Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz de eşitsiz ilişki kurduğunuzun farkındasınız ama değiştirmek çabaları içinde görünmüyorsunuz. Son zamanlarda aşk duygusundan başka yönlere doğru uzaklaşıyorsunuz.

İş ilişkilerinizde inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size olanaklar sunmaya devam edecek. İleriye ertelediğiniz bazı pürüzlerin, şimdilerde çözümlenmesi gerekiyor.

İşlerin yolunda gitmesi ortak kazanımlara, ters gitmesi ise esas olarak sizin üstleneceğiniz kayıplara neden olabilir. Daha ortak çabalar içine girmeyi denemelisiniz.

Eleştiriye açık olmanız, bazı zaaflarınızı size gösterebilir. Düşüncelerinizdeki bazen sergilediğiniz kararlılık, tutuculuk gibi algılanıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu süreçte maddi anlamda sanki ilahi bir güç tarafından korunursunuz. Yaptığınız her iyilik fazlası ile ödüllendirilir. Yaratıcı ve sanatsal yetenekleriniz daha çok ortaya çıkar. Bu tip konularda eğilimleriniz varsa bunu ortaya çıkaracağınız oldukça güzel dönemlerden biridir.

26 Temmuz 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 09:19-18:38 arasında Ay boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde ılımlı bir şekilde çevrenizdeki insanlarla irtibat kurmanız faydalıdır. Birlik ve beraberlik içinde, toplumsal olaylarda kenetlenmek ve güç birliğinde bulunmak yararlıdır. Bu durum hem maddi hem de manevi değerlerimizi korumamızı sağlar. Saat 18:38 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, istekleriniz, düşleriniz, beklentilerinizin önemini  belirginleştiricidir. Huzur dolu yarınlar için, güvenliğinizi tehlikeye atabilecek risklerden kaçınmakta yarar var. Zaten Ay-Boğa burcunda güçlü olduğu için doğal olarak bunu sağlamak kolaylaşır. Değerlerimizin yaşamımızdaki önemi bir kat daha artabilir. Bu yüzden çok daha dikkatli hareket etmeye çalışabiliriz. Gün boyunca her işinizde kolaylık ve başarı sizinle olsun. Adım attığınız her mesele, umduğunuz gibi sonuçlansın. Can-ı yürekten sevgilerimle,

26 Temmuz 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Organizasyon yeteneğinizin belirgin olduğunu, çevrenize ispat edeceksiniz. Değişiklik size iyi gelecektir İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz. Mars'ın sosyal evinizde olması ,aşk ve ilişkilerinizi kapsayan konularınızı gündeme getiriyor..

26 Temmuz 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta ortası civarında beklenmedik olaylar kafanızı karıştırabilir. Bazı kişilerin kim olduklarını veya ne yapmaya çalıştıklarını sorgulayabilirsiniz. Üzülseniz dahi bunu çok fazla belli etmemeniz yerinde olur. Zaten bu kişiler çok fazla önemsediğiniz insanlar da değil aslen. Önemli olan, yanınızda olan kişiler olmalı, sizden hoşlanmayan veya düşmanca hareketleri olan kişileri bir kenara bırakın. Ayın son günlerinde, içinize kapanabilir veya utangaçlaşabilirsiniz, ama doğru kişiler modunuzu değiştirebilirler. Görünmeyen veya sizin farkında olmadığınız çok şey oluyor! Maddi açıdan risk almayın!Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın...

26 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınız ön plana çıkabilir. Yöneticilerinizle aranızı iyi tutmak isteyebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak için karar aşamasında olabilirsiniz. Bazı konularda acele hareket etmemenizde fayda var. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Akşam saatlerinde daha akıcı enerjiler söz konusu. Gün içinde işlerinizi tamamlamak sizin için iyi olabilir.

26 Temmuz 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çekiciliğiniz ve güzelliğiniz bugün nihayet keşfedilecek. Kötümser hava estiren günlerinizi geride bıraktınız. Partnerinizle birlikte alacağınız bir davete gidebilirsiniz. Bu durumda mutluluğunuz biraz daha pekişecek.

26 Temmuz 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

26 Temmuz 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün göz önünde olacağınız, kalabalık yerlerde bulunmayı tercih edeceksiniz. Uzakta olduğunuz insanlara karşı yardımsever tavırlarınız ön planda olabilir. Fedakârlığı abartmamaya çalışın.

26 Temmuz 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabahtan akşam saatlerine kadar mesleğinizle ilgili herhangi bir başlangıca girişmeksizin düşük enerjilerle vakit öldürebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren, arkadaşlık ilişkilerinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz. Toplum yararına çalışan kurum ve sosyal faaliyet projelerine yönelebilir ve insanlara bu şekilde yardım edebilir, şefkat gösterebilirsiniz.

26 Temmuz 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

26 Temmuz 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 39' 43" R
Ay
Koç
27° 19' 46" R
Merkür
Koç
20° 43' 45"
Venüs
Boğa
08° 55' 17"
Mars
Koç
04° 40' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 48"
Satürn
Balık
17° 07' 09"
Uranüs
Boğa
22° 43' 01"
Neptün
Balık
29° 05' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 57"
Lilith
Başak
24° 03' 03"
True Node
Koç
15° 24' 20"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>