Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan kendinizi son derece sakin hissedeceğiniz ve duygusal güvence ihtiyacınızın ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve kendinizi iyimser hissedeceksiniz. Duygularınız olumlu ve kendinizi duygusal açıdan iyi hissediyorsunuz. Bazı sorunlarınız var ancak bugün bunlardan uzaklaşıp rahatlamaya imkan bulacaksınız. Ufak bir aksilik yaşasanız da bunu fazla önemsemeyeceksiniz. Aşk yaşamınızda bir yenilik yapmak için uygun bir günde değilsiniz.

Disiplini bir şekilde işinize konsantre olabileceğiniz bir gündesiniz. Üzerinize aldığınız bir işi bugün sonuçlandırabilirsiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Çalıştığınız konunun üzerine yoğunlaşacaksınız ve bu anlamda bir hareketlenme olacaktır. Çevrenize karşı her zamankinden ciddi davranabilirsiniz. Çalıştığınız konuları iyi değerlendireceksiniz ve doğru kararlar verebileceksiniz.

Maddi konularda oldukça başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Alacağınız kararlar yerinde olacaktır ve yeteneklerinizi olumlu olarak kullanmayı başaracaksınız. Maddi konularda olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz.

Planlarınız sizin istediğiniz şekilde yürüyecektir. Ancak inatçı yaklaşımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Otoriter figürler ile ilişkilerinize biraz dikkat etmek gerekebilir. Gün boyunca üzerinizde hissettiğiniz baskı ve otorite sizi rahatsız edebilir. Gerilmeyin. Tepkilerinizi daha sınırlı bir şekilde gösterin.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 02:03 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, ilişkimiz hakkında derinlikli düşünürüz ve durum tespitinde bulunuruz. Aranızdaki paylaşım duygusunun önemi son derece büyüktür. Saat 15:36-23:43 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Biz kendimizi ifade etmekte birileri de anlamakta zorlanabilir. Özellikle ilişki anlamındaki sorunlar can sıkabilir. Benim tavsiyem elinizde olmayan veya üçüncü şahısların neden olduğu meseleleri soğukkanlı bir şekilde ele almaktır. Saat 23:43 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Aile içinde ve duygusal anlamda üzerinde hassasiyetle durduğunuz en önemli olgu uzlaşmak. Hani derler ya, kol kırılır yen içinde kalır diye. Bir problem olsa dahi, bunun kavgayla halledilmesinden yana değilsiniz. Özellikle yuvanızı, sizi veya ailenizi ilgilendiren meseleler üzerinde güzellik ve konfor gibi huzur ve güvenlik de fazlasıyla önemsediğiniz noktalar olacaktır. Hafta boyunca şans sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

13 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün uzun süredir görüşmediğin dostlarınla görüşebilir ve keyifli zaman geçirebilirsiniz. Mesleki başarılarını devam ettirmek için ani karar vermekten kaçınabilirsin.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otoriter figürler ile ilişkilerinize biraz dikkat etmek gerekebilir. Gün boyunca üzerinizde hissettiğiniz baskı ve otorite sizi rahatsız edebilir. Gerilmeyin. Tepkilerinizi daha sınırlı bir şekilde gösterin.

12 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki kişilerle iletişiminiz artabilir. Yaşanan olaylara karşı tepkisiz kalmakta zorlanabilirsiniz. Eğitsel konularla ilgilenebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi rahat ifade edemeyebilirsiniz. İşlerinizdeki artış sizi zorlayabilir. İlişkide olduğunuz kişilerle çatışma içinde olabilirsiniz. Öğleden sonra işleriniz yavaşlayabilir.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Harcamalarınız konusunda gerçekçi olmanızda fayda var. Ortaklaşa konular göründüğünden daha aldatıcı olabilir. Bazı dostlarınız sizden akıl almak isteyecek.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çeşitli fikirlerinizi dostlarınızla paylaşabilir, son derece ilginç planlar yapabilirsiniz. Yakınlarınızla ve arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler giderek daha sıcak ve yoğun olacak. Birlikte yapacağınız organizasyonlarda hem başarılı olacak hem de çok eğleneceksiniz.

13 Şubat 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanın ilk gününde haberleşme ve ulaşım trafiğini iyi yönetmeniz gerekebilir. İşler sarpa sarmadan temkinli bir yaklaşım geliştirebilir, ajandanızı, defterinizi, programınızı kontrol ederek ilerleyebilirsiniz.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftayabağlantılarınızla görüşmeler yapabileceğiniz bir enerjiyle başlıyorsunuz. Aynı şekilde eğitimle ilgili atılımlara da uygunsunuz. Ancak ikindi saatlerinden itibaren üzerinizde bir ağırlık hissedebilirsiniz.Gece yarısına dek bu durum sürecektir. Evinizde huzur ve içsel dengeyi yakalayabileceğiniz bir sürece hazırlanabilirsiniz. Hızlı başlayacağınız haftanın mesleki alandaki ani aksiyonları da adrenalinizi yükseltebilecek seviyede olacaktır. Günün yorgunluğunu üzerinizden atmaya ikindiden itibaren başlayabileceksiniz.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gayret ettiğiniz takdirde, olayların akışını değiştirebilecek hamleler yapmanız mümkün olabilir. Kötü gidişatı tamamen değiştirebilir, fırsat ve kaynakları yoktan var edebilirsiniz. Yine de, tüm bunlara dalıp özel hayatınızı ihmal ederseniz, eleştirilebilirsiniz

13 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 46' 16" R
Ay
Terazi
09° 51' 25"
Merkür
Boğa
04° 40' 33"
Venüs
Boğa
24° 21' 22"
Mars
Koç
14° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 13"
Satürn
Balık
18° 02' 07"
Uranüs
Boğa
23° 26' 41"
Neptün
Balık
29° 24' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 15"
Lilith
Başak
25° 26' 30"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>