Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde ilginç gelişmeler yaşamaya devam edebilirsiniz. Objektif olmaya çalışmalı ve gelişen olayları tarafsız biçimde ele almaya bakmalısınız. Akşam saatleri daha huzurlusunuz.

Yapıcı sonuçlar elde etmek istiyorsanız düzenli çalışmanız gerekiyor. İş ortamında huzursuzluklar olası. Bir miktar kafa karışıklığı ve yeteri kadar konsantre olamama problemiyaşamında veriminizi engelleyebilir.

İş hayatınızdaki gelişmeler maddi konularda da etkisini gösterecek. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışın. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekebilir. Bazı seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Duygusal reaksiyonlarınızı törpülemeniz gerekebilir. Evle ilgili konular dikkat uyandırırken, işe odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlıklar bakımından hareketli bir gün. Duygularınızı yapıcı biçimde ifade ettikçe gün rahat geçecektir. Değişiklikler yapmak, çevrenizi geliştirmek istemenize karşın acele ile verebileceğiniz kararlar ve önemli konuları göz ardı etmeniz, sonradan başınızı ağrıtabilir.

9 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 07:48 Ay-Jüpiter görünümüyle Perşembe günümüzü selamlıyoruz. Bizim için anlamı ve kıymetini olan kişileri memnun etmek ve biz de mutlu olmaktan yanayız. Güzel sözler duymak, güzellikler bulmak istiyoruz. Saat 15:17 Ay-Uranüs görünümü, işimiz gücümüz, sağlığımız ve ilişkimize farklı bir pencereden bakabilmemizde yardımcı oluyor.Saat 19:40 Ay-Merkür görünümü hafta içinde yaşanmış ve sizi rahatsız eden meseleleri tekrar gözden geçirmeniz anlamına gelir. İş-sağlık-toplumsal konularda bir hayli duyarlı düşünürsünüz. Saat 20:42-10 Nisan saat 15:47 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Huzuru içinizde duyabilmeniz için, baskılardan uzak, dengeli bir paylaşıma olan ihtiyacınız büyüktür. Hani sorunlar olsa dahi, tatlılıkla bir şekilde çözüm bulunmaya çalışılmalı diye düşünebilirsiniz. Sizin isteğiniz diğer insanlardan farklı yönlerinizin en azından değer bulması ve buna göre de, ufak meselelerin büyütülmemesidir. Haftanın önemli Gelişmesi: Sevgili Yengeçler Jüpiter geri hareket sona eriyor. 8 Nisan saat 19:56-11 Ağustos saat 14:11 arasında Aslan burcunda düz seyirle ilerleyecek Jüpiter, finansal kazanç anlamında özgüven duygunuzun yeniden  yükselişi olarak tanımlıyorum. Öncelikle bu açıdan baktığımızda, paranın insan hayatındaki önemini kuşkusuz hepimiz biliyoruz. Ancak parayı araç mı yoksa amaç mı olarak görüyoruz. Araç olarak görüyorsak, hesabımızı bilerek, kazancımızı doğru yönlendirerek, geleceğimizi garanti altına alacak şekilde riskten uzak değerlendiririz. Amaç olarak görüyorsak, hayatın ortasına parayı koyarız, başka da bir şeyin önemi kalmaz bizim için. Peki bu doğru mudur? Hayır. Bu geçişte nitelik olarak biraz abartı, kibir, kendini beğenme halleri olabilir. Bundan sakınmak lazım. Ben derim ki, hesabınızı iyi bilin, harcamalarınıza yine dikkat edin, geleni de uygun şekilde kullanın.Bu süreç çalışma hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Kişi değerlerine sahip çıkar. İş ortamındaki ilişkilerinde veyayaptığınız insanlarla her türlü alışverişinde mütevazı davranmayı bilir. Aynı şekilde insanların da, kendisine karşı saygılı olmasını talep eder. Bu süreçte, sağlığımız için harcamalarımız olabilir. Güzelleşmek, kendimize dikkat etmek veya problemlerimiz varsa bunları iyileştirmek adına olabilir. Yolculuklar, iletişim, haberleşme, organize işler, kendinizi hangi alanda yetenekli görüyorsanız onunla ilgili yükseliş ve gelir sahibi olunabilir. Bir gün değil, bir ömür boyu yüreğiniz sevgiyle ışıldasın. Mutlu, huzurlu nice güzelliklerle ışıldamanız dileğimle,

9 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Yay burcunda ilerlemekte ve sizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmaktadır. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Maddi konuların gündeme gelmesi sizi düşündürecektir, fakat elde edeceğiniz kazançlar söz konusu olduğu için sabırlı davranmalısınız.

9 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren işlerde, maddi konularda ya da aşk hayatınızda farklı fırsat veya olanaklara açık günlerdesiniz. Ayrıca, mevcut işlerinizde de yaratıcı çözümler bulabilirsiniz. Enerjiniz yenileniyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yay burcundaki Ay'ın olumlu açıları akışkan bir günde olduğumuza işaret ediyor. Elimizdeki olanakları doğru şekilde değerlendirebilir, olumlu görüşmeler yapabilir, kendimizi daha rahat hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

9 Nisan 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

9 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Duygularınıza kulak verin. Sizi hangi yöne sürüklüyorsa kendinizi o yolun akışına bırakın. Partnerinizden küçük hediyeler alarak mutlu olacaksınız. PARA: Sonucunu beklediğiniz bir takım projelerinizin onaylanacağı haberi ile heyecanlanacaksınız. Ani çıkacağınız yolculuk sizde heyecan yaratıyor. Bekleyip, emek verdiğiniz işin meyvelerini topluyorsunuz. SAĞLIK: Olumlu gelişmeleri arka arkaya yaşayınca kalp atışlarınız artıyor. Kalbinizi fazla yormayın.

9 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güzellik ve bakım ürünleri satın alabileceğiniz, lüks, pahalı ve değerli eşyalara ilgi duyup sahip olma arzunuzun yükselebileceği bugün, alım satım ve finansal işlerde başarı gösterebilir, sosyal etkinlikler ve görüşmelerde ön plana çıkan kişi olabilirsiniz. İlişkilerinizde kendi değerlerinizi koruduğunuz, sınırlarınızı net olarak belirlediğiniz bir gündesiniz.

9 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve bol bol hareket yapın.

9 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 19' 09" R
Ay
Aslan
27° 24' 16"
Merkür
Koç
29° 57' 41"
Venüs
Boğa
19° 56' 55"
Mars
Koç
11° 31' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 30"
Satürn
Balık
17° 47' 40"
Uranüs
Boğa
23° 14' 13"
Neptün
Balık
29° 19' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 25"
Lilith
Başak
25° 02' 40"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>