Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2023

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Merkür'ün 5 Ekim'de Terazi burcuna geçişi ile beraber odak noktanızı ilişkilerinize ve burada nasıl davranmanız gerektiğine çevirebilirsiniz. Kendinize göre yöntemler belirleyebilir, yanlış olduğunuz gördüğünüz iletişim şeklinizi değiştirebilirsiniz. Zira ticari ortaklıklar ve duygusal birliktelikler konusunda şansınızın yüksek, yolunuzun açık olduğu bir dönemdesiniz. Evlilik, ilişkilerin gündeme gelmesi, yeni bir şeylere ihtiyaç duyma ve ilgi alanlarınıza göre çalışmalar yapmak adına pozitif etkiler altındasınız. Bundan en iyi şekilde istifade etmek için üzerinize düşen sorumlulukları bilerek ilerlemenizde fayda var. İşbirliklerine, görev ve düşünce paylaşımına açık olabilir ya da bu konudaki eksiklerinizi tamamlamak adına bir adım atabilirsiniz. Bazı tecrübeleri detaylandırmak adına çevrenizden destekler alabilirsiniz. Özellikle eğitim almak ya da deneyimlerinizi paylaşmak istediğiniz konularda bunu yapmak sizi yeni insanlara daha çabuk ulaştırabilir. Hukuki noktaya taşınan sorunlar lehinize sonuçlanabilir. Bir şeylerin mücadelesini vermekten çekinmiyor olsanız da, bazen bu hisse kapılabilirsiniz. Haklı olduğunuzu, yardıma ihtiyaç duyduğunuzu, daha iyi bir sonuç elde etmek istediğinizi düşünerek bir adım atabilirsiniz. Doğru insanlarla kurulan doğru ilişkilerin sizin için önemini gördüğünüzde adımlarınızı sıklaştırmanız da kolaylaşacaktır.

9 Ekim'de Venüs'ün Başak burcuna geçişi ile kendinize yeni sorumluluklar edinebilirsiniz. Önyargılarınız kırılıyor. Bunu hem kendinize hem de çevrenize, hayatınıza karşı uygulamak size avantaj sağlayabilir. Çalışma koşullarınızı değiştirebilirsiniz. Bu da ekonomik beklentilerinizi ve kazanımlarınızı etkileyecektir. Çok çalışıp çok kazanmakla ilgili bir süreç geçirebilirsiniz. Bu planlarınıza uymanızla doğru orantılı olacaktır. Toksikleşen, devamlılık sağlamayan ve size bir getirisi olmayan konulardan uzaklaşmalısınız. Bunu mental olarak sağladığınız gibi bedensel olarak da sağlamalısınız. Dış görünüşünüzü sadece bakım ürünleriyle değil beslenme düzeniniz ve hareket alışkanlıklarınızla da yenilemelisiniz.

11 Ekim'de Oğlak burcundaki Plüton'un ileri hareketine başlamasıyla, kariyeriniz ve bu konudaki görüşleriniz için tünelin ucundaki ışığı görebilirsiniz. Zorlu geçen bir sürecin ardından edindiğiniz derslere göre hareket etmelisiniz. İş fikirleriniz, yönetici figürlerle ve çalışanlarla olan ilişkileriniz önem ve hız kazanabilir. Sizi birçok şey aşağıya çekebilecekken yukarı çıkmak için potansiyelinizi ne kadar zorladığınızı düşünmelisiniz. Bu düşünce ve potansiyel, sizi kariyerinizin zirvesine götürebilir. Görmekte zorlandığınız her şey ortaya çıkabilir, bunlara kayıtsız kalmamalısınız. Parasal beklentileriniz, hayal kırıklığı yaratanortaklarınız konusunda şeffaf ve tedbirli olmalısınız. İşler yoluna girdiğinde, asıl istediğinizin bu olduğunu fark edeceksiniz.

Yönetici gezegeniniz Mars, 12 Ekim'de Akrep burcundaki seyrine başlıyor. Mevcut imkanları nasıl kullanacağınızı detaylı bir şekilde düşünebilirsiniz. Bir adım atmadan önce sonuçlarını öngörmek, planları buna göre yapmak sizi risklerden koruyabilir. Özellikle maddi yatırımlarda bunu göz önünde bulundurmanız önemli olacaktır. Çevrenizde gördüklerinize karşı duyarlılığınız, gözlem merakınız sizi olumsuz duyguların içine çekebilir. Hiç yoktan kendinize sorun çıkarmayın. Sezgilerinizi, hayatınızı esarete dönüştüren konularla yüzleşmek için kullanın. Miras ve aile paylaşımlarınız gündeme gelebilir.

14 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması, ikili ilişkilere olan bakış açınızı ve adımlarınızı değiştirebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak, mevcut ilişkilere resmiyet kazandırmak, işinizle ilgili önemli ortaklıklar yapmak gibi gündemleriniz olabilir. Tamamen insan ilişkilerine odaklı sonuçlar alabileceğiniz için bu dönemdeki tutumlarınız ve verdiğiniz izlenim belirleyici olacaktır. Hayatınızdaki problemleri noktalardan artık arınmak istiyorsunuz. Bunu dile getireceğiniz, buna göre yaşamak isteyeceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Dolayısıyla hukuki ya da sosyal bir zorluk yaşamamak için adımlarınızı buna göre atmanızda fayda var. Otorite figürleri, sizin bu figürlerden biri olmanız dikkatleri üzerinize çekebilir.

