Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duygularını Dile Getiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durun. İlişkinizden yana var olan problemleri tamamen ortadan kaldırmanız gerekmekte.

Herkese yardımcı olmak ve herkesin problemlerini çözmek isteyeceksiniz. Biraz olsun kendinizi düşünmeniz gerekiyor. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendiren yeni gelişmeler gündeme gelecek. Arayışlarınızın istediğiniz gibi sonuçlanabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi eskisi gibi korkutmayan her şey artık sıradanlaşmaya başlayacaktır. Bunu fark ettiğinizde, şu an cesaret edemediğiniz ya da emin olamadığınız konuların da bir gün bu noktaya geleceğini anlayacaksınız. Ekonomik ya da psikolojik olarak kendini sıkıştırmanın değil, yetiştirmenin önemli olduğunu anlayacağınız bir gündesiniz.

26 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişime daha fazla önem vermelisiniz. İş ve özel yaşamınızda anlaşmazlıkları çözmek için karşınızdakilerle açık ve net bir iletişim kurmaya çalışın. Bugün duygusal bir denge bulmanız önemli olacak. Kendi duygularınızı ihmal etmemeye özen gösterin. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın, bugün daha hassas olabilirsiniz.

26 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün arkadaş ortamında seni şaşırtacak konuşmalara kulak misafiri olabilirsin. Yaşananları anlamlandırmakta zorlanacaksın. Kariyerinde kendini ilerletmek için sertifika programlarına katılabilirsin. Platonik olarak birinden hoşlanan Yengeç burcuysan, duygularını bu kişiye anlatmak için daha fazla beklemek istemeyeceksin.

26 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Düşünmediğiniz konuları düşünmek, üzerinde çalışmak ve yeni planlar yapmak için bu durum bir ittirici güç olabilir. Maddi ve manevi yönden iyi bir seviyede olma isteğiniz için önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

26 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki değişiklikle gündeme gelebilir. Ticari konularda farklı deneyimler içinde olabilirsiniz. Çevrenizle ilgiliyükleri çoğalabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çok çalışabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. İşlerinizdeki yoğunluk artabilir. İşlerinizle aileniz arasındaki durumu iyi ayarlamanızda fayda var.

26 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sizi kandırmaya çalışan kişilere karşı çok dikkatli olmalısınız. Bu maddi bağlamda olabileceği gibi manevi konularda da olabilir.

26 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında sabit fikirli insanlar olabilir bugün. Bu kişilerle muhatap olmak ve önemli mevzuları halletmek seni yorsa da günün sonunda bazı şeyleri halletmiş olmak keyfini yerine getirecek. Parasal konularda dikkatli olmalısın.

26 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bu engellerin ve gecikmelerin yakında ortadan kalkacağı anlamına gelse de yolunuzu bulana kadar günün kendisi de biraz kafa karıştırıcı olabilir. Bu günlerde sisin kalktığını hissetmeye başlayacaksınız ve muhtemelen hedefleriniz konusunda daha kesin davranacaksınız. Son zamanlardaki yön eksikliği veya hayatınızın önemli alanları hakkında karanlıkta kalma duyguları sizi bir belirsizlik durumunda bıraktı ve bu durumun artık bitmesi muhtemeldir. Bugün bazı kafa karıştırıcı planlar ve iletişimler olabilir, bu nedenle ilişkilerinizde mümkün olduğunca açık olmayı hedefleyin veya karmaşık tartışmaları geçici olarak erteleyin.

26 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile büyüklerinizden değer verdiğiniz kişilerin sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalacağınız bir gün. İş yükünüzün yanı sıra artan ailevi sorumluluklar biraz yorsa da günün sorunda kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz.

26 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

26 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün çalışma hayatı, sağlık veya gündelik işlerinize odaklanabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

26 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlüğünüzden vazgeçemediğiniz için aşk hayatında istediğiniz mutluluğa ulaşamadınız. Bugünlerde aşk hiç beklemediğiniz bir anda yakalanabilirsiniz. İş yerinde ikili ilişkilerde belli bir ağırlığınız var. Sorulan, danışılan, dert açılan biri konumundasınız. Ama bu konumun sizi gitgide bazı sorumluluklar altına sokmaya başladığını fark edin! Maddi anlamda kendinize hakim olmaya çalışın. Çünkü bu aralar, oldukça gereksiz masraf yaptınız. Az ama sık yemeyi prensip haline getirin

26 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 03' 49" R
Ay
İkizler
03° 17' 14" R
Merkür
Koç
22° 52' 59"
Venüs
Boğa
11° 58' 36"
Mars
Koç
06° 34' 41"
Jüpiter
Boğa
26° 02' 50"
Satürn
Balık
17° 18' 59"
Uranüs
Boğa
22° 51' 39"
Neptün
Balık
29° 09' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
21° 09' 01"
Lilith
Başak
24° 19' 34"
True Node
Koç
15° 16' 37"
Son Güncelleme : 09/05/2024 07:53

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>