Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun ilişkinizde kısa bir zamanda problem olacağına inanıyorsunuz. Sevgilinizle yakınlığı sizi tedirgin ediyor. Birinin özel ilişkinizde bu kadar yakınınızda olmasından hoşnut görünmüyorsunuz İş Durumu:Barışı nasıl sağlayacağınız hakkında bir fikriniz yok gibi. Yetkiliniz, siz alttan alıp üstüne gitmedikçe davranışlarını iyice kabalaştırarak, ihtimal vermediğiniz olasılığın ortamını hazırlamaya çalışıyor olabilir.

Önümüzdeki günlerde bir satın lama karşılığı büyük bir harcamanız olabilir. Alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Koşulları bildiğinizden fazla ısrarcı da olamıyorsunuz.

Bazı durumlarda karşı çıkış biçiminiz pek yapıcı olmuyor. Yakınınızın arkadaş ilişkilerinden pek memnun olmamanız sizi gereğinden fala geriyor gibi.

Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız. İleri boyutlara varmış duyguların, en azından önünden çekilmek durumundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fazla ölçülü mesafeli ilişkiler size göre değil. İnsanlarla dokunmadan konuşamıyorsunuz. Tartışmaları tırmandırma huyunuz var. Sempatikliğiniz sorun çıkmasını önlüyor. Ama, tartışmaktan kaçınılan biri olmaktan kurtulamıyorsunuz. Her anlamda yeniliğe çok hazırsınız. Sadece yeni olduğu için daha değersiz yeğleyebiliyorsunuz.

20 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 15:15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniayın, Mars-Neptün görünümüyle örtüşmesi ve Merkür gölgeli günlerine denk gelişini önemli bulmaktayım. Mars-Neptün kavuşumu, saat 02:09 da oluştuğunda,hayatımız, aşk yaşantımız, varsa çocuklarımızla ilgili konulardaki ideallerimizin ve beklentilerimizin yüksek seviyede olmasını sağlıyor. Öyle ki, zerre bir terslik veya yanıltıcı, hayal kırıklığı yaratıcı bir şeye tahammül edemeyiz. Öylesine gözümüzde kıymetli ki, bu konular kimsenin de hafife almasından yana değiliz. İstiyoruz ki, her şey yolunda gitsin ve kendince su misali aksın. Tabii ki bu beklentileriniz gayet doğal ve haklısınız. Ancak ben  yine de, daha dikkatli bir şekilde bu beklentilerin gözden geçirilmesi  taraftarıyım. Makul ölçülerde ve gerçekçi bir şekilde hayatımıza bakarsak, daha doğru yol alabiliriz. Bu görünümün faydalı tarafı özellikle mistik ve yaratıcı sanatsal çalışmalarda bulunanlar, bir oyunun sahneye hazırlanması, bir filmin gösterimi için ön hazırlıklar adına gayet etkili olup, insanın hayallerini gerçeğe dönüştürme çabası olarak olumlu buluyorum. Yarım kalan işlerimizi tamamlamaya çalışırsak, ortaya güzel ve başarılı çalışmalar çıkabilir. Saat 15:15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, ortaklaşa finansal ilişkilerimizin mutlaka bilinçli şekilde ele alınmasını gerektiriyor. Haddini aşan diye bir tabir vardır. Biz de ortaklaşa birveya yaşam sürüyorsak, birbirimize karşı maddi ve manevi anlamda açık olmak durumundayız. Bir taraf kendince hareket edip kararlar alıyorken diğer taraf bundan memnun değilse, benim param senin paran ayrımı yapılıyorsa, bu ilişki anlamında pek de hoş değildir. İnsanların çıkarcı yaklaşımları, kendi payına düşeni daha fazla öne almaları, bizi yorabilir. Bu Yeniay, mali konularda harcamaların tabii ki kontrol edilmesinde faydalı olacağını gösteriyor. Biz kendimize göre hareket ederken, bunun geri yansıması yüksek faizli borçlanmaya, kredi kartlarının bizi yormasına yol açacaksa tabii ki dikkatli olmalıyız. Gerçekçi olunması gereken bir Yeniay bu. Merkür gölgeli günleri ve ardından 21 Ocak tarihindeki geri hareketi de göz önüne alırsak, ben derim ki, adı Yeniay olsa da, ben mevcut durumunuzu gözden geçirmenizden yanayım. Özellikle çok rahat davranmamakta yarar var. Yeniayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,

20 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin tepki vermesiniz istemiyorsanız, onların fikirlerini de almak zorundasınız. Bugün bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman yapmak istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Önce işlerinizle ilgili yapmak istediklerinizi planlamalı ve daha sonra da duygusal yaşantınıza renk katacak işlerle uğraşmalısınız.

20 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda yeni başlangıçlara açık on günlük süreçtesiniz. Ancak, mesleki anlamda zarar görmemek için işle ilgili yenilikleri önümüzdeki aya(11 Şubat sonrası) bırakmakta fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcunda meydana gelen yeni ay, on günlük süreçte sosyalleşme arzumuzu ve iletişim trafiğimizi arttıracaktır. Daha özgür hareket etmek isteyebilir, fikir özgürlüğüne daha fazla önem verebiliriz. Bilimsel, uçaklarla ilgili ve teknolojik başlıklı konular ön plana çıkabilir. Mars ve Neptün etkileşimi ise, yanıltıcı kişileri, aldatılma veya yanılma ihtimalini akla getiriyor. Alışverişler esnasında veya önemli konularda (aşk dahil) yanılmamak için detaycı olmalı ya da unutkanlıkların veya konsantrasyon bozukluklarının yaratabileceği aksiliklere karşı tedbir almalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

20 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların tüm ilgisi üzerinizde. Herkes parıltınız karşısında şaşkına dönüyor. Fakat bu ilgiden sıkılacaksınız. Size baskı hissi vermeye başlayacak ve her şeyden kaçıp sakinlik arayacaksınız.

20 Ocak 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi yüksek enerjinizle keyifli bir şekilde ifade edebilir, etkinlik ve sunumlarda başarı elde edebilirsiniz, nitekim özel hayatınızda, özellikle flörtlerinizde aceleci davranmamalı, karşınızdaki insanı tanımak için kendinize zaman tanımalı ve devam eden ilişkilerinizde ani kararlar almamalısınız.

20 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi bazı konularda biraz geriye çekebilir, işlerinizi gizli yürütmeyi daha avantajlı bulabilirsiniz. Dış dünyaya açılın ve şimdikine göre daha realist bir yaklaşım benimseyin. Sizden çok daha güçlü kişilerle mücadele etmemelisiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 05' 30" R
Ay
Terazi
13° 49' 39"
Merkür
Boğa
05° 08' 28"
Venüs
Boğa
24° 45' 57"
Mars
Koç
14° 30' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 56"
Satürn
Balık
18° 03' 25"
Uranüs
Boğa
23° 27' 51"
Neptün
Balık
29° 25' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 15"
Lilith
Başak
25° 28' 43"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>