Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor. Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun, yavaş, yavaş bir alışkanlığa dönüşmesindeki doğallığı kabullenebiliyorsunuz

Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezbediyor. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Yakında sevinçleriniz var.

Biraz da itelenmeyle sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Bu konularda yaşadığınız kırgınlık korkusu, sizi aşırı cömert davranışlara itiyor.

Kendi başınıza yapmayı sakıncalı bulduğunuz bazı saptamalar, sandığınız kadar paydaş gerektirmiyor. Söz konusu davranışlardan en fazla etkilenen kişi oluşunuz, size bu hakkı fazlasıyla veriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde müthiş bir eğlenme ve harcama isteği var. Bu isteğinize uygun ortamlardan bugünlerde uzak kalmanız yararlı olacak. İlerleyen saatlerde yaşayacağınız bir buluşma, bütün bir haftaya yetecek mutluluklar getirebilir. Herkes tarafından eli sıkı biri olarak bilinirken, bugün dostlarınızı şaşırtacak davranışlarda bulunabilirsiniz.

24 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 03:45 Merkür-Pluto görünümü, aslında geliştirici ve yenileyicidir. Fakat bizler hep zorluk olarak ele alıyoruz. Oysaki her uyarı bir gelişimin işaretçisidir. Bu görünüm yine eskiye benzer iletişimsel problemlere yol açabilir. Ne yapmalıyız? Saplantılı, takıntılı düşünen veya bir türlü keskin sözlerinden vazgeçmeyen partnerimizle aramızda sorunları gerçekçi şekilde ele almaktır. Bunlar zaten bildiğimiz hallerdir. Şimdi bir daha tekrarlanıyor gibidir. Hani bir filmin tekrarı gibi. Demek kihayatımız ve ilişki konularında sakin olmaya bilinçli düşünmeye çalışacağız. Görmek istediğimizi değil, ortadan olan gerçeği önemseyeceğiz. Saat 15:46 Merkür- Jüpiter karşıtlığı,hayatımız ve ailevi konuların mutlaka bilinçli ele alınması gerekiyor. Sadece kendimiz adına değil, ortam şartları ve piyasanın durumu göz önüne alınarak düşünülürse yararlı olur. Aceleci olmayalım. Verdiğimiz söze, attığımız adıma dikkat edelim. Saat 19:03 Ay-Jüpiter görünümü, evdeki huzurun ve paylaşımın sizin için gayet kıymetli olduğunu, partnerinizle ortaklaşa bu huzurun sağlanması halinde kendinizi iyi hissedeceğinizi görüyoruz. Fakat eğer eşiniz mesafeli veya biraz baskın kimlikte ise, bu saatlerde biraz keyifsizlik hissedersiniz. Göz ardı etmeye çalışırsınız. Fakat el ve gönül birliği sizin için çok önemlidir. Saat 19:33 Ay-Merkür görünümü, maddi vehayatımızla ilgili konularda yeni çözüm yolları aramanın işaretçisidir. Gün boyunca dikkatli, tedbirli, bilinçli şekilde hareket etmemiz dileğimle,

24 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortakyaptıklarınla aranda sorunlar yaşanabilir. Yüz yüze iletişimi tercih etmen doğru sonuca götürecek.

24 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ve kariyer hayatınızda iyileştirilmesi gereken koşullar oluşturabilirsiniz. Finansal konularda ya da ortaklarınızla ilgili ani durumlara karşı tedbirli olmakta fayda var.

24 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşınıza çıkabilecek güçlü kişiler, önemli figürler veya kurduğunuz güçlü birliktelikler sizi fikirsel, zihinsel anlamda etkileyebilir. Bu durumu ifadelerinize, konuşmalarınıza yansıtabilirsiniz.

24 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylentilere kulak asmıyor ve bildiğinizi okuyorsunuz. Özgür ruhlu kişiliğiniz sizi özenilen bir insan haline getiriyor. Herkes sizi seviyor ama aynı anda kıskanıyor.

24 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

24 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa işlerinizde bazı konuşmalar canınızı sıkabilir. İş hayatınızdaki seçenekler aile hayatınızı hızlandırabilir. Partnerinizin ailesine tutamayacağınız sözler vermekten kaçının.

24 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mali krizlerin giderilmesi ve ortaklaşa elde edilen kazanımlarda yükselişe geçebilmek için teknoloji destekli adımlar atmanız gerektiğini benimseyebileceksiniz.Hayatınızdaki krizleri aşmak adına insanlarla temasa geçebilir, sizi özgürlükten uzaklaştıran bazı olumsuzlukların üzerine korkusuzca gidebilirsiniz. Teknoloji kullanımınız yükselecektir. Bugün diğer insanlarla iletişimi zorlamak, baskıcı iletişim kurmak başınıza daha çokaçmanıza yardımcı olur. Bilhassa mesleki alanınızda dört gün sürecek bu etkiye karşı dikkatli olmalısınız.

24 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal yönünüz öne çıkmaya başlayabilir ve sizi sosyal ortam veya faaliyetlere yöneltebilir. Çevrenizdeki uyum ve sıcaklık sayesinde son derece dinginleşebilir ve içinizdeki gerilimi söküp atabilirsiniz. Soğuk almamaya dikkat edin.

24 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 28" R
Ay
Oğlak
15° 30' 34"
Merkür
Koç
16° 38' 28"
Venüs
Boğa
00° 06' 37"
Mars
Balık
29° 10' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 20"
Satürn
Balık
16° 30' 42"
Uranüs
Boğa
22° 18' 21"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 05"
Lilith
Başak
23° 15' 28"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>