Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

13 Mayıs - 20 Mayıs

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar maddi konular önemli. Haftanıza alacak verecek işlerinizle başlıyorsunuz. Öğleden sonra Çarşamba akşam saatlerine kadar bolca gezeceksiniz. İş hayatınızda, gündelik hayatın ritminde ve sağlığınızla ilgili konularda beklenmedik etkileriniz var. Aynı ortamda çalıştığınız insanların hayatında hızlı gelişmeler olabilir. Sıkılganlıklarınız yüksek olacağı içinhayatınızda vereceğiniz farklı kararları içerebilir. Ev ortamlarında ailenizdeki insanlardan gerek sağlığınız gerek işinizle ilgili konularda büyük destekler de göreceksiniz. Onları bir konuda ikna etmek istiyorsanız destekli olacaksınız. İşinizle, sağlığınızla ilgili konularda olgun tecrübeli aile büyüklerinden birine danışmanız güzel olabilir. Amcanızın, halanızın hayatında da güzel bir gelişme devrede olacak ve onlardan yana fayda görebilirsiniz.

Çarşamba günü Merkür de Boğa burcuna geçiyor. 15 gün boyunca çalışmayı seveceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Yenibaşvurularında bulunmak işinizde kendinizi güvence altına almak ya da yanınıza birilerini almak istiyorsanız bu değişimlere izin vermek önem kazanıyor. Evinizdeki yardımcılarla ilgili konularda verilecek kararları 15 Mayıs Çarşamba gününden sonraya bırakın. Cuma gününe dikkat, işinizde bir pürüz çıkabilir. İletişimsel işlerinizde bir insanın üzerinizde baskı kurduğunu bazı konuların rahat akmasına izin vermediğini fark edebilirsiniz. Fikir ayrılıkları da devrede olacak. Cuma günüortamlarınızda birilerini ikna etmeyi istiyorsanız aradığınızı bulamama ihtimaliniz var.

Mars ve Satürn kavuşumu ev, aile ve yuva alanlarınızda Mart ayında bu etkiler devredeydi. Cuma günü de dahil olmak üzere sağlığınıza ekstra özen gösterin. Ailenizden bir insanın sağlığı ile ilgili konular gündeminizde yerleşebilir. Cumartesi günü Güneş Jüpiter kavuşumuve sağlık alanlarınızda devrede olacak. Kilo almaya meyilli olduğunuz bir dönem olurken işle ilgili konularda güzel bir şans ya da fırsat kapınızı çalabilir. Bu şans ve fırsatın önünüze gelme süreçlerinde bazı tatsızlıklar ya da kesintiler devreye girse bile sakın vazgeçmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
13 Mayıs - 20 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 30' 38" R
Ay
Başak
12° 06' 15"
Merkür
Boğa
01° 31' 38"
Venüs
Boğa
21° 28' 09"
Mars
Koç
12° 28' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 60"
Satürn
Balık
17° 52' 46"
Uranüs
Boğa
23° 18' 32"
Neptün
Balık
29° 21' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
21° 33' 12"
Lilith
Başak
25° 10' 53"
True Node
Koç
14° 53' 33"
Son Güncelleme : 17/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>