Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizi aramasını beklemeniz size zaman kaybettiriyor. Onunla zor unutacağınız bir hafta sonu geçirmiş olmanız, illa ki aranacağınız anlamına gelmiyor. Ama siz ararsanız, akşam da unutulmaz saatler geçirebilirsiniz.

Bu yeni durum, çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak gibi görünüyor. İş yaşantınızdaki sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş, yavaş istediğiniz şekle sokuyorsunuz.

Kazancınızdan pek memnun değilsiniz. Bununla ilgili bir görüşmeniz olacak. Hızla sıkışık bir döneme giriyorsunuz. Bunun farkındasınız ama elinizden pek bir şey gelmiyor.

Yeni aşk ilişkinize bir an önce bir hareket getirmelisiniz, ama yine aceleci davranmamaya da özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda bir yakınınızın bir kutlama gününde olacaksınız. Bu özel günde bazı görmek istemediğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Bugünü hareketli ve dolu, dolu geçireceksiniz. Telefonlara bakmaya bile zaman bulamayabilirsiniz. Bu sıkışıklığı, hafta sonu iki tam gün tatil yaptığınız için yaşadığınızı biliyorsunuz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 08:44 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, her durumu kontrol altına almaya çalışırsınız. Bunu yapmadığınız takdirde içiniz rahat etmez. Başkalarının sizi onaylamasından hoşlanırsınız. Buna karşı gelen olursa kendinizi reddedilmiş hissedersiniz. Bu reddedilme gün boyu stres yaşamınıza yol açabilir. Biraz gevşemekte, kendinizi yormamakta yarar var. Saat 15:30 Ay-Merkür görünümü, duyarlı düşünmeye neden olabilir. Evimizdeki huzur, çalıştığımız yerdeki güven, dostluk, arkadaşlık bizim için bir hayli önemlidir. Huzur verici insanlardan hoşlanırız. Güzel sözler duymak isteriz. Bunların tümü gönlümüzü okşar. Kırılganızdır. İnsanların bize karşı daha dikkatli olmasını isteriz. 22:14-22:34 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde iletişime dikkat etmek yerinde olacaktır. İsteklerinizi veya beklentilerinizin mutlak kabulünü isteyebilirsiniz. Ancak bu zor olabilir. Tartışmak, inatlaşmak gereksizdir.  Kitap okumak, müzik dinlemek, dostlarla muhabbet etmek iyi gelebilir. Saat 22:34 itibariyle etkili olacak Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde aradığınız güveni iç dünyanızın derinliklerinde hissetmeniz mümkündür. Cumartesi gününüz güzelliklerle dolu geçsin. Canı gönülden sevgilerimle,

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken duygusal yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Bugün, paylaşımlarınızda aşırıya kaçabilir ve çevrenizde hak etmeyen kişilere taviz verebilirsiniz. Cömert ve yüce gönüllü yapınız, her zaman sizi ön plana çıkarırken, yanlış kişilerle sizi karşı karşıya bırakabiliyor. Sezgisel yönünüzü kullanmalısınız.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son dakika değişiklikleriyle sizi zor durumda bırakanlar olabilir. Yolunuzdan sapmayın. Bu hafta sonu bir arkadaşınız, partneriniz veya çocuklarınız sıra dışı bir aktivite ile kapınızı çalabilir. Bu sizin için de önemli kazanım olabilir. Temponuzdaki artış biraz enerjinizi düşürebilir. Fakat ilgiyi de aynı oranda üzerinize topluyorsunuz. Günün Atmosferi:Gündüz stres, gece eğlence! Ev ve aile yaşantısı ile birlikte bugün de toplumsal olaylar gündemimizde olacak. Sabah saatlerinde son dakika değişiklikleri nedeniyle gerilebilir yahut agresif kişilerle baş etmek durumunda kalabiliriz. Acele hareket etmemeli, iki düşünüp bir söylemeliyiz. Rutin akış bir nebze bozulabilir ya da planlarımız birden aksayabilir. Beşeri ilişkilerde uyum biraz güçleşiyor. Yapıcı olalım ve diyalogları sakince yürütelim. Gece saatlerinde ise; gündüzün aksine daha pozitif, keyifli ve sevgi doluyuz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha girişken olabilirsiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar arifesindesiniz. Sizler sürekli bir şeyleri kurgulayan ve hesaplamaya çalışan kimselersiniz ancak bu aralar vereceğiniz kararlar fazlasıyla ciddi olabilir.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

YENGEÇ Eviniz ve ailenizin sorumlulukları, sizin hayat görüşünüzle uyuşmayabilir. İşinizde duygu iniş çıkışlarınız fazla olacak. Otoritelerle anlaşmak bugün size zor gelebilir.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda güçlü, ancak ruh hali olarak düşük enerjili hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ödemelerinizi hesaplamadan halledebileceğiniz, yeni yatırımlara girişebileceğiniz ve maddi olarak önünüze güvenle bakabileceğiniz bir gündesiniz.Kolektif çalışmalarda bilginin ve haberleşmenin gücünü kullanıp faydaya çevirebileceğiniz bir ortam yaratabilirsiniz. Hedeflerinizi değerlendirmek ve önünüzdeki dönemde işler hale getirebilmek için zihinsel bir çalışmaya açık bir etkidesiniz. Kadın figürlerle duygusal çatışmaya girmeniz olasıdır.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

22 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 55' 43" R
Ay
Koç
16° 12' 02" R
Merkür
Koç
20° 08' 29"
Venüs
Boğa
07° 59' 21"
Mars
Koç
04° 05' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 08"
Satürn
Balık
17° 03' 28"
Uranüs
Boğa
22° 40' 24"
Neptün
Balık
29° 04' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 28"
Lilith
Başak
23° 58' 01"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>