Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2023

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 5 Ekim'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişi ile yalnız kalmak ve kalabalıklara karışmakla ilgili tereddütlerinizi masaya yatırabilirsiniz. Kendinizi soyutlamak yerine, inzivaya çekilmek istediğinizde gideceğiniz alanlar kurmak daha iyi olabilir. Bu sizi çevrenizle iletişiminizin kopmasından, doğru dengelerin yanlışlıkla bozulmasından koruyabilir. Zaman ayırmak ve bu zamanı da sağlıklı bir şekilde geçirmek motivasyonunuzu yükseltecektir. İş fikirleriniz, hayata dair düşünceleriniz, insanlarla olan etkileşimleriniz, edindiğiniz tecrübeleriniz üzerine mesai harcamak yanlışları değil artık doğruları konuşup gündeme getirmenizin önünü açabilir. İyi bir hazırlık ve donanım beraberinde iyi sonuçlar getirecektir. Çevrenizden destek alabilirsiniz ama bağımlı olduğunuz tek kişi, tek mekanizma siz olmalısınız. Hayatınızın kontrolünü elinize almanız gereken bir dönemdesiniz. Bazı insanların söylemleri, eski ilişkilerinizle ilgili haberler bazı konuları yeniden düşünmenizi sağlayabilir. Bu düşünme hali istemediğiniz sözlerin, kendinizi doğru ifade edememe endişesinin önüne set çekebilir. Dolayısıyla da en doğru yöntemi bulmak, en iyi mesafeyi yakalamak adına şansınız yükselebilir. Her şerrin arkasından gelen hayrı fark etmek içsel huzurunuz ve gündelik yaşantınız arasındaki dengeyi korumak adına önemli olacaktır.

9 Ekim'de Venüs'ün Başak burcuna geçişi ile artık hisleri değil bunların gerçeğe dönüşmüş çalışmalarını yoğunlaştırabilirsiniz. Mesleki gelişiminiz ve ilerleyişinizin yanı sıra, hayatınızı hangi alanda iyileştireceğinize dair araştırmalar yapabilirsiniz. Arkadaş seçimleriniz, bulunduğunuz çevrelerde önemli değişimlere gidebilirsiniz. Size bir faydasının dokunmadığı, sizin de fayda sağlayamadığınız alanları terk ediyorsunuz. Kendinize yapacağınız bu büyük iyilikle, daha önce denemeye fırsatınız olmayan konulara da fırsat tanımış olacaksınız. Ne dilediğinize, nasıl dilediğinize dikkat etmelisiniz. Şansınızın açık olduğu bir dönemdesiniz. Dolayısıyla dışarıya ve hayata verdiğiniz izlenimden emin olun. Söylemlerle değil eylemle değer verdiğiniz ve gördüğünüz insanlarla bir araya gelebilir, hem mutlu olacağınız hem de başkalarını mutlu etmeye yarayacak konular üzerine konuşabilirsiniz. Söz vermenin bir sorumluluk olduğunu bilerek, altından kalkamayacağınız işlere girişmemeye dikkat etmeli, böyle bir durumun yaşanması halinde çevrenizden yardım istemelisiniz. Çünkü yalnız taşın duvar olabildiği görülmemiştir.

11 Ekim'de Plüton'un Oğlak burcunda ileri hareketine başlamasıyla kendinizi yeterince gösteremediğiniz, ezildiğiniz, potansiyelinizin zarar gördüğü durumları değiştirebilirsiniz. Ne yaptığınızdan, ne söylediğinizden ve ne istediğinizden emin olmalısınız. Bu da sorumluluk almanızı, insanlarla iletişime geçmenizi kolaylaştıracaktır. Parasal beklentilerinizin geri dönüşlerini alabilir, projelerinize son şeklini verebilirsiniz. Haklı haksız ayrımı yapmak istediğiniz ilişkilerinize karşı daha sağduyulu yaklaşmayı denemelisiniz.

12 Ekim'de yönetici gezegeniniz Mars, burcunuzda hareket etmeye başlıyor. Mücadelenizin yönünü kendinize çevirmelisiniz. Alışkanlıklarınızı değiştirmek, bırakamadığınız için ağırlaşan konulara veda etmek için iyi bir dönemdesiniz. Hem fiziksel hem de mental açıdan yatırımlar yapabilirsiniz. Güce ve imkana sahip olmak, bunu doğru şekilde ve doğru zamanda kullandığınızda değer katabilir. Dolayısıyla artık ertelemeyi ve bildiğiniz gibi ilerlemeyi bırakmalısınız. Değişime açık olun, sizi bekleyen sürprizlere hazırlanın. Bu sınırlarınızı zorlamanızı gerektirdiğinde, şüphe uyandırabilir. Ancak üzerine gittiğinizde, çevrenizin desteğini aldığınızda şüphelerin yersiz olduğunu göreceksiniz.

