Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda rutin ve sıkıcı bir gün geçireceksiniz. Ruhsal durumunuzu sevgilinizden gizlemek isteyeceksiniz fakat bunu başaramayacaksınız.

Son zamanlarda işyerinizde gözden düştünüz. Çalışmalarınızı aksatmanız buna en büyük neden oldu. Bir an önce kendinizi toparlamalısınız ve eski performansınıza kavuşmalısınız.

Taksitli alışverişlerden uzak durmalısınız ve daha çok acil ihtiyaçlarınız üzerinde yoğunlaşmalısınız. Para harcamayı bir zevk haline getirmekten kaçınmalısınız.

Daha önceden aldığınız bazı kararları istediğiniz gibi uygulamanız zor olacaktır ve bu sizin çeşitli şüpheler içine girmenize yol açabilir. Dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Enerjiniz çok düşük. Gün içinde yapmanız gereken işleri erteleyebilirsiniz. Üzerinizde bir üşengeçlik ve isteksizlik olabilir. Arkadaş çevrenizde aslında çok seviliyorsunuz. Fakat son günlerde arkadaşlarınızdan da çok koptunuz. Bugün onlarla buluşma fırsatınız olursa, değerlendirin.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 12:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu, toplumsal yaşam, çevremiz, yakınlarımız,  eğitimdenhayatımıza kadar olan her şeyi mantıklı bir şekilde analiz etmenin işaretçisidir. Düzen, verimlilik, sağlıklı yaşamak bunları önemsemeliyiz. Her şeyin ne kadar birbiriyle örtüştüğünü, en ufak bir detayın bile, bütüne ait olduğunu bilerek düşünmeli ve kararlarımızı gözden geçirmeliyiz.  Temiz hava, sağlıklı çevre, huzurlu bir iş, verimli bir hayatı gerekleri üzerinde düşünmeliyiz. 22 Ağustos saat 19:38 - 22 Eylül saat 17:21 tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Güneş, yürürlüğe konulacak, düzenlenecek, verimli hale getirilecek işler anlamında önem taşıyor. Maddi konularda da etkilidir ve akıllıca hareket edilmesini sağlar. Eğitim vehayatı yoğunlaşacaktır. Buna göre planlamanızı yapınız.  Yakın çevrenizle alakalı sağlık,veya yardımlaşma konuları gündeme gelebilir. Kimlerle bağlantıya geçtiğiniz, hangi konularda kendinizi geliştirmeniz gerektiğini bu süreçte saptayabilirsiniz. Titiz düşüneceksiniz.  Mükemmeli arzulayacaksınız.  Kardeşiniz, yakın akrabalarınızla alakalı konular üzerinde düşüneceksiniz. Bu süreçte duygusal bir takım sorunları çok fazla didikleyebilirsiniz. Özellikle bazı meseleler yolunda gitmediğinde kafanıza takabilirsiniz. Olumlu yönde gelişmeler hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmek için, işbirliğine ihtiyacınız olmasına rağmen, çevrenize karşı önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Bugün, bir çok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Maddesel değerlerinizi sorgulamak için, gerekli tüm şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta, eğlenceli aktiviteler veya yapmaktan keyif alacağınız işlerle zaman geçirme ya da aileyi toplama ve misafirperverliğinizi gösterme fırsatları söz konusu olabilir ya da iletişim, satış pazarlama veya bilişim başlıklı konularda teklifler veya fırsatlar yüzünü gösterebilir. Ancak, sağlık başlıklı konular da önem kazanıyor.Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın… …

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak için çaba göstermeniz gerekebilir. Hedeflerinize ulaşmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Toplumun önünde olabilirsiniz. Ticari konularda kısmetli durumlar oluşabilir. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Öğleden sonra yakın çevrenizde değişiklikler söz konusu olabilir.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yoğun duygular yaşadığınız şu dönemde daha dikkatli olmalısınız. Dostlarınızı iyi seçmeniz gerekiyor. Herkese fazla güvenmenin sonu hüzünle bitebilir. Ailenize daha fazla zaman ayırıp onlarla paylaşımda bulunabilirsiniz. Bu sayede sıkıntıları daha rahat aşacaksınız. Sevdiğiniz kişiye dürüst davranmaktan kaçınmayın. Sağlığınıza dikkat!

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

1 ay boyunca enerjinizi yakın çevre alanlarınıza kaydıracaksınız. İletişiminiz hızlı akacak, ticaret, ulaştırma, yayıncılık ve teknik işlerinizde gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel gelişiminize önem vermeniz özel kazanımlara neden olabilir. Bu hafta sonu planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Yapmaktan keyif aldığınız şeyleri veya bazı hizmetlerinizi diğerlerine sunmanız ekstra kazançlara neden olabilir.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir türlü durduramadığınız bir zihnin sizi sürüklemesine maruz kalabilirsiniz. Bilgi dağarcığınızı genişletmek önem kazanabilir. Ufkunuzu açacak bilgilere ulaşmak, bilgiye sahip insanlarla görüşmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 08" R
Ay
Balık
04° 44' 40"
Merkür
Koç
18° 14' 37"
Venüs
Boğa
04° 28' 56"
Mars
Koç
01° 54' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 04"
Satürn
Balık
16° 49' 13"
Uranüs
Boğa
22° 30' 33"
Neptün
Balık
28° 59' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 02"
Lilith
Başak
23° 39' 05"
True Node
Koç
15° 21' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>