Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda genel olarak gerilimli etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Duygusal olarak bir huzursuzluk içine gireceksiniz ve nedensiz bazı gerginlikler olabilir. Nedensiz bazı kuşkular duyabilirsiniz ve küçük sorunlar gözünüzde büyüteceksiniz. Duygusal durumunuz gün içinde değişiklikler gösterecektir ancak genel anlamda bazı kararsızlıklar yaşayabileceksiniz. Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir ve olaylara daha duygusal bir açıdan bakabilirsiniz.

İş yaşamınızda çevrenizdeki insanlara güven duymakta zorlanacaksınız ve koşulların sizi zorlaması söz konusu olabilir. Bir konuda kararsızlığa düşebilirsiniz bu sizin için beraberinde kötümserliği de getirecektir. İş ortamınızda insanların sizden beklentilerinde bir artış olabilir ancak üzerinize aldığınız sorumlulukları zorlanarak da olsa yerine getirebiliyorsunuz. İşlerinizi yaparken temkinli hareket edeceksiniz ve detaylara dikkat edeceksiniz.

Maddi konularda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle evinizi ilgilendiren konularda çeşitli masraflar yapabilirsiniz. Gelir gider dengenizi ayarlamak sizin için oldukça önemli olacaktır.

Planlarınızda yavaş da olsa bir gelişme var ve hedefinize kararlı olarak yürüyorsunuz. Kökenini geçmişinizden alan konuları yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizde bazı konularda umudunuzu azalttığınız gelişmeler, bugünlerde gözle görülür düzelmelere girebilir. Şu sıralar yaşamınızın genelinde kırılganlığa açık görünüyorsunuz. Hassas ve kendinize dönük davranışlarınız, ilişki problemleri yaratabilir. Birkaç günlük bir yolculuğunuz ve bu yolculuğun dönüşünde bir kutlamanız var.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 08:13 Ay-Mars görünüm etkisinde yeni haftaya adım atıyoruz. İş hayatımızla ilgili konularda biraz cesaret gerekiyor. Adım atmak için, öncelikle bir hedefiniz olmalı. Eğer o hedef belli ise, o zaman mücadele ediniz. Sağlığınıza önem veriniz. Stresten uzak durunuz. Saat 15:31 Ay-Merkür görünümü sizi, partneriniz,ortağınız veya her türlü konuda dikkatli konuşmaya, hatta zorluyor diyebiliriz. Saat 17:38 itibariyle etkili olacak Ay-Uranüs görünümü, mesleki konularda girişimde bulunabilir ve bir an önce sonuç almak isteyebilirsiniz. Yenilik hevesiniz fazlasıyla yoğundur. Sizi durduran, kısıtlayan hiçbir şeye tahammülünüz yok gibidir. Saat 19:49 Ay-Jüpiter görünümü, günlük hayatta karşılaştığımız zorlukları, mecburiyetleri geride bırakıp rahatlama arzumuzun işaretçisidir. Elimizden geldiğince insanlara yardımcı oluyoruz. Bütün gün, birçok işle uğraşıyoruz. Koşturuyoruz. Bazen ailemiz bazen başkaları için didiniyoruz. Bu saat sonrası isteğimiz biraz huzur bulmak, anlaşılmak ve desteklenmek olacaktır. Saat 20:56 Ay-Chiron görünümü etkisi, çalışma hayatınız veya kişisel olarak üstesinden gelmekte zorlandığınız meselelerin sizi yorduğunu gösteriyor. Birileri size dert anlatıyor ancak kimse sizin ne çektiğinizi görmek istemiyor sanki. Yaşadıklarınızı hafife almaları canınızı sıkıyor. Yeni haftamız sizin için hayırlı gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerine karşı fedakarlıktan kaçınmıyorsun ama samimiyet yoksunu kişilere tavrını belli edeceksin.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinize yön vermek istediğiniz yeni oluşumların planlarını yapabilirsiniz. Hayatınızda ki monotonluğu giderecek çok önemli sevindirici ve sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Birlikteyaptığınız arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebileceğiniz bir gün olabilir.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda bazı konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Eğitimle ilgili işlerinizde yardım alabilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek için alternatif planlar yapabilirsiniz. Bugün işleriniz için mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gelecek yönünde adımlar atabilirsiniz.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak. Duygusal karmaşa hissedebilirsiniz ancak dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacak ve yaratıcı çözümleriniz ile dikkat çekici olacaksınız. Karamsar konulardan uzaklaşın ve dikkatinizi pratik konulara odaklayın. Çeşitli organizasyonlara katılabilirsiniz ve projelerinizi etkileyici bir biçimde ortaya koyabilirsiniz.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinize yön vermek istediğiniz yeni oluşumların planlarını yapabilirsiniz Hayatınızda ki monotonluğu giderecek çok önemli sevindirici ve sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz Birlikteyaptığınız arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebileceğiniz bir gün olabilir.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızdan alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek. Uzaklarda bulunan bir dostunuzla haberleşecek veya tesadüfen karşılaşacaksınız. Birlikte hoş bir gün geçirebilir, eski günlerden konuşabilirsiniz. Davet ve toplantılara katılabilir, kültürel faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yaşamınızda son derece sakin, faaliyetlerin yolunda gittiği bir gün geçirebilirsiniz. İş çevrenizde ilişki içinde olduğunuz veyabağlantıları kurduğunuz kişiler, herhangi bir sorununuzla ilgili olarak destek de verebilirler. Parasal konularada dikkatli olun.

20 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 34' 28" R
Ay
Koç
26° 00' 11" R
Merkür
Koç
20° 39' 27"
Venüs
Boğa
08° 48' 37"
Mars
Koç
04° 36' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 32"
Satürn
Balık
17° 06' 43"
Uranüs
Boğa
22° 42' 42"
Neptün
Balık
29° 05' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 39"
Lilith
Başak
24° 02' 27"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>