Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın çevrenizin umutlandırıcı telkinlerinden etkilenmemelisiniz. İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek.

Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, haklı kaygılar içinde daha da gelişiyor. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir.

Dönemi ancak katı bir tasarrufla atlatabileceğinizi düşünüyorsunuz. En ince ayrıntılara kadar ekonomik yaşama çabanız sizi yoruyor. Bu sıkı para politikanız, aile içinde de kendini hissettiren tepkilerini gösteriyor.

Yabancısı olduğunuz konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekebilir. İkinci yanlış kararınızla, ilk yanlışınızı düzeltmeye çalışmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir. Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız. Son derece çapsız bulduğunuz bazı çıkar ilişkileri içinden, bir yakınınızı çıkartmak isteyeceksiniz. Konuyu tüm detaylarıyla öğrenmeniz, sizi bu ilişkiler ve yakınınız ile ilgili yeni değerlendirmeler içine sokacak.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 09 Aralık saat 11:59-26 Ocak 2018 saat 15:56 tarihleri arasında Akrep burcunda seyredecek Mars süresince bir hayli tutkulusunuz. İlişkinizi sorgulamanız mümkündür. Bu sorgulamanın altında yatan duygu, daha güçlü bir beraberlik yaşama, karşılıklı olarak paylaşımların dengeye kavuşturulması, sorunların halledilmesi şeklindedir. Kısaca yapıcı bir şekilde değişimde bulunmak, durgunluğa sebep olan her şeyden uzaklaşmak, tutkularınızı gönlünüzce yaşamak ve her şeyden önemlisi, güç birliğinde bulunmak. Eğer devam eden ilişkinizde bu noktalarda aksamalar varsa, doğal olarak bu enerjiler altında çatışma yaşanması mümkündür. Bu süreçte cinsel arzularınız doruk noktadadır. Partnerinizle bir olmak, kaynaşmak ihtiyacı yoğundur. Hatta bu yoğunluk, birbirinizin en özel yanlarını keşfetme ve bilme tarzında olabileceği gibi, birbirinizin yanında olmayı isteyecek kadar yükselebilir. Ancak tabii ki ister devam eden, ister sorunları olan isterse yeni başlayacak bir ilişki olsun, dengeli hareket etmek, sınırımızı bilmek de yararlıdır. Bebek sahibi olmayı düşünen Yengeçler için bu dönem gayet olumludur. Bu geçişin arzu edilen hedefe ulaşmamızda kuvvet olması dileğimle,

9 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer aşk hayatında bazı sorunlar yaşıyorsan, bugün birtakım yüzleşmeler gerçekleşebilir.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızın önemli süreçlerinde yanlarında olmanız gerekebilir. Şüpheye davetiye çıkaran olayların peşine düşmek ruhunuzu yorabilir.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket ve ziyaretler dikkat çekebilir. Daha çok yer görüp yeni şeyler keşfedebilir, zihinsel açıdan canlı olabilirsiniz.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hemen her konuda cesaretli davranmalı ne kadar değerli ve özel olduğunuzun farkına vararak hareket etmelisiniz. Enerjinizi yükseltin ve yaşama dört elle bağlanın. Hür iradenizi ortaya koymak rahatsızlık duyduğunuz her şeyden uzaklaşmak için gereken güç ruhunuzda saklı bu gücün farkına varın ve yenilenin… İş hayatınızda hızlı girişimlerde bulunup istediklerinizi kabul ettirebileceğiniz şartlar elde edebileceksiniz. Kararlı tavrınız ikna edici konuşmanız karşısında çevrenizde ki insanların sizden etkilenmemesi imkansız….

9 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı gelişmeler tam beklediğiniz gibi olacak. Büyük bir enerjiyle yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Ancak, bu konuda tedbirli davranmalısınız. Yeni ortaklıklar veya yatırımlar yapmadan önce araştırma yapın.

9 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

2 ay boyunca Mars sizin aşk, eğlence ve çocuk evinizde hareket edecek. Enerjinizi eğlenceye yaymak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla ufak sürtüşmelere açık olmalısınız.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars bugün Akrep burcuna geçiş yaparak, sizi duygusal arenada okyanusun derinliklerine çekmeye hazırlanıyor. Aşk ve romantizm alanında gizli bir dünyaya adım atmak ve riskli bir ilişki yaşamak isteği duyabilirsiniz. Bazen sırlar da çekici hale gelebilir. Çocuğunuzun başarılarıyla gurur duyacağınız bir süreç. aşk

9 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

9 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 11' 09" R
Ay
Yay
24° 34' 34"
Merkür
Koç
16° 13' 38"
Venüs
Koç
28° 09' 33"
Mars
Balık
27° 56' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 13"
Satürn
Balık
16° 22' 10"
Uranüs
Boğa
22° 12' 57"
Neptün
Balık
28° 50' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 41"
Lilith
Başak
23° 04' 55"
True Node
Koç
15° 27' 04"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>