14 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması, arka planda yaşadıklarınıza ve sakladıklarınıza ışık tutabilir. Bu da büyük bir aydınlanma yaşamanızı sağlayabilir. Kimin gizli işler yürüttüğünü, yanınıza hangi niyetle geldiğini, kimlerle neler konuşmanız ve konuşmamanız gerektiğini göreceğiniz bir dönemdesiniz. Dolayısıyla sırlarınızı paylaşmak, içinizi dökmek ve destek istemek noktasında daha özenli ve seçici olmanızda fayda var. Beklenmedik olumsuz sürprizlerle karşılaşabilir, fedakarlıklarınızın karşılıksız olduğu gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz. Kendinizi nadasa alın. Kitap okuyun, mental olarak gelişeceğiniz aktivitelere yönelin ve hayır işlerine zaman harcayın. Zihninizi toparladığınızda herhangi yeni bir şeylerin hazırlığına başlayabilirsiniz demektir. İş projeleri, sanatsal faaliyet ya da bunlarla ilgili çalışmalar, ikili ilişkiler noktasında yeni kararlar alabilirsiniz.

20 Ekim'de Güneş ve Merkür'ün Terazi burcundaki kavuşumu, hissettiğiniz ve tek başınıza mücadele edemediğiniz bazı konuları paylaşmanıza yardım edebilir. Hayatınızdaki önemli insanlardan destek alacağınız bir gündeminiz olabilir. Gizlediğiniz, ertelediğiniz, oturtmaya çalıştığınız konuları dile getirebilirsiniz. Bir hesap sorma halinden ziyade, kapatma ve artık onu olduğu yerde bırakma gayretiniz olabilir. Rahatlamaya ihtiyacınızın olduğunu kabul ettiğinizde hayatınızı da buna göre şekillendirebilirsiniz. İşle ilgili bazı düşüncelerinizi fazla dillendirmek yerine üzerinde daha iyi çalışacağınız bir noktaya taşımak, kendi tecrübelerinizi daha fazla katmak önemli olabilir.

22 Ekim'de Merkür'ün burcunuzda hareket edecek olmasıyla hayatınızla ilgili planları detaylandırabilir, stratejiler oluşturabilirsiniz. Kendinizi göstermek istediğiniz alanları ve sınırları belirleyebilirsiniz. Bu sizin kapalı bir kutu olmanızdan kaynaklanan yanlış anlaşılmaları önleyecektir. Gözlem ve sezgiye dayanan yeteneklerinizi, hayat bakışınızı ifade ederken kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz. Kendi halinizde olacağınız bu süreç içerisinde, bu noktaya eğilmenizde fayda var. Fark etmediğiniz, görmekten kaçındığınız ya da değiştirmek istemediğiniz her şeyle yüzleşebilirsiniz. Hayatın ya da insanların size getirdiği bu durumları olumlu bir bakış açısıyla karşıladığınızda, gidişatınız da iyileşecektir. Bu sorumluluğu almaya değer olduğunu kapınızı çalacak olan ilişkiler ve gelişmeler de göreceksiniz.

23 Ekim'de Güneş'in burcunuza geçmesiyle sizin dönemini başlıyor demektir. Geç kalınmışlığın değil, tam vaktinin olduğunu deneyimleyeceğiniz gelişmeler gündeme gelebilir. Saklanmıyor, dışarı çıkıyorsunuz. Sizinle beraber istekleriniz ve hedefleriniz de gündeme geliyor. Yüksek bir motivasyonun, açık bir zihnin size yardımıyla hayatınızı daha iyi hale getirebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunabilir, insanlara açılabilir ve kendinizi ön plana çıkaracağınız konularla ilgilenebilirsiniz. Fiziksel ve mental anlamda değişim yapabilirsiniz. Bu "değişim" kelimesinden korkmamanız gerektiğini göreceksiniz ve onu seveceksiniz.

28 Ekim'de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması ile ikili ilişkilerdeki belirsizlikleri çözüme kavuşturabilirsiniz. Sizin için bir karara bağlamanın zor olduğu konuların önüne geçebilir, artık seçiminizi yapabilirsiniz. Maddi konular, buradaki anlaşmazlıklar, güven problemleri gibi konular bu noktada size yardımcı olabilir. Sessiz kalarak, bekleyerek hiçbir şeyin çözülmeyeceğine ikna oluyorsunuz. Muhataplarınızın dile getireceği konulara önem vermelisiniz.

29 Ekim'de Merkür ve Mars'ın burcunuzda kavuşuyor olması, bazı gerçekleri gün yüzüne çıkarmanızı gerektirebilir. Sizinle ilgili yanlış algıların doğması, huzurunuzu bozabilir. Bu durumun ortasında kalmayı sürdürmemeli, düşünceleri paylaşmalı ve buna göre hareket etmelisiniz. Tutarsızlık gördüğünüzde bundan kaçtığınız gibi insanların da sizden kaçmasını istemiyorsanız buna özen göstermenizde fayda var. Günün sonunda, yalnız kaldığınız için üzülmemek adına kendiniz ve çevreniz için yapıcı bir adım atın.

Motivasyon Sözü: “Dışarı çıkın ve bir şeyler yapın. Hapishane olan odanız değil, kendinizsiniz.”

Ekim 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 53' 40" R
Ay
Oğlak
04° 08' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 37"
Venüs
Koç
29° 03' 28"
Mars
Balık
28° 30' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 24"
Satürn
Balık
16° 26' 07"
Uranüs
Boğa
22° 15' 26"
Neptün
Balık
28° 51' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 11"
Lilith
Başak
23° 09' 46"
True Node
Koç
15° 24' 49"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>