Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir ilişkinin başında yaşanabilecek bütün sorunları yaşıyorsunuz. İkinizde de uyum problemi var. Aynı zamanda bir ilişkinin başında yaşanacak bütün hoşlukları da yaşadığınız için şimdilik durumunuzdan memnun görünüyorsunuz.

Sektörde yaşanan genel durgunluk sizin işlerinize de yansıyor. İsteklerinizi gerçekleştirmeyi uzun vadeye bıraktınız. Bu gerçekçi yaklaşımınız günübirlik stres yaşamaktan koruyor sizi.

Bir zamanlar önemsemeden kenara ayırdığınız küçük birikiminiz bu süreci zorlanmadan atlatmanıza yardımcı oluyor. Bir süre daha sıkıntı çekmeden idare edebilirsiniz.

Yakınlarınız içkiyle aranızın iyi olduğu konusunda hemfikir. Sağlığınızı ve enerjinizi etkilediğinin siz de farkındasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam sevineceğiniz konuklarınız olabilir. Birlikte gerçekleştireceğiniz derin sohbetten çok hoşnut kalacaksınız. Çevrenizdekilerle ilişkiniz çok olumlu. Tek sorununuz çok meraklı davranıp çok yakınlaşmanız. Bu özelliğiniz insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyor. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 14:42 Akrep burcunda doğacak Yeniay, aşk hayatımızdan çocuklarımıza kadar yaşamın genelinde tutkuların öne çıkışını sağlıyor. Biz sevdiğimiz her şeyi sahipleniyor, derinden seviyor, onu elimizde tutacak şekilde hareket ediyoruz. Bir şeye inanmışsak, bizi tatmin ediyorsa ondan uzaklaşmak mümkün değil. Bu Yengeçlerin koruma ve kollama güdüsüdür. Şimdi bu içgüdüsel duruma bir de tutkular eklenince tabii ki daha fazla sıkıca sarıp sarmalayacağız her şeyi. Bu Yeniayın yöneticisi Mars-Terazi burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, biz bu Yeniayda, yuvamız içinde dengeli, ahenkli, gönül birliğinin temel alındığı bir ortamda yaşamak istiyoruz. Eğer karşımıza biri çıkarsa, bir yuva kurmayı dileriz. Hem cinsel açıdan hem de hayatı birlikte sürdürmekten yanayız. Çocuklarımız varsa, onların mutlu bir yuvada büyümeleri için elimizden geleni yapacağız. Bir yeteneğimiz varsa, bunu hobi anlamında sürdürürken, işe dönüştürebilir, ofis veya ev ortamında bunlarla uğraşabiliriz. Evimizi güzelleştirmek amaçlı değişiklikte bulunabiliriz. Bu Yeniayın bir başka özelliği, emek verdiğimiz işleri sergilemek ve bu konuda hizmet vermektir. Daha geniş bir kitleye erişmenin yollarını arayacağız. Hedeflerimizi gözden geçireceğiz. Müşteri portföyümüzü genişleteceğiz, araştıracağız ve bildiklerimizi başkalarına öğreteceğiz. Yeniayın doğru karar ve girişimde bulunmamızda şans getirmesi dileğimle,

18 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Derin bir rahatlama hissediyorsun. Bu anı değerlendirmek için kendini sokağa atabilirsin.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerimizde bize cesaret verici ve hedeflerimize ulaşmamız konusunda cömert davranacak insanlarla iletişime geçmemizde fayda var.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay altında, yeni şeyler öğrenmek ve hayattan keyif almak konusunda olumlu imkanlar var. Aşırı hayale kapılmadığınız sürece hayatın getirdiklerine açık durun.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Akrep burcunda meydana gelen yeni ay yeni bir aşkı gündeme getirebilir. Tutku ve heyecanla yeni bir uğraş veya aktivite alanı edinebilir, yeni bir hobinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni adımlarınızda sezgileriniz size yol gösterebilir.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

18 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda ve çocuk konularında, başlangıç ve kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Çocuğunuzla olan ilişkiniz bu süreçte sizi çok mutlu edecek.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Mars arasındaki destekleyici etkileşim size oldukça hareketli bol iletişimli bir günün kapılarını açacak. İş seyahatlerine çıkabilir, kalabalık toplantılarda görev alabilirsiniz. Uluslararası boyutta iletişim sizin temel konunuz olabilir. Diğer yandan kalça ağrılarına dikkat edin.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yepyeni heyecanlar duyabilir, farklı beklentiler içine girebilirsiniz. Düşünceleriniz biraz dalgın ve kararsız olabilir. Fakat, olayları pek fazla önemsemeyeceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Moraliniz yüksek.

18 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 17' 22" R
Ay
Koç
06° 30' 26"
Merkür
Koç
19° 39' 24"
Venüs
Boğa
07° 10' 36"
Mars
Koç
03° 35' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 51"
Satürn
Balık
17° 00' 13"
Uranüs
Boğa
22° 38' 06"
Neptün
Balık
29° 03' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 18"
Lilith
Başak
23° 53' 38"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>