Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak sizi rahatsız edecek bir konu varsa bugün çözüm yolunda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mantığınızla duygularınızı dengelemeyi başarabileceksiniz ve doğru kararlar alabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi sevgi hissine çok yakın hissedeceksiniz. Duygusal hayatınızda bir hareketlenme olabilir. Sevdiğiniz insanla bazı yeni planlar yapabilrisiniz ve bunları bir an önce uygulamaya geçebilirsiniz. Duygusal konularda girişimde bulunmaya uygun bir günde olacaksınız.

İş yaşamında ilginizi çekecek yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz ve bu yaklaşımları dikkate almanız sizin için önemli olacaktır. Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek ve bugün düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz. Yeni kişilerle tanışabilir yada yeni bazı oluşumlarla karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. Sorunlarınıza kısa sürelide olsa çeşitli çözümler geliştirmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Alacağınız kararların sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve yeni bazı girişimerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı yeni maddi kazançlar elde etme yolunda çalışmalar yapabilirsiniz.

Genel olarak keyifli bir gün geçireceksiniz. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz ve başarılı olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Atacağınız adımların öncesinde tekrar düşünme alışkanlığınız, adımlarınızın yerli yerine oturmasını sağlıyor. Bugünlerde iyimserliğiniz, size bazı kapıları açabilir. Yeni açılımlara yönelebilirsiniz. Bugün müthiş bir iyi niyet içindesiniz. Bu iyi niyeti bütün gün üzerinizde taşımak için, belli problemli insanlardan uzak durmak isteyeceksiniz.

14 Şubat 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 08:58 Güneş-Satürn görünümü, düzenlenmesi gereken işlerin sabah saatlerinde halledilmesini sağlıyor. Gün içinde bize akıl verilmesine değil, dostça yaklaşılmasına, halimizden anlamalarına ihtiyacımız var. Saat 13:51 Ay-Venüs karşıtlık etkisi altında, duygularınızı ifade etme biçiminiz oldukça hassas ve karşınızdaki kişinin ruh haline göre hareket edecek şekilde düzenlenmiş gibidir. Tatsızlıklardan uzak, umut dolu, kendinizden emin bir şekilde hem işlerinizi hem de kafanızın içindeki özel meselelerinizi bir temele oturtabilirsiniz. İlgi görme arzunuz yoğundur ve doğal olarak gerek siz çevrenizdekilere, gerekse onların size karşı böyle davranması bulunduğunuz ortamda pozitif enerjinin artmasını ve huzurlu bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Saat 21:09 Ay-Merkür görünümü, evimiz ve ailemizle ilgili ve de mali konular üzerinde dikkatlice düşünmekte yarar var. Birbirinize karşı anlayışlı olmanız gerekiyor. Sevdiklerimizle nice mutlu 365 günlere erişmemiz dileğimle,

14 Şubat 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Süregelen ilişkini taçlandırmak isteyebilirsin. Sevgilinle bu düşünceni paylaşmaktan çekinmeyeceksin.

14 Şubat 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı gelirlerinizden yana önemli faydalar sağlayabileceğiniz bir gün. Ailenizden ve ortağınızdan finansal bazı yardımlar görebilirsiniz. Aşkta olumlu iletişimler gündemde.

14 Şubat 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir takım değişiklikler yapmak için araştırma yapabilirsiniz. Gün içinde ailenizle ilgili konularda daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tekrardan toparlamak için fırsatınız olacak. Ev hayatınızla ilgili sorumluluklarınızda artış olabilir. Ticari konularda gelişmeler olabilir.

14 Şubat 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmamalısınız.

14 Şubat 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda güzel destekleri arkanıza alacaksınız. Hayatınızı değiştirecek bir insan işle ilgili konularda üzerinize önemli sorumluluklar yükleyip sizi yukarılara taşıyabilir.

14 Şubat 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ve komşularınızla ilgili olumlu ve sıcak duygular tesis edilecektir. Biraz geçmişe dönük anılardan konuşulabilir. Bu tatlı anıları hatırlayıp ilişkilerinizi dengeye oturtabilirsiniz.Hak ve hukuk arayışı ön planda olacaktır. Arkadaşlık ilişkilerinizde uzlaşma ortamınızın odak noktası olabileceği, sosyal topluluklar arasında olabileceğiniz bir günü deneyimliyorsunuz. Zihinsel olarak fazla hayalci ve idealist davranıyor olabilirsiniz. Hizmet alanınızda sahip olduğunuz sorumlulukları maddi krizlerinizi aşma konusunda kullanabileceksiniz.

14 Şubat 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aklınızı kurcalayan bir mesele olmasa bile, sakin bir ortama çekilmek, kendinizle başbaşa kalmak, biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Ancak, özel hayatınızla, olasılıkla da ailenizle ilgili konular, sizi rahat bırakmayabilirler.

14 Şubat 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 03" R
Ay
Terazi
09° 36' 33"
Merkür
Boğa
04° 38' 49"
Venüs
Boğa
24° 19' 49"
Mars
Koç
14° 14' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 55"
Satürn
Balık
18° 02' 02"
Uranüs
Boğa
23° 26' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 12"
Lilith
Başak
25° 26' 22"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>