Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

29 Ocak - 5 Şubat

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz bu hafta önemli. Onlardan gelecek önemli haberler, yapılması gereken önemli planlar devrede olacak ve devamlı yakın çevrenizdeki insanlarla haberleşeceksiniz. Bu da hayatınızı fazlasıyla hareketli kılabilir. Salı gününden sonraki birkaç gün boyunca kendi halinizde olmak, dinlenmek ya da işlerinize gömülmek önem kazanırken bu hafta şanslı etkiler altında olabilirsiniz. Biriyle tanışabilirsiniz yakın çevrenizden bir insanın size tanıştıracağı biri ilginizi çekebilir. Uzun zamandır birinden haber bekliyorsanız bu haberin karşınıza gelme potansiyeli de çok yüksek. İlişkiler bazında destekli bir dönemdesiniz ve öyle alelade ya da sizi desteklemeyecek ilişkiler değil aradığınız daha oturaklı, geleneksel ve kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak ilişkilerin peşinden koşuyorsunuz.

Pazartesi, Salı ve Cuma günleri bu anlamda size göz kırpıyor. Bu hafta ilişkilerinizle büyüyecek ilişkilerinizle yol alacaksınız o yüzdenhayatınızda koşturmalarınız sırasında hayatınızda bir insan yoksa kimler sizinle ilgileniyor bir bakın. Yakın çevrenizde şimdiye kadar farkında olmadığınız insanları da çok rahat bir şekilde keşfedebilirsiniz. Aslında birçok şeyin ne olduğunu biliyorsunuz ama bazen görmezden geliyorsunuz bu hafta bolca görün bu hafta bolca isteyin ve bu hafta karşınıza gelen fırsatları değerlendirin. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri geri planda durmak ya da kendi halinizde olayları gözlemleyerek ilerlemek önemli olacak ama Cuma ve Cumartesi yerinizde duramayacak, hareketli bir enerjiyle sağlığınızı da göz ardı etmeyerek hareket edeceksiniz. Pazar günü para ile ilgili konular önem kazanıyor, harcamalara doyamayacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
29 Ocak - 5 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 29' 07" R
Ay
İkizler
23° 45' 42" R
Merkür
Koç
24° 18' 48"
Venüs
Boğa
13° 47' 12"
Mars
Koç
07° 42' 16"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 37"
Satürn
Balık
17° 25' 46"
Uranüs
Boğa
22° 56' 46"
Neptün
Balık
29° 12' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 44"
Lilith
Başak
24° 29' 21"
True Node
Koç
15° 08' 46"
Son Güncelleme : 10/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>