Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Şubat - 12 Şubat

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler haftaya parasal konularla giriş yapıyorsunuz. Maddi konularla uğraşacaksınız cebinize giren parayla ilgili olacaksınız. Bir seyahate gitmek istiyorsanız seyahatle ilgili parasal konuları gözden geçirmek ya da bununla ilgili küçük de olsa bir adım atmak bu hafta önemli olacak. Pazartesi günü Merkür'ün Kova burcuna geçişiyle ev, aile ve yuva alanlarınız öne çıkıyor. Ailenizdeki insanlarla bir araya gelmek, bazı konuları konuşmak, problemleri çözüme ulaştırmak ya da ev değiştirmeyi yer değişikliği yapmayı düşünüyorsanız bu konularda neler yapabileceğinizi görmek önem kazanıyor. Pazartesi günü Merkür'ün Plüton’la kavuşumu ev ortamlarınızda bazı konuları uzatma olasılığını karşınıza getirebilir. Bir konuda takıntılı davranabilirsiniz aile büyüklerinizden bir insanın üzerinizde bir güç uygulamak istediğini düşünebilirsiniz ya da tam tersi siz fikirlerinizle vereceğiniz kararlarla aileniz üzerine baskı oluşturabilirsiniz. Bu takıntılar özellikle ev hayatınızda doğru bir şekilde karar almanızı sağlayacak.

Evinize, yuvanıza, ailenize ve yer değişikliğine dair vermeniz gereken önemli kararlar varsa bu kararları Cumartesi günü oluşacak Yeni ay ve sonrası vermeniz çok daha akıllıca olacaktır. Fakat bu Yeni ay Uranüs’le bir dik açı oluşturduğu için beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Yuva kurmak istiyorsanız evle alakalı girişimleriniz varsa özel hayatınızdaki insanın hayatında yaşanacak birtakım zorlanmalar sıkıntı ve problemler buna da engel olabilir. Beklenmedik durumlara nasıl vereceksiniz? 2018 yılından bu yana Uranüs'ün karşıt burcunuzda hareket etmesinden kaynaklı olarak değişimi sevmeyen bir burç olmanıza rağmen ne yaparsanız yapın bu değişimlere bir şekilde ayak uydurmanın da yolunu bulmuş olmanız gerekiyor. Eğer bulamadıysanız ve hala diretiyorsanız bu Yeni ay size çok önemli dersler öğretebilir. Her şeyi akışına bırakmanız gerektiğini en iyi siz biliyorsunuz ama tam da bu Yeni ay zamanı inatçılık yapmayın. Özel hayatınız, evle ilgili konular, aile ortamınızı işin içerisine alacak konularda beklenmedik durumlar karşısında esnek olmayı ihmal etmeyin. Bu ara iletişiminiz kuvvetli yakın çevrenizdeki insanların güç kazandığı bir dönemdesiniz o yüzden yakın çevrenizdeki insanlara danışmanın tam zamanı.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Şubat - 12 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 47' 39" R
Ay
Yay
19° 20' 52"
Merkür
Koç
16° 09' 12"
Venüs
Koç
27° 39' 46"
Mars
Balık
27° 38' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 36"
Satürn
Balık
16° 19' 58"
Uranüs
Boğa
22° 11' 35"
Neptün
Balık
28° 49' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 19"
Lilith
Başak
23° 02' 14"
True Node
Koç
15° 28' 25"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>