20 Ekim'de Güneş ve Merkür'ün Terazi burcundaki kavuşumuyla bir adım atarken, bir konuşma yaparken bunu etkileyen durumları ve insanları düşünebilirsiniz. Bu düşünce size, yapmaya çekindiğiniz ya da sonucundan emin olamadığınız konular için bir fırsat bulma konusunda destek verebilir. Hayatınızdaki insanların fikirlerini öğrenmek, sizi doğru bildiğiniz yanlışlardan kurtabilir ya da daha farklı bir açıdan olayları değerlendirmenizi sağlayabilir. Bunu bir duraksama olarak görmeyin. Bu, daha iyi ve dengeli adımlar atabilmek için önemli bir dönüm noktası olabilir. İş fırsatları, görüşmeler ve fikirlerinizi işleyebilmek adına şanslı bir etki altındasınız. Verilerinizi ve aklınızı toparlayın, ne istediğinizden emin olun ve bunun için harekete geçin. Gücünüzün son noktasında olduğunuzu hissettiğinizde, her sonun mutlaka bir başlangıç getirdiğini hatırlayın.

22 Ekim'de Merkür'ün Akrep burcuna geçişi ile beraber özellikle parasal konularla ve riskli ilişkilerle ilgili bazı gündemler yaşayabilirsiniz. Ek gelir, mevcut gelirlerin değerlendirilmesi gibi alanlarda yeni seçenekleriniz olabilir. Bunları her zamankinden daha dikkatli incelemeniz ve anlamanız gerekecektir. Aklınıza yatmayan bir nokta olduğunda emin olmadan harekete geçmemelisiniz. Ödemelerinizi düzenli yapmak, alacak verecek tahsilinizi doğru yönetmek önemli olacaktır. Benzer özeni, üzerinizde stres oluşturan konularda da göstermenizde fayda var. Ruhsal olarak yorgun ve yoğun hissetseniz de sakin kaldığınızda ve bir mantığa oturtmaya çalıştığınızda önemli, güzel geri dönüşler alabilirsiniz. Açık ve şeffaf olun, hayatınız da bundan etkilenecektir.

23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişi ile beraber beklentilerinize göre sonuçlar alabileceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Endişeleriniz, hisleriniz, hayatınızı belirleyen temel konular üzerindeki düşünceleriniz yoğunlaşabilir. Meşguliyetlerinizin bu yönde olması, sizi gereksiz takıntı ve hırslardan koruyabilir. Kendinizi ne ile beslediğiniz önem kazanıyor. Bunun farkına varacağınız bazı problemlerle, krizlerle, güç sorunlarıyla karşılaştığınızda durumu anlayacaksınız. Bugüne kadar getirdiğiniz yöntemlerin, düşüncelerin hiçbirine gerek kalmadığını ve hayatınızda artık yeni gündemlerin olması gerektiğini deneyimleyeceksiniz. Ekonomik koşullarınıza etki edecek miras, destek, alacak verecek tahsilleri ve ekgibi konularla uğraşabilirsiniz. Kemer sıkma günlerinin bitip rahatlamaya başladığınızı hissedebilirsiniz. Sezgilerinizi güncelleyin.

28 Ekim'de Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması size bir devaju yaşatabilir. 2022 yılını tamamlarken aldığınız bazı dersler ve deneyimler göz önünüze gelebilir, bunları nasıl kullandığınızı ya da kullanamadığınızı değerlendirebilirsiniz. Parasal kaynaklarınızı iyileştirmek adına önemli bir döneme girebilirsiniz. Başlattığınız her girişimin, yaptığınız her işin sonuçlanmaya ve sürdürülebilir hale gelmeye başlaması kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacaktır. Gelirlerinizi sağlama alırken yanlış ve düşüncesiz harcamalarla bunu riske atmamalısınız. Keyfi isteklerinizi önemli ihtiyaçlarınızın önüne koymayın.

Merkür ve Mars'ın 29 Ekim'de Akrep burcunda bir araya gelmesiyle hızlı düşünüp hızlı uygulayacağınız günler yaşayabilirsiniz. Ancak dikkatsizliklere kurban gitmemek için ne yaptığınızdan, ne konuştuğunuzdan emin olmalısınız. Aklınızdan geçenleri önemsemelisiniz. Zira bunları dile getirirken karşınızdaki kişinin sizi doğru anlaması da önemli olacaktır. Riskli gördüğünüz ya da öyle olduğu söylenen yatırımlardan ve işlerden uzak durmak yerine araştırmalarınızı detaylandırabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “İnanç, bir dere gördüğünüz için, bir okyanusun var olduğunu bilmektir.”

Ekim 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 06' 09" R
Ay
Terazi
01° 37' 23"
Merkür
Boğa
03° 43' 15"
Venüs
Boğa
23° 30' 07"
Mars
Koç
13° 43' 49"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 24"
Satürn
Balık
17° 59' 24"
Uranüs
Boğa
23° 24' 16"
Neptün
Balık
29° 23' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 11"
Lilith
Başak
25° 21' 53"
True Node
Koç
14° 56' 00"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>