Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

19 Şubat - 26 Şubat

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler kariyer ve işle ilgili konular önemli olacak. Topluluk içerisinde bulunmanız gereken yerler varsa bu hafta bu konular da hız kazanabilir. Annenizle ilgili konu ve olayları da iyi idare etmeniz gerekecek.

Pazartesi günü Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konular önem kazanacak. Önünüzdeki bir ay boyunca çalışmak üretmek başkaları için verimli olmak önem kazanırken bu alanlarda çeşitli kararsızlıklar, sıkıntı ve problemlerle de karşılaşma ihtimaliniz var. Bir yerden haber bekliyorsanız bir işe başvuracaksanız Cuma gününden sonra haber gelme potansiyeli de yüksek. Ama yeni bir yere başvuracaksanız sözleşmelerinizi iyi okuyun anlaşmalarınıza daha doğru bir şekilde yapmaya özen gösterin çünkü gözden kaçırdığınız detaylar ileride başınızı ağrıtabilir ya da detay gerektiren işleriniz varsa bu dönem en fazla hatayı siz yapabilirsiniz bu da size pahalıya mal olabilir.

Perşembe günü Venüs'ün Mars’la kavuşumu aşk evinizde gerçekleşiyor. Bu dönem aşk hayatınızda oldukça çekici bir pozisyondasınız kadın erkek demeden insanların dikkatini çektiğiniz bir dönem olabilir. Çocuğunuzla olan ilişkileriniz kuvvetli olurken sevdiğiniz insanın sosyal çevresinden de faydalanabilirsiniz.

Cumartesi günü Başak burcundaki Dolunay bir olayın iç yüzünü ortaya çıkarabilir. İş ortamınızda gözden kaçırdığınız bir detay tam da bu Dolunay zamanı başınıza biraçabilir. Bazı anlaşmazlıkların ya da fikir ayrılıklarının devreye girdiğini görebilirsiniz. Çalışma ortamınızda, gündelik hayatınızda kimseyle takışmamaya özen gösterin. Para ile ilgili konularda güzel gelişmeleriniz var hafta sonuna doğru bu güzel gelişmelerin neticesinde para harcamaya da meyilli görünüyorsunuz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
19 Şubat - 26 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>