Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda bir ayrılık gözleniyor. Bu ayrılık geçici olabilir. Bugün yaptığınız hataların pişmanlığını duyabilir ve duygusal olarak kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

İş hayatınızda durgunluk hat safhada. Bugünlerde alternatifolanakları arıyor ve kendinizi geliştirecek faaliyetlere yönelmek istiyorsunuz.

Parasal konularda oldukça rahatsınız. Ailenizden yardım görüyor ve harcamalarınızı rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

Bugün duyacağınız bir haber canınızı sıkabilir. BU haberin doğruluğundan emin olmadan moralinizi bozmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi zinde hissedeceğiniz, hareketli bir gün olacak. Gün içerisinde arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilir, sosyal faaliyetlere yönelebilirsiniz. Eski dostlarınızı görmek isteyebilir hatta bazı eski dostlarınız ile görüşme fırsatı bulabilirsiniz. Onlarla geçmiş günler hakkında konuşabilirsiniz.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Çarşamba günümüz, saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlık etkisi altında başlıyor. İş hayatınız veya dış dünyada agresif tarzda, sadece kendi bildiğinizin doğru olduğunu düşünerek hareket etmeniz yanlış olabilir. İşinize tabii ki sahip çıkacaksınız, haksızlıklara tabii ki ses çıkaracaksınız. Ancak bunun ayarını bilmek, şartlara iyi bakmak lazım. Hiç  kimsenin sizin üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyebilirsiniz. Fakat siz de aynı şekilde bunu yapmamalı, karşıt görüşte olan insanları da dinlemeyi bilmelisiniz.  İş ve ev arasındaki dengeyi çok iyi kurmak gerekiyor. Yeteneklerinizi geliştirmelisiniz.  Ev alanı içinde huzuru sağlamak için kendinizden ödün vermeyiniz. Onların da size karşı ölçülü davranması gerektiğini de nazik biçimde  izah ediniz. Böylece hem dışarıda başarılı girişimlerde bulunabilir hem de içeride huzuru sağlamış olursunuz. Saat 14:50 Ay-Uranüs görünümü, parasal konularda hem durumunuzu gözden geçirmeniz hem de hesaplarınızı bir daha kontrol etmenizin gerekli olduğunu gösteriyor. Her konuda huzurun, dengenin sağlanması  ve arzuladığınız şekilde gelişmelerin yaşanması dileğimle,

9 Nisan 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendinizi aşan konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Atılım yapmayı istediğiniz konulara ilgili ilginç gelişmelerin ön şartları kendiliğinden oluşacaktır. Ayağınıza gelen şansı kullanma konusunda tereddütler yaşamak yerine, bir an önce girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Yeni bir yapılanma içinde olacaksınız.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tuhaf veya anlamsız davranışları ya da istekleri olan tanıdıklarınıza karşı sakinliğinizi bozmamanız ve mesafeli durmanız verebileceğiniz en iyi cevap olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde karşı karşıya olduğumuz kritik veya üzerimizde baskı yaratan konularla başa çıkabilmek için geliştirdiğimiz veya geliştireceğimiz fikirler, planlar ya da görüşmeler ilerlemeyebilir veya şaşırtıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Hazırlıklı ve sabırlı olmakta fayda var. Karşı karşıya olduğumuz konuları konuşarak geçiştirmek zor olacaktır. harekete geçilmesi gerekecek.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işe dair konularda önemli görüşmelerinizi yapmak için oldukça uygun bir gün. Kendinizi daha rahat ifade edebilir, daha sıcak sohbetler yapabilirsiniz. Elinize gelirlerinizi arttıracak güzel fırsatlar geçebilir. Ayrıca kendinizi daha iyi hissettirecek alış verişlere de çıkabilirsiniz. Yalnız para harcarken ölçülü olmalısınız. Aşırıya kaçmayın.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGU değişimleri yaşamak sizi agresif yapabilir. Bugün karşı cinsle aranızda önlenemeyen bir çekim oluşacak. Aşk kapınızda.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve bol bol hareket yapın.

9 Nisan 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 50" R
Ay
Terazi
07° 42' 42"
Merkür
Boğa
04° 25' 32"
Venüs
Boğa
24° 08' 02"
Mars
Koç
14° 07' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 40"
Satürn
Balık
18° 01' 25"
Uranüs
Boğa
23° 26' 04"
Neptün
Balık
29° 24' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 43"
Lilith
Başak
25° 25' 18"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>