Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

4 Mart - 11 Mart

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler bu hafta para, aşk, keyif, ailevi konular önemli ama odaklanacağınız konuların başında para geliyor. Bir şeyleri satın almak istiyor, bir borcun altına girmiş ya da borcunuzu kapamak üzere harekete geçmiş olabilirsiniz ama para kazanma arzunuzun kuvvetli olması zaman zaman bazı denge kurma noktasını kaçırmanıza neden olacak. Diğer taraftan aşk hayatınızda keyifli etkiler var, sevdiğiniz insanla yapacağınız bazı planlar sizi çok mutlu edebilir. Bu dönem sevdiğinizle bir yerlere gitmeyi, bir eğitim almayı düşünüyorsanız şahane etkiler var hafta başında. Yeni bir ilişki içerisindeyseniz tam da bu ilişkinin kuvvetleneceği haftalardan bir tanesi olabilir. Eğer iki çocuğunuz varsa çocuklarınızın arasındaki anlaşmanın da kuvvetli olacağı ve onlarla vakit geçirmekten de mutluluk duyacağınız da bir hafta özellikle hafta başında bu etki iyice görünür olacak. Aşk hayatınızda yumuşak karnınız ön planda olacak. Birilerine çok çabuk kapılıp gidebilirsiniz ya da özel hayatınızdaki insan bazı konuşmalarıyla sizi çok rahat bir şekilde kandırabilir. Borsada yatırım yapıyorsanız gözünüzü dört açın çünkü kazançlarınız olabileceği gibi ciddi kayıplar da oluşabilir. Bu da hep başkalarına bel bağlamaktan başkalarının fikirlerini daha fazla ön plana koymaktan kaynaklı olacak. Sanatsal bir işle uğraşıyorsanız bu ara inanılmaz yaratıcı olacaksınız kreatif yönünüz çok güzel çalışacak ve karşınıza da birçok teklifin gelme potansiyeli var, Pazartesi ve Cuma günleri bu anlamda önemli.

Pazar günü Yeni ay da aşk evi, çocuk evi, sanatsal faaliyetler evinde oluşuyor. Harekete geçmek istediğiniz alanları hareketlendiren bir Yeni ay yaşayacaksınız, bu Yeni ayın etkisi baş döndürücü olabilir. Özel hayatınıza dair verilecek önemli kararları bu Yeni ay ve sonrası devreye sokmak uzun soluklu adımlar atmanızı sağlayabilir. Hayatınızda bir insan yoksa bu hafta içerisinde bir insanın hayatınıza gelme potansiyeli yüksek olacak. Aile ortamlarınızda evinizde, yuvanızda özellikle çekişmelere girmemeye özen gösterin. Evinizin güvenliğini ihmal etmeyin hırsızlık ya da size zarar verecek konular olabilir. Evinizde çarpmalara, düşmelere, sakarlıklara, kazalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Özellikle elektrik kaçağına dikkat edin çünkü evde ani yaşanacak bazı olaylara hafta sonu da açık olabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
4 Mart - 11 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 06' 17" R
Ay
Yay
23° 29' 29"
Merkür
Koç
16° 12' 40"
Venüs
Koç
28° 03' 23"
Mars
Balık
27° 52' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 03"
Satürn
Balık
16° 21' 43"
Uranüs
Boğa
22° 12' 40"
Neptün
Balık
28° 50' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 24"
Lilith
Başak
23° 04' 22"
True Node
Koç
15° 27' 21"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>