Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Ocak - 15 Ocak

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler haftaya maddi konular ön planda giriş yapıyorsunuz. Harcama ya da kazançlarınızla ilgili konuları gözden geçirmeniz gerekecek. Alacaklarınız varsa bu hafta bunları tahsil etmek önemli önemli olabilir. Aynı zamanda da yenikoşulları yaratabilirsiniz para kazançlarınızı artıracak yeni olasılıklar karşınıza gelebilir. Salı günü dikkatli olmaya özen gösterin para alacak verecek dengesinde yanıltıcı koşullar devreye girebilir. Özel hayatınızdaki kişiler çok sevdiğiniz yakınlarınız işinizle ilgili konularda sizi istemeseler bile yanıltabilir o yüzden para ile ilgili konularda duyacaklarınıza göre hareket etmek yerine size faydalı olabilecek aklı başında ve deneyimli insanlardan tüyolar alabilirsiniz.

Perşembe günü Oğlak burcunda bir Yeni ay var ve iletişimsel işleriniz yakın çevre alanlarınızda gerçekleşiyor. Akraba ya da çok yakın dostlarınızın hayatında önemli açılımlar devreye girebilir, onlar önemli kararlar alabilir ve siz de bu kararların içerisinde yer alabilirsiniz. Diğer taraftan iletişim, satış, tanıtım, reklam, dijital platformlar, ulaşım, haberleşme, eğitimle ilgili konularda işleriniz varsa bu işlerinizde de önemli açılımlar kendinizi sağlama alma daha stratejik planlı hedefli ilerlemek önemli olabilir. Ama yakın çevrenizde olup biten bu olayları ya da iletişim sektöründeki işlerinizi idare etmek çok da kolay olmayacak. Bir işletmeniz varsa, yanınızda çalıştırdığınız elemanlardan tutun da beklenmedik durum ve olaylara karşı dikkatli olmakta fayda var. Yakın çevrenizden bir insanla bir güç savaşı devreye girebilir. Bir yandan güçlendiğinizi ve karşı taraf üzerinde bir etki bıraktığınızı göreceksiniz ama bir yandan durum ve olayları idare etmek çok da kolay olmayacak. Yakın çevrenizden yana ilişkilerle ilgili konulardan yana şans ve bereketiniz yüksek özellikle bu hafta hayatınızda bir insan yoksa biriyle tanışma potansiyeliniz de yüksek görünüyor. Ayın 10'u civarı bu konular hareketlenecek.

Pazar günü Merkür'ün Oğlak burcuna geçişi hem iletişimsel hem ulaşım hem ticari faaliyetler hem de yakın çevre alanlarınızda işleri çok rahat toparlayacağınızı gösteriyor.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Ocak - 15 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 29' 31" R
Ay
İkizler
23° 51' 23" R
Merkür
Koç
24° 19' 13"
Venüs
Boğa
13° 47' 43"
Mars
Koç
07° 42' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 43"
Satürn
Balık
17° 25' 48"
Uranüs
Boğa
22° 56' 48"
Neptün
Balık
29° 12' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 45"
Lilith
Başak
24° 29' 24"
True Node
Koç
15° 08' 43"
Son Güncelleme : 10/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>