişkilerinizde uzlaşma ortamınızın odak noktası olabileceği, sosyal topluluklar arasında olabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.Genel olarak ise; Ay tüm gün Terazi burcunda kalacak. İlişkilerinize eğilmek, adil olmak, hak yememek, medeni davranmak, kibarlık yapmak, güler yüzlü, romantik olmak, sosyalleşmek, gezmek, eğlenmek ve çevrenizle bağlantı kurmak için oldukça uygun bir gündesiniz. İlişkileri ve iletişimi ön plana alacağınız fırsatlara sahipsiniz.Alışveriş yapmak, kuaföre gitmek, estetik içeren konulara eğilmek, sevdiklerinize hediye almak, iyiliklerin karşılığını vermek, alttan alan tavırlar sergilemek, affetmek, dostlarınıza ikramlar yapmak, ambiyansı zevkli mekanlara gitmek, tatlı-pasta almak veya pişirmek, dekorasyon, güzellik, aksesuarlar, tekstil ve moda ile ilgilenmek size iyi gelebilir.

17 Mayıs 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

17 Mayıs 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>