Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok istikrarlı etkiler altında olacağınız ve sevdiğiniz kişiyle güzel paylaşımlar içine girebileceğiniz bir gündesiniz. Geçmişe ilişkin bazı konular gündeme gelebilir yada sizi yeniden düşündürebilir. Aşk yaşamınızda bazı karamsarlıklar gündeme gelebilir ve uzun vadede sizi düşündürebilir. Duygusal olarak güvenlik arayışı içine girebilirsiniz ve sahip olduğunuz şeyleri korumak için çalışabilirsiniz. Aşk yaşamınızda yeni bir karar almayın.

İş yaşamınızda verimli etkiler altında olacağınız ve yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız ve işlerinizi istikrarlı bir şekilde yürütebileceksiniz. Düşünceleriniz açık ve pratik hayatınıza ilişkin bazı kararlar verme aşamasına gelebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak yerine elinizdeki eski işlerinizi tamamlamayı tercih edeceksiniz.

Maddi konularda genel anlamda olumlu etkiler altında olacağınız ve başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Daha çok uzun süreli düşüneceksiniz ve planlarınızda da temkinli olmayı tercih edeceksiniz. Parasal olarak bazı yeni kararlar alabilirsiniz.

Yeteneklerinizi çok iyi bir şekilde kullanabileceğiniz ve olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde bir konuda yaşayacağınız bir sıkışıklık, bazı şeylerin zamana bırakılamayacağı konusunda sizi uyaracak. Yetersiz bulunduğunuz bazı konularda, beklenmeyen çıkışlarla ilginçlikler yaratabilir ve yetersizlik imajınızın bir önyargı olduğunu ortaya koyabilirsiniz. Ama bu, küçük görünen fırsatları da değerlendirebilmenize bağlı.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:00 Venüs-Uranüs kavuşumu, toplum içinde kendini ifade etmek ve kişisel açıdan doyuma ulaşabileceği bir konum elde etmek isteyen bireyin ani ve dürtüsel olarak kararlar alması anlamına gelir ki, çok iyi düşünmek lazımdır. Bazen hayat bizi anlamsız bir rolün içine hapseder. Kendimizi kısıtlanmış ve bir çember içine hapsolmuş hissederiz. İşte bu duygunun baskısıyla gerginleşiriz ve ne olacaksa olsun diyerek radikal bir karar alırız. Böyle bir noktada düşünülmesi gereken, alacağımız karar ne derece doğrudur, bu isyan bize ne kazandırır veya kaybettirir,  bunu çok iyi düşünmek lazım. Saat 02:14 Ay-Neptün olumlu görünümü,  maddi konular başta olmak üzere eğitim-iş-yeni yerleşim-bilgilenme ve kendini geliştirme anlamında hayallerimizi gerçekleştirme ve ideallerimize sahip çıkma yönünde kararlı ve inançlı olmamızı sağlıyor Saat 06:57 Ay-Jüpiter görünümü, titiz bir gözlem gücüyle çevremizdeki insanlarla bağlantı kurmamızda yardımcıdır. Saat 14:38 Ay-Pluto görünüm etkisinde, ilişkimizi ilgilendiren konuları gözden geçirebiliriz. Aranızdaki  paylaşım duygusunun önemi son derece büyüktür. Partnerimizle ne kadar el birliğinde bulunuyorsak kendimizi güvende hissedebiliriz. Aşk hayatınız başta olmak üzere mesleki konularda  aşırı uçlarda düşünebiliriz.  Bunun nedeni, kendinizi güvende hissetme arzunuzdur. İhtimaller, olasılık hesapları böyle bir etki altında  inceden inceye yapılır.  Çünkü ayağınızı kaydırabilecek bir durumu  önceden bilerek önlem almak istersiniz. Saat 18:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, güven duygunuz ilişkinize, çalışma hayatınıza ve sağlığınıza olumlu şekilde yansır. Kimsenin etkisinde kalmadan, sizin için neyin gerekli olduğunu bilerek karar verirsiniz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

23 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Bugün, her türlü hırsınızı ön plana çıkarıyorsunuz fakat ihtiyatlı davranmakta fayda var. . Bulunduğunuz ortamlarda, size çekici gelecek kişilerle tanışabilir, onların düşünce tarzlarından etkilenebilirsiniz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayacak ya da size bazı şeyler kazandıracak aktivitelere zaman ayırabilirsiniz. Bazı ortaklıklar vebirlikleri yaşam standartlarınızı geliştirmenize yardım edebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu Ay'ın olumlu açıları var ve birbirimize daha anlayışlı davranmamız ve yardımcı olmamız için olanak tanıyor. Ancak, dün yaşanan dolunayın yarattığı stresi (ya da dün yazdığımız yazı başlıklarını)de unutmamak lazım, yakın ilişkilerimizi korumaya çalışmalıyız. Geceye doğru ilerleyen zaman diliminde ise, fikir çatışmaları, şikayet ve eleştiriler sakin kalmayı zorlaştırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşkta ve sevdiklerinizle daha çok ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Duygusal konularda daha tutkulu ve aşırılıklar var.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hata... Fazla düşünmeden bugün ağzınızdan istediğiniz gibi kelimeleri döküyorsunuz. Bu arada açık sözlülüğünüzün yanı sıra insanları yanlışlıkla kırabilirsiniz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda dengeyi oturtmakta bugün zorlanabilirsiniz. Konuştuğunuz veya görüştüğünüz insanlar, sizin düşündüklerinizden farklı şekilde davranıyorlar, insanları olduğu gibi kabul etmeyi denemelisiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar sizi harekete geçirebilirler.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızın bilmediğiniz yönleriyle ilgili gerçekler gün yüzüne çıkabilir. Farkındalıklar geliştirmek adına önünüze hayatınızın keyifli alanlarıyla ilgili fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatlar karşısında nasıl bir tepki ve karar mekanizmasını işleteceğiniz sizin tercihlerinize göre şekillenecektir. Risk faktörlerinin hayatınızı şekillendireceği bir Dolunay yaşanacaktır. Genel olarak ise; Ay 02:18‘de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sabah 08:30‘da 2 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Akrep Dolunay‘ı maddi ve duygusal konuların paylaşımı, nasıl paylaşıldığı ile ilgili konuları gündeme getirir. Ay'ın ışığının en fazla olduğu bu faz, bizim de bilincimizde duygu dünyamızın bir alanına ışık tutar. O alanı odak noktamız haline getirir. Akrep tutkular, cinsellik, duygusal krizler, maddi paylaşımlar, borç, kredi, vergi, sigorta ve mirasla ilgili işleri temsil eder. Bu çerçevede siz de bir takım duygu yüklerinizi açığa çıkarma, gizli saklı kalmış veya çok net olmayan konuları açığa çıkarma isteği ile daha çok araştıran ve öğrenmek isteyen bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Para akışına, borç ve ödemelere odaklanacağınız bir haftanın son günü olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi oldukça rahatlamış hissedebilirsiniz. Hatta o kadar rahat olabilirsiniz ki, gevşekliğe bile kayabilirsiniz. Odaklanma güçlüğü nedeniyle, yapmanızı bekleyen işlere yoğunlaşmakta zorlanmanız mümkündür.

23 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 12' 19" R
Ay
Aslan
25° 59' 21"
Merkür
Koç
29° 48' 55"
Venüs
Boğa
19° 48' 12"
Mars
Koç
11° 26' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 49"
Satürn
Balık
17° 47' 10"
Uranüs
Boğa
23° 13' 49"
Neptün
Balık
29° 19' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 04"
Lilith
Başak
25° 01' 53"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>