Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızla ilişkin fazla bir hareketlilik yaşamayacaksınız. İş yoğunluğunuz bütün zamanınızı ve düşüncelerini kaplamış durumda. Sevgiliniz sizin bu durumunuzu anlayışla karşılasa da sizi özlemekte.

İş konusunda değil amaarkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayacaksınız. Onların haklı taleplerine uymak yerine hareketsiz kalmanız,hatta bildiğinizi okumanız aranızdaki soğukluğu arttıracak.

Dostlarınıza karşı çok cömert davranıyorsunuz. Birlikte olduğunuz çoğu zaman yapılan harcamaların büyük kısmını siz karşılıyorsunuz. Bu konuda biraz daha tutumlu olmalısınız.

Bazı konularda risk almayı göze almamanız yüzünden çevrenizde gelişen olaylarda ikinci planda kalıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde uyanan değişme ve yeni başlangıçlar yapma arzusu dış etkenler tarafından engellenebilir. Yaşam şartlarını daha iyi yapmak için güçlü bir arzu duyuyorsunuz. Kendinizi geliştirmek ve çabalarınızın karşılığını almak istediğiniz bir dönemdesiniz. Hanım bir akrabanızdan bir haber alabilirsiniz. Bazı olayların istediğiniz gibi gelişmesi için, zamana ihtiyacınız olabilir. Çevrenizde aradığınız desteği bulabileceğiniz bir gün yaşayacaksınız.

20 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:53 Ay-Boğa burcu geçişinde, dostlarımızla ilişkimizde sağlamlık ve güvenlik arzumuz ön plandadır. Kendimizden başkasına güven duymamız pek kolay olmayabilir. O yüzden temkinli davranabiliriz. Saat 01:26 Güneş-Chiron görünümü, sizi baskı altına alan, çelişkili düşünmenize yol açan, söylemek istediğiniz halde ifade etmekte zorlandığınız konularda biraz gerilim yaratabilir. Sizin düşündüklerinizle, dış dünyanın gerçekleri arasındaki farklılığa ayak uydurmak zor gelebilir. Burada yapılması gereken, öncelikle kendinizi şöyle bir gözden geçirerek, sizi nelerin rahatsız ettiğini saptamaktır. Bazen insan öyle bir süreçten geçer ki, her şey üzerine geliyor gibidir. Doğal olarak dışarıdan anlayış bekler. Ancak başkalarının da kendine göre sıkıntısı olabilir. Anlayışlı olmakta, moral duygunuzu yüksek tutarak hayatı kucaklamakta yarar var. Saat 06:31 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, hesabınızı gayet iyi ve akılcı şekilde yapmanız halinde size maddi kazanç getiricidir. Nereden nasıl kazançlı çıkarsınız, hangi yol ve yöntem size yarar getirir, bunları tespit edebilirsiniz. Saat 11:25 Venüs-Neptün görünümü, hayallerinize sahip çıkmak için yola çıkmanın işaretidir. Bireyi şifalandırıcıdır. Sağlam ve güçlü dostlar aracılığıyla ilerlemenizde destekleyicidir. Kafanızın içindeki soru işaretleri gidermeniz adına size ışık olabilir. En güzelini düşleyen kişiler böyle bir enerji sayesinde nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini keşfedebilirler. Sorunları olanlar bu şifalı enerji ile manevi anlamda güç kazanırlar. İstediğiniz zirve gözünüzün önünde duruyor gibidir. Sadece uzanmanız ve onun size ait olduğunu düşünerek ilerlemeniz yeterlidir. Karşınıza hem eğitim hem uzmanlık hem de sosyal ilişkiler yönünde fırsatlar çıkabilir. Saat 12:31 Merkür-Uranüs görünümü, toplum içinde kendini ifade etmek ve kişisel açıdan doyuma ulaşabileceği bir konum elde etmek isteyen bireyin ani ve dürtüsel olarak kararlar alması anlamına gelir ki, çok iyi düşünmek lazımdır. Bazen hayat bizi anlamsız bir rolün içine hapseder. Kendimizi kısıtlanmış ve bir çember içine hapsolmuş hissederiz. İşte bu duygunun baskısıyla gerginleşiriz ve ne olacaksa olsun diyerek radikal bir karar alırız. Böyle bir noktada düşünülmesi gereken, alacağımız karar ne derece doğrudur, bu isyan bize ne kazandırır veya kaybettirir, bunu çok iyi düşünmek lazım. Saat 18:21 Ay-Mars görünümü, etrafınızdaki insanlarla ilişkinizi bir hayli önemsersiniz. Genel olarak güvendiğiniz, huzur bulduğunuz, gerçekten bir arada olmaktan zevk aldığınız kişilerle görüşmeyi tercih edersiniz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

20 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlarına bulduğun çözümler, seni zorlayabilir. Rahatlamak için bir arkadaşından yardım alabilirsin

20 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yarım kalan bazı konuları tamamlamak ve yeniden planlamak adına yeni fırsatlar bizlere sunabilir diyebiliriz. Hürriyet Aile /

20 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi ilerletmek için mücadele verebilirsiniz. Ticari konularda gelecek yönünde yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Kişisel konularda zarar görebilirsiniz. Eğitimle ilgili işlerinizde fırsatlar söz konusu olabilir.

20 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız kalmaya ihtiyacınız var. Kendi başınıza kalmak sizi dinlendirebilir. Ancak; sosyal hayata dahil olmasanız bile, aile içi iletişimler bir şekilde gündeme gelecektir.

20 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızdaki çeşitli fırsatlar sizi heyecanlandırabilir. Geri plandan takip ettiğiniz işlerinizde değişik fırsatlar yakalayabilirsiniz. İlişkilerinizle geleceğinizi istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.

20 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızla yapacağınız doyumsuz sohbetleri, lezzetli yemeklerle taçlandırın. Kendinizi çevrenizle güvende hissedeceğiniz bir gündesiniz. Yalnız yemek yemeyi abartıp, midenizi yormamaya özen gösterin.

20 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

20 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 49" R
Ay
Oğlak
14° 40' 16"
Merkür
Koç
16° 37' 16"
Venüs
Boğa
00° 01' 60"
Mars
Balık
29° 07' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 27"
Satürn
Balık
16° 30' 22"
Uranüs
Boğa
22° 18' 09"
Neptün
Balık
28° 53' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 52"
Lilith
Başak
23° 15' 03"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>