Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir ilişkinin başında yaşanabilecek bütün sorunları yaşıyorsunuz. İkinizde de uyum problemi var. Aynı zamanda bir ilişkinin başında yaşanacak bütün hoşlukları da yaşadığınız için şimdilik durumunuzdan memnun görünüyorsunuz.

Sektörde yaşanan genel durgunluk sizin işlerinize de yansıyor. İsteklerinizi gerçekleştirmeyi uzun vadeye bıraktınız. Bu gerçekçi yaklaşımınız günübirlik stres yaşamaktan koruyor sizi.

Bir zamanlar önemsemeden kenara ayırdığınız küçük birikiminiz bu süreci zorlanmadan atlatmanıza yardımcı oluyor. Bir süre daha sıkıntı çekmeden idare edebilirsiniz.

Yakınlarınız içkiyle aranızın iyi olduğu konusunda hemfikir. Sağlığınızı ve enerjinizi etkilediğinin siz de farkındasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam sevineceğiniz konuklarınız olabilir. Birlikte gerçekleştireceğiniz derin sohbetten çok hoşnut kalacaksınız. Çevrenizdekilerle ilişkiniz çok olumlu. Tek sorununuz çok meraklı davranıp çok yakınlaşmanız. Bu özelliğiniz insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyor. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 03:59 Ay-Venüs arasındaki olumlu görünümüyle Çarşamba gününe adım atıyoruz. Bu görünüm rahatınıza olan düşkünlüğün işaretçisi, ayrıca sivri dilli olmak yerine güzellikle bir çok problemin halledilmesini sağlıyor. Bu görünüm kişinin monotonluktan pek hoşlanmadığını gösteriyor. Saat 15:55 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünüm etkisi altında, kredi veya borç alarak rahatlamak istiyorsanız, bunu çok iyi düşünün lütfen. Aceleyle karar vermeyiniz. Günün geri kalanında Kova burcunda ilerleyecek Ay, teknolojik konularda bilgilenme hevesiniz, dış dünya ile temasınız gün boyunca ön plandadır. İletişim kurmak sizin için gayet değerlidir. Yeni şeyler keşfetmek ve öğrenmek peşinde olursunuz. Çevrenizdeki dünya ile ilgili her şeyi keşfetmek arzunuz yoğunlaşır. Okumayı ve düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmayı arzularsınız. Hazırcevap haliniz gözlerden kaçmaz, iyi bir öğretici ve konuşmacı olarak çevrenizde dikkat çekersiniz. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

18 Kasım 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Anlaşmaya vardığınız ya da söz verdiğiniz konularda kolay kolay geri adım atmıyorsunuz. Bu özelliğiniz takdire şayan; ancak bu kez esnek davranıp, bir ayrıcalık yapabilirsiniz. Böylelikle hem koşulları hem de anlaşmalarınızı eskisinden çok daha iyi bir şekle sokabilirsiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size daha fazla çalışmak, daha az harcama yapmak, koşulları iyileştirmek v.b başlıklarda sözler vermiş kişiler, eğer sözlerini unuttularsa, hatırlatmanız gerekiyor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayaller, kafa karışıklıkları ve idealler gezegeni Neptün'ün direkt harekete geçişi, aslında bugünden itibaren hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemize hayata geçirmemize yardım etse de, sadece birkaç gün için, bizi biraz dalgın, unutkan ruh haline geçirebilir(aslında hafta başından beri biraz etkisini kararsızlıklar, şüpheler veya belirsizlikler olarak hissetmiş olabilirsiniz). Sabah, öğlen ve öğle sonrası saatlerde, ikili ilişkilerimizde olumlu saatlerde olacağız. Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var. Sular ve sıvılarla ilgili başlıklar uzun zamandır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de devrede olabilir bu arada ekleyelim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Kasım 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa yapılan konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Kriz yaratan durumları iyi organize etmeniz gerekebilir. Borç alacak ilişkileri bugün sizi daha çok meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konuları daha hızlı ilerletmek isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destek önem taşıyor. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çıkacak bir insanı fırsat olarak görüp aşırı güven duyabilirsiniz. Her haliyle sizi etkileyecek bu kişi yanlış yapmanıza neden olabilir.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yurtdışı bağlantılı işler, seyahat ve eğitim alanlarınızdaki rahatlamalar, kafanızdaki hayalleri hızlandırabilir. Bugün, aile hayatınıza yapmanız gereken harcamalar öne çıkabilir.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilgi, iletişim konuları ön plana çıkacaktır. Kitap yazma, web sitesi kurma, blog yazma, seminer verme gibi konularla ilgilenebilir, size kazanç sağlayacak seyahatler organize edebilirsiniz. farklı, sıra dışı, orijinal, marjinal konulara daha rahat bir şeklide çekilebiliriz. Bugün elektronik aletler, beyaz eşya ..vb konular için paranızı harcayabilirsiniz

18 Kasım 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yepyeni heyecanlar duyabilir, farklı beklentiler içine girebilirsiniz. Düşünceleriniz biraz dalgın ve kararsız olabilir. Fakat, olayları pek fazla önemsemeyeceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Moraliniz yüksek.

18 Kasım 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 14' 25" R
Ay
Boğa
06° 05' 08" R
Merkür
Koç
21° 12' 59"
Venüs
Boğa
09° 39' 25"
Mars
Koç
05° 07' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 36' 14"
Satürn
Balık
17° 10' 02"
Uranüs
Boğa
22° 45' 05"
Neptün
Balık
29° 06' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 54"
Lilith
Başak
24° 07' 02"
True Node
Koç
15° 23' 21"
Son Güncelleme : 07/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>