Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda rutin ve sıkıcı bir gün geçireceksiniz. Ruhsal durumunuzu sevgilinizden gizlemek isteyeceksiniz fakat bunu başaramayacaksınız.

Son zamanlarda işyerinizde gözden düştünüz. Çalışmalarınızı aksatmanız buna en büyük neden oldu. Bir an önce kendinizi toparlamalısınız ve eski performansınıza kavuşmalısınız.

Taksitli alışverişlerden uzak durmalısınız ve daha çok acil ihtiyaçlarınız üzerinde yoğunlaşmalısınız. Para harcamayı bir zevk haline getirmekten kaçınmalısınız.

Daha önceden aldığınız bazı kararları istediğiniz gibi uygulamanız zor olacaktır ve bu sizin çeşitli şüpheler içine girmenize yol açabilir. Dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Enerjiniz çok düşük. Gün içinde yapmanız gereken işleri erteleyebilirsiniz. Üzerinizde bir üşengeçlik ve isteksizlik olabilir. Arkadaş çevrenizde aslında çok seviliyorsunuz. Fakat son günlerde arkadaşlarınızdan da çok koptunuz. Bugün onlarla buluşma fırsatınız olursa, değerlendirin.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yoğun bir haftanın ardından Cumartesi günümüz önemli bir enerji etkinliğinde başlıyor. Saat 02:40 Güneş-Satürn mücadeleci görünüm, parasal anlamda özgür hareket etmek arzumuzu gösteriyor. Güzelliklere düşkünüz ve kaliteli yaşamak istiyoruz. Ancak şartlarımız  gereği henüz belirsizlikler devam ettiği için, alacağımızı vereceğimizi bilmeden içimizden geldiği gibi davranamıyoruz. Saat 21:00 itibariyle Ay-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Çocuk sahibi anne ve baba Yengeçlerin evlatlarına duydukları sorumluluğu, ilişkisi olan Yengeçlerin partnerleriyle güç birliğini,  ilişkisinde sorunlar olan Yengeçlerin hissettikleri baskıyı, sıkıntıyı işaret ediyor. Saat 22:31 Akrep  burcunda oluşan  ilkdördün etkisi altında aşk hayatınız, çocuklarınız, sanatsal faaliyetleriniz konusunda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek isteğinizi göstermektedir. Takdir edilmek arzunuz yoğundur. Bunu sağlamak için farklı yanlarınızı ortaya koyarak dikkati çekmekten hoşlanabilirsiniz. Bu ister fiziksel isterse cinsellik anlamında olsun farketmez. Burada önemli olan ne kadar güçlü biri olduğunuzu dışa karşı göstermektir. Size göre diğerlerinden oldukça özelsinizdir ve bunun mutlaka kabul edilmesi gerekir. Benim dediğim olacak, benim düşüncelerim doğru, şunu yaparsan bendensin yapmazsan gidersin tarzında bir baskı uygulamanız yanlış olur. Şunu unutmayalım ki, bizi kimsenin yönetmesi mümkün olmadığına göre bizim de başkaları üzerinde egemen olmaya çalışmamız yanlıştır. Bu görünümün ardından saat 23:41 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Her birimiz için esenlik dolu bir gün olması dileğimle,

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda istediğiniz başarı grafiğine kavuşmak için, her türlü donanıma sahipsiniz. Gücünüzü yükseltmek için bazı değerlerin önemli olduğunu kabul ediyor ve mütevazı olmak istemiyorsunuz. Hedefleriniz çok yüksek. Sahip olma duygunuzu, had safhalarda yaşayabilirsiniz. Bugün, kendinize güveniyorsunuz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı değişiklikler yapılması gerekiyorsa diğerlerinin değil, sizin istediğiniz değişiklikler olmasına gayret edin. Akıllı bir hamleyle herkese yönetimi devralabilir ve işleri yoluna koyabilir durumda olduğunuzu gösterebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Otorite(eş, baba, patron, yönetici, müdür, öğretmen v.b) konumundaki kişilerle ilişkilerimizde biraz zorlanabiliriz. Eleştiriler, şikayetler, dizler, dişler, kemiklerle ilgili problemler, aşırı yük ve sorumluluklar, kısıtlanmışlık hissi günün öne çıkan başlıkları arasında olabilir. Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir. Bu etki önümüzdeki bir hafta devrede olacağı için adımlarımızı buna göre atmamızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda ve çocuklarla ilgili işlerde daha sorumlu olabilirsiniz. Kendinizi aşırı yıpratmamalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelen yeni gün size huzur verdiği kadar yorgunluk da sunacak. İşlerinizi aksatmamalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, haftanın en dikkat edilmesi gereken günlerinden biri. Parasal konularda bazı sorunlar görülebilir. Aşk, eğlence veya çocuk sorumluluklarınız, maddi olarak size ağır gelebilir. Özel hayatınızda kolay tepki vermeye ve kavga çıkarmaya meyilli olabilirsiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün yaşadığınız her soruna karşı gerçekçi davranmanız ve olayları tek yönlü düşünmemeniz için sizleri uyarıyor. İş ve özel yaşamınızda gerçekleri kabullenerek vereceğiniz her türlü karar sizleri olumlu etkileyecek. Eğitim hayatı devam eden yengeçler bugün öğretmenlerinizin görüş ve uyarılarını dikkate almanız ilerleyen günlerde yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinize karşı rahatsızlıklarınızı ifade ederken gerçekçi davranmanız gerektiğini unutmayın. Bekar yengeçler anlık kararlar pişmanlıkları beraberinde getirebilir

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir türlü durduramadığınız bir zihnin sizi sürüklemesine maruz kalabilirsiniz. Bilgi dağarcığınızı genişletmek önem kazanabilir. Ufkunuzu açacak bilgilere ulaşmak, bilgiye sahip insanlarla görüşmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 03" R
Ay
Terazi
09° 36' 33"
Merkür
Boğa
04° 38' 49"
Venüs
Boğa
24° 19' 49"
Mars
Koç
14° 14' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 55"
Satürn
Balık
18° 02' 02"
Uranüs
Boğa
23° 26' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 12"
Lilith
Başak
25° 26' 22"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>