Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığını hissediyor. Sizden bu konuda anlayış bekliyor. Onun arkadaşlarıyla ilişkisine gereğinden fazla müdahaleniz, arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini eleştirmeniz onu üzüyor.

İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu yüzden el üstünde tutuluyorsunuz. Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz.

Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor. Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz. Tanık olacağınız bir tartışmada görüşlerinizi söylemeniz istenebilir, hassas olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü keskin zekanız ve pratik çözüm önerilerinizle işinizle ilgili zorluklara rağmen ön plana çıkıp isteklerinizi yavaş yavaş gerçekleştirebileceğinize işaret etmekte. Şimdi kendinize güvenerek tevazulu davranmayı da elden bırakmadan hareket etmelisiniz. Size muhalefet eden insanların bile takdirinizi kazanarak sizin yanınızda olmaları sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Ortaklaşa alınacak kararları daha sonraki günlere bırakmanız tüm riskleri hesaplayarak hareket etmeniz sizler için çok daha olumlu sonuçlar getirecektir. Özel hayatınızda ise yapmak istediğiniz bir seyahat ya da özel bir hazırlığınız ertelenebilir. Üzülmeyin kısa bir süre sonra çok daha iyi şartlarda isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 08:40 itibariyle etkili Ay-Terazi burcu geçişi, Çarşamba günümüzün belirleyicisi bir enerjidir. Evinizi, ailenizi ve sizi ilgilendiren konularda gerçekçi bir şekilde ele alarak,  huzurunuz açısından hangi seçenek daha doğru ve güvenilir ise onu tercih edebilirsiniz. Saat 14:58 itibariyle Terazi burcunda oluşan  ilkdördün, yaşamınızı güçlü temeller üzerinde inşa etme, kendinizi dünyaya ispatlama, davranışlarınızla, kararlarınızla toplum içinde bir yer edinme isteğinizdir. Bunu başarmanın yolu, öncelikle bilinçaltınızdaki tüm bastırılmış korkularınızdan arınmak ve kendinize güvenmektir. Kimileri, özellikle genç yaşta olanlar, bunu bir yuva kurarak, güzel bir aileye sahip olarak gerçekleştirmek isteyebilir. Bazıları  baba evinden  ayrılıp kendine  yeni bir düzen kurarak  hayatını tek başına sürdürmeyi düşünebilir. Bir çoğumuz daha çok kazanıp geleceğini garanti altına almayı düşleyebilir. Hayatta kalmak, hareket ve cesaretle ileriye gitme dürtünüz yüksektir. Bunları yapabildiğiniz ölçüde kendinizi huzurlu hissedersiniz. Eğer şu andaki durumunuz sizi tatmin etmiyorsa rahatsız olursunuz. Oysaki önemli olan kişinin kendinden uzaklaşmadan, hayatla olan bağını koparmadan, güvenle ilerlemesidir. 24 Haziran (saat 16:33)-9 Ağustos (saat 02:32) tarihleri arasında Mars burcunuz üzerinde ilerleyecek. Sizler için bu enerji geçişini ben birçok açıdan olumlu bulsam da, dikkat etmeniz gerekenleri de söylemek isterim. Önceliklehayatınızla ilgili konularda bu süreçte, girişimde bulunmak istiyorsanız, şu duyarlılığınızı bir kenara koyunuz. Çünkü bu enerjiyi kullanmak için aktif olmanız gerekir. Ben buradayım deme vaktiniz geldiğine göre,sorunlarınızı çözmenin de yolu cesur olmaktan geçiyor. İşsizlik problemi olanların da aynı şekilde kapıları çalma zamanları gelmiş bulunuyor. Yeteneklerinizi köreltmeyiniz ve seçenekleri gözden geçirip, güvenle atılımda bulununuz. Bu süreçte, tabii ki yükselen bu enerji, sizin bir terslik karşısında, çabucak öfkelenmenize neden olabilir. Hatta bu öfkeyihayatında, ilişkilerinizde yansıttığınızda insanlar sizin son günlerde çok değiştiğinizi, fazla tepkili davrandığınızı söyleyebilirler. Oysaki bu aktif dönemi, paragrafın girişinde belirttiğim gibi, başarılı işler, girişimler için kullansanız gayet olumlu sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Umduğunuzdan çok daha güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,  

24 Haziran 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Partnerinizin de, sizin yardımınıza ihtiyacı olacaktır. Gerekli fikirleri ve destekleri ona sağladığınız müddetçe, yaşam her anlamda sizi mutlu edecektir. Kişisel enerjilerinizi birleştiriyorsunuz.

23 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birkaç gündür olduğu gibi, birkaç gün daha, pratiklik gerektiren işlerle uğraşabilir veya tamamlanması gereken işlere el atabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinize ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle ilgili güven konularında stresli durumlar yaşayabilirsiniz. Geçmişe yönelik olaylarla ilgili alınganlık olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda acele etmeden kararlar almalısınız. Bazı olaylar için temeller atmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşyerinizde parmakla gösteriliyorsunuz. Çevrenizde sizi kıskanan insanlar çıkabilir. Onların ne dediklerini umursamayın. Siz kendi zekanıza ve sevecenliğinize güvenerek hareket etmeye çalışın

24 Haziran 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibaren enerjinizi çok isteyip hayal ettiğiniz bir şeye odaklamanız, o konuyla ilgili meditasyon, dua ve ritüeller yapmanız, ilgili konunun sizin hayatınızdaki oluşum sürecini hızlandıracaktır. İlişkilerinizde destek aldığınız bir gündesiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Medya ve ticarete dayalı işlerinizde sorunlar ve aldanmalar oluşabilir. Bugüne denk gelen işlerinizde çuvallama ihtimaliniz yüksek. Anlaşmalarınızı başka bir tarihe atmaya çalışın.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız işlerde başarı elde edecek, çok takdir görecek, çok başarılı olabileceksiniz. Bu muhteşem bir etki. Ani beklenmedim özellikle maddi fırsatlarla karşılaşma zamanı. Hayatınızda majör, radikal değişimler yapmak için en uygun dönemdir. Kişisel gelişimle ilgili her türlü konuyu öğrenmeye çok daha açık ve hazır olursunuz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 35' 32" R
Ay
Koç
11° 05' 46"
Merkür
Koç
19° 52' 59"
Venüs
Boğa
07° 33' 42"
Mars
Koç
03° 49' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 15"
Satürn
Balık
17° 01' 45"
Uranüs
Boğa
22° 39' 11"
Neptün
Balık
29° 03' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 20"
Lilith
Başak
23° 55' 43"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>