Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz. Bu oyunu fazla uzatmamanız sakıncalı olabilir. Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla çocukluk edip kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz.

Bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Yine de sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz. Yetenekleriniz,alanınızda kendini gösterme şansına sahip.

Sıkıntınızın bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Önünüzde düşünceli günleriniz var. Bugünü biraz masraflı geçirmeniz, bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünmenize yol açıyor.

Uyarılara kapalı tavırlarınız, hataları genellikle yaşayarak görmenize neden oluyor. Bazı davranışlarınızla ilgili objektif iç hesaplaşmalar içine girmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kiminle ne tür ilişkiler içine gireceğinizi bilmeniz gerekiyor. İlişkilerinizdeki düş kırıklıkları, bu dengelerde bazı zafiyetler olduğunu gösteriyor. Bugün kendi isteklerinizi ön planda tutma eğilimine girebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda tespit ettiğiniz eksiklikler; kendinize haksızlıklar ettiğiniz duygusuyla, size her zamankinden farklı canlı bir gün sunabilir.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 07:44 Ay-Pluto görünümüyle yeni haftamız başlayacak. Hem yakın çevremizde olan gelişmeleri hem de ilişkimizle alakalı konuları daha dikkatli bir şekilde ele alacağız. Derinlemesine analiz edebilecek güçteyiz. Günün tümünde etkili olacak Ay-Başak burcu geçişi, etrafınızdaki tüm olaylara, insanlara bir fotoğrafçının karesinden bakmaya benzer. O kadar dikkatli hareket edersiniz ki, gördüğünüz en ufak bir pürüz anında gözünüze çarpar. Her şeyi sınıflandırırsınız. Şu güzel, bu çirkin diyerek en güzeli elde etmek istersiniz. Çünkü mükemmelin peşindesinizdir. Saat 14:29 Ay-Mars görünümü, etrafımızdaki tüm gelişmeleri analizci bir bakış açısıyla ele almamızı sağlıyor. Verimli olması, sağlıklı yürümesi için, işlerimizi iyi takip etmemiz gerekir. Çabamız bir hayli yoğundur. Çünkü bizim için değerli olan ne varsa, onu korumak, kollamak isteriz. Öfkeli insanlar, tuhaf davranışlar bizi rahatsız ettiği için, böyle kişilerden uzak durmaya çalışırız. Yeni haftanın hepimize şans getirmesi dileğimle,

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün hiç kimsenin etkisi altında kalarak daha sonra pişmanlık duyacağınız davranışlar içinde olmamanız için uyarıyor sizleri. Dikkatli davranın ve sezgilerinize güvenin değişim enerjisini değişik arayışlarla karıştırmayın! İş ve özel yaşamınızda aşırı duygusal yaklaşımlar pişmanlıklara sebep olabilir, Özellikle yeni tanıdığınız insanların etkisi altında kalmamaya özen gösterin ve yakınlarınızla duygularınızı paylaşın; Onlar sizin zarar göreceğiniz davranışlar içinde bulunmanıza izin vermezler.

19 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi sınırlamayı bırakmalı, rahatlamalı ve yaratıcılığınızın sizi nereye kadar götürebileceğini test etmelisiniz. Aşk hayatınız veya yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz her türgezegenler tarafından destekleniyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Başak burcundaki Ay'ın Pluton ve Mars'la olumlu açıları, tatil sonrası ilk günde kendimizi dinamik hissedebileceğimiz, otorite konumundaki kişilerle olumlu diyaloglar kurabileceğimiz, yapmamız gereken işleri rahatlıkla tamamlayabileceğimiz bir günde olduğumuza dikkat çekiyor. Güçlü hissedebiliriz, özgüvenimiz yerinde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda geleceğinizle ilgili planlamalar yapmak isteyebilirsiniz. Bugün sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Gün içinde paylaşımda bulunmak için arkadaşlarınızla organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi fazlasıyla cesaretli hissedeceğiniz zamanlar var. Çalışma hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız hayal... Maddi açıdan rahatlama içerisindesiniz. Sezgileriniz oldukça kuvvetli ve bu gerek size gerekse sizden yardım bekleyen insanlara çok yardımcı oluyor.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde devam eden çalışmalarınıza odaklanarak, onlara konsantre olabilir ve gelecekte neler yapabileceğinizle ilgili yeni planlar geliştirebilirsiniz. Arkadaş çevreniz ve ilişkilerinizde duygusal olarak yara almaya açık bir zamandan geçmektesiniz.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün genel anlamdabitirici tavrınız devrede olacak. Kafanız bu aralar tamamen para kazançlarınıza odaklanmış durumda. Yakın çevrenizle girişeceğiniz işlerde istikrarlı sonuçlar elde edilebilir.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem maddi konularda rahatlama ve sorunların çözülmesi söz konusu hem de, ev, yuva, aile ve yerleşime ait konularda sizi destekleyen koşulların meydana gelmesi söz konusu. Aile ve eve ait konularda olası krizleri başarılı bir şekilde yönetebilecek, bu alanlarda hedefleriniz ne ise bu birkaç gün elde etmek çok daha kolay olabilecek.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

20 Temmuz 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 46' 18" R
Ay
Aslan
07° 54' 37" R
Merkür
Koç
28° 01' 39"
Venüs
Boğa
17° 58' 29"
Mars
Koç
10° 18' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 47"
Satürn
Balık
17° 40' 52"
Uranüs
Boğa
23° 08' 37"
Neptün
Balık
29° 17' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 27"
Chiron
Koç
21° 24' 28"
Lilith
Başak
24° 51' 60"
True Node
Koç
14° 53' 53"
Son Güncelleme : 14/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>