Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Ocak - 22 Ocak

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler bu hafta çalışma hayatınız çok aktif olsa bile hem yaratıcı hem de sanatsal yönleriniz çok ön planda olacak. Hayal kurmayı seveceksiniz hayal ettikleriniz önünüze gelebilir bu da sizi fazlasıyla mutlu edecek. Bu aralar iletişimsel işleriniz aktif yakın çevrenizde olup biten konu ve olaylarla çok fazla ilgilisiniz ve kontrol etmeyi de seviyorsunuz. Online satışlar olabilir ya da sosyal medyayı kullanıyorsanız iletişime dayalı işlerinizde satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanlarınızda işleri düzene de alacağınız bir dönem ve burada geçen hafta bir Yeni ay yaşadınız. Burada alınacak önemli kararları devreye koymak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Bu dönem yazma, çizme, yaratıcılık ve sanatsal kreatif işlerde aranılan siz olabilirsiniz. Güzel birteklifi Cuma günü karşınıza gelebilir. Özel hayatınızda yeni bir insanla tanışma ya da karşılaşma gibi etkiler devreye girecek.

Uzun zamandır kendinizle ilgili neden bazı şeylerin olmadığını fazlasıyla sorguluyorsunuz. Özel hayatınızda bir şeyleri ne kadar kontrol etmeye çalışırsanız o kadar sizden uzaklaştığını göreceksiniz. Önünüzdeki dönem kontrol etmekten vazgeçin her şeyi geldiği gibi yaşamaya özen gösterin o zaman kalıcı adımlar özel hayatınızda çok rahat bir şekilde devreye girecek ama bu hafta Perşembe ve Cuma günleri muhakkak bir tanışma, bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

Cumartesi günü Güneş ve Plüton kavuşumu devrede. Canınızı sıkan ya da yakanlar varsa onlara söylemeniz gerekenleri anında söylüyorsunuz ama bu aralar yakın çevrenizden üzerinizde gücü olan bir insanın sizi değiştirmeye ve üzerinizde baskı kurmaya çalıştığını fark edebilirsiniz. Bu da o insanla aranızda gerilimlere, güç çekişmelerine neden olabilir, bu aralar kaygılarınız artmış olabilir. Şüphe ve takıntılarınız arttıysa bu güç takıntılarını tetikleyebilir ama bunlarla baş edebilmek adına biraz daha rahatlamaya ihtiyacınız var.

Cumartesi günü Güneş Kova burcuna geçecek eviniz, aileniz, yuvanız önem kazanmaya başlıyor. Önünüzdeki bir ay boyunca ailenize daha fazla vaktinizi ayıracak evinizde vakit geçirmekten mutluluk duyacaksınız. Emlak alım satım kiralama gibi işleriniz varsa bir ay boyunca bu işler gündeme yerleşebilir.

Plüton da Pazar günü bu alanlarınıza giriyor. 20 yıl boyunca ev, aile, yuva alanlarınızda önemli değişim ve dönüşümlere hazırlıklı olmanız gerekiyor. Evinizi değiştirmek zorunda kalabilirsiniz ya da aile hayatınızda vermeniz gereken önemli kararlar vardır bu kararlar sizi zorluyordur, ev ve aile hayatınızdaki önemli değişim ve dönüşümlere hazır olmanız gerekecek. Evliyseniz eşinizin kariyerinde önemli olaylar, babanızın işi ya da sağlığı ile ilgili konularda önemli dönüşümler devreye girebilir. Burada geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca doğru adımlar attıysanız Plüton'un bu geçişi size güç verecek ama burada bazı şeyleri önemsemediyseniz bir şekilde o dönemi atlattıysanız Plüton geçişi 20 yıl boyunca yaşayacaklarınız sizi değiştirecek ve dönüştürecek. Alışkanlıklarınız belki yeriniz, hayata bakış açınız değişecek bu değişimden keyif almaya özen gösterin çünkü buna direnç gösterirseniz o zaman işlerin çok daha fazla zorlaştığını görebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Ocak - 22 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 11' 23" R
Ay
İkizler
19° 34' 23" R
Merkür
Koç
24° 00' 25"
Venüs
Boğa
13° 24' 38"
Mars
Koç
07° 28' 14"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 18"
Satürn
Balık
17° 24' 22"
Uranüs
Boğa
22° 55' 42"
Neptün
Balık
29° 11' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 45"
Lilith
Başak
24° 27' 19"
True Node
Koç
15° 10' 28"
Son Güncelleme : 10/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>