Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önce karamsarlığınızı atmalı ve bu akşamki tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz. Gönlünüzde gözlenen niyetsizlik ve küskünlük, bu akşam tanıştırılacağınız kişi tarafından yok edilebilir.

Hem maddi hem mesleki açıdan bir sıkışmışlık içindesiniz. Bugünden başlayarak gönlünüzün işini aramalısınız. Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden ilişkileri çokça sorgulamanız anlam taşımıyor.

Bu günlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız. Biraz daha hesaplı yaşamaya çalışmalısınız.

Birtakım kuşkulara açık ilişkilerinizi fark edebilmeniz gerekiyor. Dostluk ilişkilerinde ne kadar sağlam biri olduğunuzu bazı arkadaşlarınıza yeterince anlatamamış olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni insanlarla tanışabilir yeni ilişkiler kurabilir yada yeni bazı düşüncelerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi mutlu ve iyimser hissedeceksiniz. Çevrenizdeki kişilere anlayışlı ve ılımlı yaklaşacaksınız. Size ihtiyaç duyan bir dostunuza yardım edebilirsiniz. Beklemediğiniz bir misafir gelebilir yada eski bir dostunuzla sohbet etmek imkanı bulabilirsiniz. Genel olarak keyifli bir gün geçireceksiniz. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz ve başarılı olacaksınız.

18 Ocak 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:27 Ay-Mars olumlu görünümüyle güne uyanıyoruz. Biraz huzursuzluk söz konusu olabilir. Bunun nedeni,  sizi bağlayan, baskı altına alan, durmanıza neden olan her şeyden kurtulmak içindir.  Birilerinin motive etmesine, sizi desteklemesine ihtiyacınız var. Yenilikleri arzuluyor, uygulamak istiyor, bir şeyleri yoluna koymak için mücadele ediyorsunuz. Bu mücadelenin sonucunun başarılı olmak niyetindesiniz. Aklınızdan bir çok fikir, buluş geçiyor. Aslında değişime açıksınız ve cesur adımlar atmaya heveslisiniz. Fakat çok hızlı  harekete geçemediğiniz için gergin olabilirsiniz. Mali konularda ödeme ve harcamalara biraz dikkat edelim.

18 Ocak 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla beraber olma isteği içinde olsanız bile, onların fikirlerinden etkilenmeniz söz konusu olacaktır. Kendi kararlarınızı kendiniz vermelisiniz. Yaşam kalitenizi daha da arttıracak ve kişiliğinizi ortaya koyacak işlere damganızı vuracaksınız. Kazançlarınız konusunda yeni kurgulamalar peşindesiniz..

18 Ocak 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşe ait amaçlarda öngöremediğiniz gelişmeler olumlu görünüyor. Yaşanan yenilenmelerle beklediğiniz sonuçlar alınabilir. Kendinizi daha farklı görevlere hazırlamakta kararlı olmalısınız. Toplum karşısındaki görünümünüz artık değişecektir. Maddi açıdan sizi huzursuz eden ortaklaşa finans konuları da öncelik kazanmakta. Biraz temkinli olmaya bakın.

18 Ocak 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dua... İnsanlar sizi uyumlu olarak tanımlıyorlar. İlişkilerinize önem veriyorsunuz. Başkaları ile iyi geçinmeyi ilke haline getirmişsiniz.

18 Ocak 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızda bazı gizli işler döndüğünü hissedebilirsiniz. Yaşananların tüm boyutları net biçimde ortada olmasa da, tanıdıklarınıza parasal yardımlarda bulunmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Aile içinde biraraya geleceğiniz kişiler sizi mutlu edecek.

18 Ocak 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 26" R
Ay
Oğlak
11° 08' 36"
Merkür
Koç
16° 32' 24"
Venüs
Koç
29° 42' 29"
Mars
Balık
28° 55' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 46"
Satürn
Balık
16° 28' 57"
Uranüs
Boğa
22° 17' 14"
Neptün
Balık
28° 52' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 58"
Lilith
Başak
23° 13' 17"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>