Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bugün bir hareketlenme görülecek. Bazı nesnel kavramları yanlış anlamanız ilişkinize zarar verebilir. Bu yüzden biraz daha sakin davranmalısınız.

İş hayatınızda bugün çevrenizdekilere karşı sert çıkışlarda bulunabilirsiniz. Özel hayatınızdaki gerginliğiyerinize taşımamaya çalışmalısınız.

Para durumunuza ilişkin olumlu gelişmelere tanık olabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı geleceğe yönelik ortak çalışmalara el atabilirsiniz bugün.

Çevrenizde çok güvendiğiniz insanlar arkanızdan konuşuyor olabilir. İnsanlara çok kolay güveniyorsunuz ve bu durum sizi sıkıntıya sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aşk yaşamınızda bir hareketlenme görülecek. Özel hayatınızdaki gerginliği işinize yansıtmamaya dikkat etmelisiniz. Bir başkasının hayatıyla ilgili ama sizi de dolaylı bir şekilde etkileyen bir konu hakkında kontrolü ele geçirmek istiyorsunuz. Muhakeme yeteneğiniz ve ikna gücünüzün bugün yerinde olması nedeniyle o kişiyle bugün konuşmak isteyebilirsiniz. Devreye sokmayı düşündüğünüz üçüncü kişi hakkında bir kez daha düşünün.

2 Mart 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:34 Ay-Aslan burcu geçişiyle yeni haftaya adım atıyoruz. Bu enerji, hem kendinize güvenmenizi  hem de olayları kontrol altında tutabilmenizi  destekleyicidir. Tabii ki bazı durumlar zamana gebe olabilir.  Bir çıkış yolu bulmakta çektiğiniz zorlukların da tabanında zaman faktörü direkt olarak baskın bir rol oynayabilir. Hatta sırf bu yüzden de susmak zorunda kalıyor olsanız da buna değeceğini biliniz.  Aslında bulduğunuz yöntemler ve geldiğiniz son noktaya şöyle bir bakarsak, kimi zaman siz de kararınızla ilgili çelişkiler yaşamıyor değilsiniz. Ancak olumlu yönde ilerlemek için en öncelikle ne yapmak istediğinizi kesinlikle bilinçli bir şekilde saptamalısınız. O zaman ikilemde kalmazsınız. Saat 11:09 Ay-Satürn görünümü, maddi konulardaki işlerimizi bu saatlerde yoluna koyabiliriz. Alacak-vereceklerimizi düzenleyebiliriz. Sağlık giderlerimiz, ihtiyaçlarımızla ilgili bütçemizi yapabiliriz. Saat 11:39 Venüs-Kuzey düğüm karşıtlığıhayatımızda birebir çalıştığımız kişilerle olan ilişkilerin önemini ve bu ilişkilerde bencil düşünen kişilere karşı dikkatli olunması gerektiğini işaret ediyor. Aynı şekilde bizim de bunu göz önüne almamızda yarar var. Ev içinde ve ailevi konularda ise, nezaket, ölçülü olmak, dengeli hareket etmek ve gönül birliğine açık olmak vaktidir. Bu durum bizi biraz zorlayabilir. Hep ben mi anlayışlı olacağım diye düşünebilirsiniz. Ancak huzurunuz açısından yine yüce gönlünüzün anlayışına ihtiyacımız var dostlarım. Saat 17:53 Ay-Mars görünümü, kazanma arzusu veren, bu amaçla harekete geçmenin göstergesidir. Duygularımız eyleme dönüktür. Hangi konuda arzuluysak, onu elde etmek için mücadele veririz. İş hayatımız ve genel olarak finansal meseleler üzerinde bir hayli dururuz. Benim tavsiyem, bütçenizin limitlerine göre hareket etmenizdir. Malum ayın başındayız. Ödemeleriniz, gereksinimleriniz ve kazancınız arasındaki dengeyi düzgün bir şekilde ayarlamak gerekiyor.

2 Mart 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sanatsal faaliyetlere ilgi gösterecek ve entelektüel çevrelerle birlikte olma ihtiyacı içinde olacaksınız.. Arzularınız konusunda tatminkar olamadığınız bir gün. İsteklerinizi yeniden yapılandırmak istiyor olmanız, sizi yeni bir çabaya sürüklüyor. Yaratıcı dostlarınızın yardımına gereksiniminiz olabilir. Şartlarınızı zorlamalısınız.

2 Mart 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zor gibi duran birveya görev bulunduğunuz çevrede veya sektörde tanınmanızı sağlayabilir veya karlı sonuçlar doğurabilir. İlgili kişilerle bağlantı kurmanız durumunda, bu kişiler de kendi üstlerine düşen kısmı yerine getirebilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay'ın Satürn ve Mars'la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Mart 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

2 Mart 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRİNE verdiğiniz bir söz varsa, bu sözünüzü yerine getirin. Önemsememezlik yaparsanız, aranızda soğukluklar ortaya çıkabilir.

2 Mart 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinize dinlenmek için vakit ayırabilir, zamanınızı ruhunuza iyi gelecek kişisel gelişim, enerji, meditasyon çalışmaları ile geçirebilir, ailenizle birlikte zaman geçirerek, bağlarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. 18.00 sonrasında çok daha yüksek bir enerjiye sahip olacak, motivasyonunuzu ikili ilişkilerinize yönelteceksiniz.

2 Mart 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınız aniden canlanabilir. Girdiğiniz sosyal ortamlarda ise, çeşitli nedenlerle yapacağınız harcamaların miktarlarına dikkat etmeyebilirsiniz. Giderinizi göz önünde bulundurmalı, tutumlu olmayı unutmamalısınız.

2 Mart 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 38' 30" R
Ay
Koç
27° 01' 24" R
Merkür
Koç
20° 42' 46"
Venüs
Boğa
08° 53' 45"
Mars
Koç
04° 39' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 31"
Satürn
Balık
17° 07' 03"
Uranüs
Boğa
22° 42' 57"
Neptün
Balık
29° 05' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 53"
Lilith
Başak
24° 02' 55"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 06/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>