Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişkiye çok ihtiyaç duymanıza rağmen bunun için bir çaba harcamıyorsunuz. Bir gün, bir yerde hayatınızın aşkıyla karşılaşabileceğinizi düşünüyorsunuz. Oysa rastlantılar kadar çaba da önemli.

İş günü size bitmek bilmeyecek gibi gelebilir. Ruh haliniz çalışmaya pek uygun değil. İşlerin pek yoğun olmaması durumunuzu biraz kolaylaştırıyor. Birarkadaşınızla öğle saatlerinde uzun bir sohbetiniz olabilir.

Bu ara pek çok kişiye hediye almanız gerekiyor. İçinizden geçenlerle para durumunuz arasında büyük fark var. Yeni bir hediye planı yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Sizin vefasız olduğunuzu düşünenler var. Çevrenizde olup bitenlerle biraz daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle de ailenizi ihmal etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçirdiğiniz hareketli hafta sonundan sonra hala işe konsantre olamadınız. Bu aralar kulaklarınız çevrenizde konuşulan, tartışılan her şeye kapalı. Hiç bir soruna tanık olmak istemiyorsunuz. Aileniz sizden bir konuda destek bekliyor, siz farkında değilsiniz. Arkadaş çevreniz ve onlarla ilişkileriniz bütün zamanınızı kaplıyor. Başka hiç bir şeye zaman ayırma niyetinde değilsiniz.

20 Kasım 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 02:03 Venüs-Neptün görünüm etkisinde, aşk hayatımız, çocuk meseleleri, yenilik anlamındaki girişimler, ilişkilerdeki paylaşımlar yumuşacık, sıcacık, romantizm yüklü olur. İdeallerimize, hayallerimize uygun şekilde sevgimizi ifade edebiliriz. Saat 08:44 Ay-Jüpiter görünümü, ailevi ve finansal konular üzerinde düşünmenin ve gerektiğinde ortaklaşa karar vermenin işaretçisidir. Söylediklerimizin onaylanmasını isteriz. Saat 11:36 Ay-Satürn görünümü, sorumluluk bilinciyle hareket edilerek,hayatında ve kazanç getirici işlerde duruma olgunlukla bakılmasında etkili olur. Saat 20:08 Ay-Uranüs olumlu etkisi olumlu yönde değişime olan ihtiyacın simgesidir. Öyle bir mucize istersiniz ki, bugüne dek yaşanan her şeyi size unuttursun ve yepyeni bir hayat başlasın. Belli mi olur dostlarım,  hayalinizde canlandırdığınız yaşamın gerçekleşmeyeceğini kim söyleyebilir ki? KPSS sınavına katılacaklara kolaylık ve başarılar dileğimle,

20 Kasım 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltınıza çok baskı yapıyorsunuz. Yapacağınız her türlü çalışmalar için yeterli enerjiye sahip olmanıza rağmen, başkalarının size yüklediği sorumluluklar yüzünden. içsel dengenizde bazı zorlanmalarla karşı karşıya kalmanız, biraz da sizin hatanız. Çevreniz için, kendi şartlarınızın üzerine çıkmamalısınız. Sakinliğe ihtiyacınız var.

20 Kasım 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda geride durup, gözlem yapmalısınız. Canınızı sıkan kişilerden kendinizi uzak tutmalısınız. Sosyal hayatınız hareketli, ancak işlere de vakit ayırmanız gerekiyor. Yaşadığınız yerde yapacağınız yeni bir düzenleme gergin ortamı dağıtabilir. Günün Atmosferi:Hedeflerimize biraz daha yaklaşabilir, pozitif diyaloglar içerisine girebilir, işbirliklerinde avantajlı taraf biz olabiliriz. Fakat bir anda her şeyin değişme ihimaline karşı acele etmemizde yarar var.

20 Kasım 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız harcamalarınızda daha dikkatsiz olabilirsiniz. Yine de kazançlı pazarlıklar mümküm gözüküyor.

20 Kasım 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaynak... Beklediğiniz mali destek sizi tatmin etmeyebilir. Ancak gün içinde alacağınız bir haber yarın için yeşil ışık yakacak.

20 Kasım 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Kasım 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılması gereken işlerinizin peşinden koştuğunuzda karşılığını gördüğünüz, kendinizi şanslı hissettiğiniz bir gün olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla bazı anlaşmazlıklara çok takılmayın.

20 Kasım 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ödemelerinizi hesaplamadan halledebileceğiniz, yeni yatırımlara girişebileceğiniz ve maddi olarak önünüze güvenle bakabileceğiniz bir gündesiniz.Maddi gücünüz varsa yatırım ihtimallerini değerlendirebilir, manevi gücünüzü ihtiyacı olanlarla paylaşmaya ve cömert davranmaya yönelebilirsiniz. Maddi konularda kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ortağınız veya partnerinizle ideal bir iletişimde gerekli bazı tüyoları almak için özel bir eğitime katılabilir, danışmanlık alabilirsiniz.

20 Kasım 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

20 Kasım 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 54' 54" R
Ay
Başak
04° 46' 38"
Merkür
Boğa
00° 44' 10"
Venüs
Boğa
20° 42' 32"
Mars
Koç
12° 00' 06"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 15"
Satürn
Balık
17° 50' 14"
Uranüs
Boğa
23° 16' 22"
Neptün
Balık
29° 20' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
21° 31' 19"
Lilith
Başak
25° 06' 47"
True Node
Koç
14° 52' 49"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>