Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz için hala yapılabilecek bir şeyler olduğunu düşünmek istiyorsunuz. İlişkinizin ayakta kalması için her şeyi yapmadığınıza inanıyorsunuz. Partnerinizle konuyu görüşmenizde yarar olacak.

Ne olursa olsun kararlılığınızı bozmamanız gerekiyor. Son derece isabetli verdiğinize inandığınız kararı, art niyetli bazı müdahalelerle şimdi tekrar, tekrar düşünmeye başladınız.

Para sizin için sorun olmaktan bir türlü çıkmıyor. Paranızın kontrolü pek sizin elinizde gibi görülmüyor. Para konularında daha inisiyatifli, daha iradi davranmanız gerekiyor.

İlgilendiğiniz bir sağlık sorunu var. Bu konuda daha da fazla yapacağınız şeyler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık sorunlarınıza biraz daha özen göstermelisiniz. Bugün iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Hazırlıklı olun. Hafta ortasına doğru mutlu haberleriniz var. Sizinle ilgili iyi şeyler düşünen birileri sizi çok şaşırtacak. Bu kadar ilgi duyulduğunuza, sevildiğinize siz de şaşıracaksınız. Haftaya biraz sorunlu başlıyorsunuz. Hafta tatiliniz hiç de dinlendirici geçmedi. Önceden planlamadan çıktığınız küçük geziniz hepinizin enerjisini tüketmiş gibi görünüyor.

4 Aralık 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:46 itibariyle etkili olacak, Ay-Pluto görünümüyle Perşembe gününe adım atıyoruz. Bu enerji, güven olgusunun ilişkilerde bizzat önemli olacağını, sizin de buna göre kararlarınızı vereceğinizi işaret ediyor. Saat 21:11 Venüs-Jüpiter görünümü, çalışma hayatımızla ilgili hoş gelişmeleri, maddi anlamda kazanç getirici işleri, karşımıza çıkabilecek fırsatları işaret ediyor. Moralimiz birkaç gün önceye nazaran daha iyi. Yeni işlere, aktivitelere, heyecanlara, rutinlikten uzak durmaya ihtiyacımız var. Sevdiklerimizi, kendimizi mutlu edecek, bize iyi gelecek alışverişler yapabiliriz. Yeni yıla birkaç hafta kalsa da, şimdiden güzel bir gece geçirmek, kendimizi tazelemek, canlanmak adına bir yerlere gitmek için plan yapabiliriz. Çabucak işlerimizi bitirmekten yana olacağız. İş yerinde bir sorun mu var veya birileri canımızı mı sıkıyor? Bugün bunlara boş verebiliriz. Borcumuz, ödenecekler, mutlaka yapılması gerekenlerin tümü bu enerjinin etkisi altında bize yük gelmez. Bunların hepsi güzel  gelişmeleri işaret etse de, ben yine sağlığınıza özen göstermenizi, maddi konularda hesabınızı bilmenizi, işlerinizi dikkatli biçimde yapmanızı tavsiye ediyorum. Saat 23:12 Ay-Jüpiter görünümü, maddi konularda ilerisi adına düşünmek gerektiğini hatırlatıyor. Bütçeni aşacak kararlar verme diyor. Aklınızdan, gönlünüzden geçen, yüreğinizde hissettiğiniz bütün güzellikler yanınızdan hiç eksik olmasın. Sevgilerimle,  

4 Aralık 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarınızı alırken, duygusal istekleriniz daha belirgin olduğu için, mantık ve hisler konusunda bocalayabilirsiniz.Kendinizi geliştirmek istiyorsunuz fakat alışkanlıklarınızdan vazgeçemediğiniz için, açılımlarınız konusunda gecikmeler yaşıyorsunuz. Düşler ve gerçekler arsında gelip gitmekten vazgeçmelisiniz.

4 Aralık 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gün genelinde doğru seçimler yapabilir veya enerjinizi doğru konularda kullanabilirsiniz. Verimli bir gün. Tüm burçlar için gün geneli: Gece ve sabah saatleri arasında geçici belli belirsiz bir gerilim, kararsızlık, belirsizlik veya dalgınlıklar yaşanmış olabilir, ama asıl olan planlı hareketi destekleyen etkilerin olması. Bugünlerde meydana gelen gelişmeler aslında birkaç hafta önce başlayan ya da ortaya çıkan olaylarla bağlantılı olabilir. Dolayısıyla, hangi fırsat, olanak, gelişme ya da işle burun burunaysanız olası aksiliklere değil, olumlu taraflara odaklanmalı ve olumlu gezegen etkilerinden fayda sağlamayı bilmelisiniz. Ardından detaylara yoğunlaşarak, derhal planlamaya başlayabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

4 Aralık 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZDEKİ herkese güveniyorsunuz. Daha sonra kendi kendinize kızıyorsunuz, neden hep ben yalnış insanlara güveniyorum diye.

4 Aralık 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

4 Aralık 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 22' 45" R
Ay
Terazi
17° 23' 50" R
Merkür
Boğa
05° 33' 42"
Venüs
Boğa
25° 07' 59"
Mars
Koç
14° 44' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 10"
Satürn
Balık
18° 04' 34"
Uranüs
Boğa
23° 28' 53"
Neptün
Balık
29° 25' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 09"
Chiron
Koç
21° 42' 08"
Lilith
Başak
25° 30' 42"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>