Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle inişli çıkışlı bir ilişkiniz var. İlişkiniz bugünlerde çıkış evresi yaşamakta. Her şey çok iyi ve sıcak devam ediyor. Hep bu şekilde devam etse diye dua ediyorsunuz ama siz de çok iyi biliyorsunuz ki devam etmeyecek.

Yeni iletişimler kuracakortamında yeni başarılar kazanacaksınız. İş hayatınızla ilgili çok verimli bir döneme girdiniz. Bu dönemi iyi değerlendirirseniz arzu ettiğiniz konuma gelebilirsiniz.

Lükse olan düşkünlüğünüzü bugün de dizginleyemeyeceksiniz. Gereksiz yere yüklüce harcamalar yapacaksınız. Aileniz sizden maddi yardım bekliyor.

Bugün karamsar düşüncelere kapılabilir, kendinizi gereksiz yere kötü hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşinizle ilgili konuların ön plana geleceği ve ayrıntıların sizi çok uğraştıracağı bir gündesiniz. Özellikle çalışma arkadaşlarınızla fikir ayrılıklarına düşebilir ve küçük gerginlikler yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi netleştirmek ve işlerinizi düzene koymak isteyeceksiniz. Bugün sistemli çalışmak size başarı getirecektir ancak eski işlerinizi tamamlamaya önem vermelisiniz. Beklentilerinizi yeniden değerlendireceksiniz ve kısa süreli bazı planlar yapabilirsiniz. Ancak hemen harekete geçmeyin.

7 Ocak 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız, saat 01:44 Merkür-Satürn olumlu görünümüyle başlıyor. Bu enerji, partnerimizle aramızdaki iletişimi güçlü tutmak, ilişkimizi derinlemesine gözden geçirmek, aramızdaki birlik ve bütünlüğü sağlamlaştırmak arzumuzun işaretçisidir. Eğer partnerimiz bu beraberliğe en başından beri değer veriyorsa, bu görünüm altında anlaşmak, ciddi kararlar almak kolaylaşır. Tam tersine bizden farklı düşünüyor ve ilişkiyi ciddiye almıyorsa, bizi fazla bağlayıcı, baskıcı biri olarak görebilir. Esasen bu enerji, iletişimi güçlendiricidir. Ancak hangi yönde? Bu aramızdaki bağın ne kadar güçlü olduğuna bağlıdır.

7 Ocak 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, karşılaşacağınız olaylar karşısında soğukkanlı davranmalısınız. Kendinizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmamalısınız. Yaşamınıza geçirmeyi düşündüğünüz istekleriniz karşısında sabırlı olmalı, karşınızdaki kişilerin fikirlerine saygı göstermelisiniz. Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün . Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın.

7 Ocak 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal alanda biraz gergin ve kısıtlayıcı koşullar söz konusu. Gevşemekte zorlanacağınız bu dönem sevginizi iletmekte zorluklar var. Ayrıcahayatında daha yaratıcı olmanız, yeteneklerinizi başkalarına sunmanız gereken bu dönem kolay olmayacak. Yapmak istediklerinize daha iyi konsantre olmanız, kendi önceliklerinizi belirlemeniz lazım.

7 Ocak 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Deli... Sıkıntılarınızı kısa sürede olsa bir kenara bırakıp girdiğiniz eğlenceli ortamlara ayak uydurmaya çalışın.

7 Ocak 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

7 Ocak 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 37' 36" R
Ay
Balık
11° 31' 44"
Merkür
Koç
18° 31' 21"
Venüs
Boğa
05° 03' 50"
Mars
Koç
02° 15' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 43"
Satürn
Balık
16° 51' 37"
Uranüs
Boğa
22° 32' 11"
Neptün
Balık
29° 00' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 37"
Lilith
Başak
23° 42' 13"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>