Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan sabah saatleri iyimser ve neşeli olmanıza rağmen öğleden itibaren genel bir soğukluk yaşayabilirsiniz. Aşk yaşamınızda ihmalkar tutumlar içine girmeniz devam eden bazı sorunların büyümesine yada geçmişte kalan sorunların yeniden ortaya çıkmasına neden olabilecektir. Bugün duygusal konularda girişimlerde bulunmayın.

Genel anlamda bugün işinizle ilgili konular yaşamınızda ağırlık kazanacaktır. Yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz ayda yeni çalışmalarda görev alabilirsiniz. Yapacağınız çalışmalarda istikrarlı ve net sonuçlara ulaşabilecek şekilde hareket edeceksiniz. Yöneticilik yeteneklerinizde önemli ölçüde artış olacaktır.

Sabah saatleri maddi konularda kendinizi rahat hissetmenize rağmen öğleden sonraki saatlerde kısıtlayıcı bazı etkiler altında kalabilirsiniz. Özellikle geleceğe yönelik maddi planlar ve hesaplar yapacaksınız ve bunlara tamamen sadık kalmak isteyeceksiniz. Maddi konularda istikrarlı bir program çıkartabileceğiniz bir gündesiniz.

Bugün işlerinize çok fazla zaman ayırarak ailenizi ihmal etmemeye çalışın. Çevrenizde size ihtiyaç duyan insanlar olabilecektir ve bunlara karşı duyarlı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatleri son derece enerjik olacaksınız ve güne hızlı başlayacaksınız. Ancak ilerleyen saatlerdeyaşamınızdaki yoğunluğun artması ve üzerinize aldığınız sorumlulukların artması sizi bir hayli yoracaktır. Bugün işinizle ilgili konular ön plana çıkacaktır ve enerjinizin önemli bir kısmını alacaktır. Mevkiyle bağlantılı bir sorun yaşayabilirsiniz.

30 Temmuz 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:15 Ay-Pluto arasında olumlu bir görünümle bayramın son günü başlıyor. Bu enerji her konuda  akıllı düşünmenin önemini gösteriyor. Senin hayatında yeni bir dönem başlamak üzere, ancak acele etme ve endişeli olma  diyor. Saat 11:25 Ay-Venüs olumlu görünümü eviniz ve ailenizle alakalı yapılacak düzenlemelerin işaretçisi. Bayramın son günündeyiz.  Eğer geri dönüyorsanız veya bir yere gidecekseniz eksiğiniz var mı, neler gerekiyor gözden geçirmekte yarar var. Saat 16:27 Ay-Satürn görünümü, hem para hem aşk hem de sizin için önem arzeden her konuda tutkularınızın peşinden koşmanız anlamına gelir. Aşkın derinliklerinde yaşama arzunuz yükseliştedir. Romantik paylaşımlardan ziyade, tenlerin arzuyla birbirini çekmesi hali görülür. Bu enerji sevdiğiniz kişiyle bütünleşmenizi, onun üzerinde etkili olmanızı sağlayıcıdır. Güzel ve keyifli bir bayram günü geçirmeniz dileğimle,

30 Temmuz 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir dostunuzun başına gelen ailevi sorunları sizi fazlasıyla etkiliyor. Yardım için elinizden geleni esirgemiyorsunuz. Bir yanda kendi yaşam alanınız, bir yanda çevrenizin bu tür meseleleri sizi gergin yaptı.. Dengelerinizi yitirdiğiniz zaman, kolay kendinize gelemiyorsunuz. Bel bölgenizi üşütmemeye çalışmalısınız.

30 Temmuz 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenilmedik bir kaynaktan gelecek şanslar söz konusu olabilir. Bazı kişilere yardım etmek için ani hareketler yapmamaya dikkat edin. Sizden yardım isteyen kişilerin şikayetleri sizinkilerden daha az sayıda veya daha önemsiz olabilir. Öncelikle yakın çevrenizi düşünmeniz gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Olan biten herşeyi kontrol edebilmek maalesef mümkün değil. Ancak, halen kendi inisiyatifimizi kullanarak halledebileceğimiz ve mevcut düzenin dışında yollarla ilerleyebileceğimiz konularımız var. Ticari, yaratıcılık gerektiren, işle veya maddi konularla ilgili başlıklarda alternatif seçeneklere ve yaklaşımlara açık olmamız durumunda kendi yolumuzdan gidip gururla herkesin duymasını sağlayabiliriz.

30 Temmuz 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi zihinsel açıdan yakın hissettiğiniz kişilerle ilgili gelişmeler olabilir. Desteğinize ihtiyaç duyabilirler. Arkadaşlarınıza akılcı tavsiyelerde bulunmaya çalışırken duygusal durumlarını da göz önüne almayı ihmal etmeyin. Kardeşlere dair konularda hareketlilik yaşanabilir. Birlikte ticari girişimde bulunabilirsiniz.

30 Temmuz 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Koruma... Baskın yanınızı biraz geri plana atın. Aileniz ve arkadaşlarınız içinde sevdiklerinizi korumak istiyorsunuz. Onlar için endişelenmek konusunu abartmayın.

30 Temmuz 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

30 Temmuz 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 09' 31" R
Ay
Balık
19° 28' 02"
Merkür
Koç
18° 51' 54"
Venüs
Boğa
05° 44' 23"
Mars
Koç
02° 41' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 25"
Satürn
Balık
16° 54' 23"
Uranüs
Boğa
22° 34' 04"
Neptün
Balık
29° 01' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 26"
Lilith
Başak
23° 45' 52"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>