Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyulan özlem, birtakım çabalarla, kavuşma gününü yaklaştırabilir. Kimi ortak dostlarınıza karşı biraz önyargılısınız. İlişkinizle ilgili bazı bakışları, çekemezlik olarak değerlendirmeniz gerekmiyor.

İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız, daha çaplıilişkilerini gerektiriyor. Bugünlerde arayışlarınızı erteleyebilir, yeni doyumlarla daha huzurlu bir ortama kavuşabilirsiniz.

Paylaşmacı, dayanışmacı birisiniz. Özenli harcamalarla yakın bir zamanda düze çıkacaksınız gibi görünüyor. Öte yanda küçük bir umudunuzda da biraz hayal kırıklığı söz konusu olabilir.

Yeterli uyarılar alıp daha girişken davranmanız gereken bir oluşuma karşı, nedense bir çekingenlik gösteriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecekle ilgili planlarınız arasından biri, yakında bir umut olarak ilk ışıklarını verebilir. Yakında sevineceğiniz bazı haberleriniz var. Dikkatli adımlar atmalı, bütün dikkatinizi toplayıp ikili ilişkiler içine öyle girmelisiniz. Anıların sizin için fazlaca değer taşımadığı yönündeki suçlamalar, dönüp bakmaya ve ciddiye alınmaya değer gibi görünüyor.

19 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni günümüz, Ay-Akrep burcu seyir etkinliği altında başlıyor. Zenginlik ve güç arzumuz bir hayli yüksek. Sevdiklerimize aşırı düşkünlük gösterirken, sevmediklerimize mesafeli davranabiliriz. Derinlikli ve ilgi çekici konulara yönelebiliriz. Kaliteye önem veririz ve bilinmeyenleri keşfetmekten zevk alırız. Metafizik, fantastik, gerilim türü kitaplar, dikkatimizi çekebilir. Kendimizi eğer istiyorsak, her konuda disiplin altına alabiliriz. Ancak birileri bizi sindirmeye kalkışırsa gereken cevabı veririz. Koyu kırmızı renkte kıyafetler giymek, baharatlı kokular sürmek sizi bir hayli çekici kılabilir. Saat 10:26 Ay-Jüpiter görünümü, para-aile-ilişkimiz söz konusu olduğunda kendimizi denetlemekte zorlandığımızın göstergesidir. Bunlar sizin için bir hayli kıymetlidir ve onlar üzerinde hiç kimsenin hak talep etmesine izin vermezsiniz. Saat 23-11-23:55 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ailenizi, sevdiklerinizi her ne pahasına olursa olsun korumak istersiniz. Sanki her an ters bir şey olacakmış gibi evham yaparsınız. Ancak bu saatlerde lütfen sakin olunuz. Güzel gönüllerle buluşmamız, mutluluğa kavuşmamız dileğimle,

19 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Ay'ın bulunduğu konum,sizi daha da hassas yapıyor. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız. Kalbi boş olanlar için, her an her şey olabilir unutmasınlar.

19 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişki veyabirliklerinizi ilgilendiren ilginç değişiklikler veya gelişmeler aslında sizi hedeflerinize daha kolay ulaştırabilir. Aklınıza sevdiğiniz kişileri memnun edecek fikirler gelebilir. Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız alışverişlerin olumlu geri dönüşleri olabilir. Çevrenizdeki aktivitelerin keyfini çıkartabilir veya siz kendiniz bir toplantı organize edebilirsiniz.

19 Aralık 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

19 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz bir insan sizden yardım isteyebilir. Bu kişi ile geçmişte kalan yaşadıklarınızı göz önüne alarak hareket etmeniz en sağlıklısı olacaktır.

19 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi son derece pozitif ve şanslı hissederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, evle ilgili işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizden güzel teklifler, davetler ve hediyeler alabilir, ilişkilere olan inancınızı güçlendirebilirsiniz.

19 Aralık 2014, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

19 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 40' 21" R
Ay
Yay
17° 43' 59"
Merkür
Koç
16° 07' 59"
Venüs
Koç
27° 30' 32"
Mars
Balık
27° 32' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 52"
Satürn
Balık
16° 19' 17"
Uranüs
Boğa
22° 11' 09"
Neptün
Balık
28° 49' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 53"
Lilith
Başak
23° 01' 24"
True Node
Koç
15° 28' 50"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>