Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2024

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile beraber bir şeyler yapabilme isteğinize yanıt bulacağınız bir sürece giriyorsunuz. Zamanı ve bunun getirilerini anlamak kolaylaşacaktır. Nitelikli işler yapmak, yeni insanlarla tanışmak için deneyimlemeniz ve öğrenmeniz gereken konular olabilir. Yetersiz olduğunuz için değil, kendinizi daha iyi bir noktaya çıkarmak için kişisel ve mesleki gelişiminize yatırım yapmalısınız. Olaya bu açıdan baktığınızda her şeyin sizinle ilgili olmadığını, sizi aşağıya çeken düşünce ve insanları fark etmeniz de kolaylaşacaktır.  Kariyerinizdeki ilerleyişi hızlandırmak adına sorumluluklarınızın dışında, beklemediğiniz ya da ilgilenmediğiniz alanlarda hamle yapmanız gerekebilir. Kısa süreli seyahatler, hibrit ya da uzaktan çalışma modeli işlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Hem sosyal hem de düşünsel açıdan buna ihtiyaç duyduğunuzu fark edebilirsiniz. Kendinizi belli bir alana sınırlandırmamalı, düşünme biçiminizi değiştirmelisiniz. Arkadaş seçiminin önemini göreceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle sosyal mecralar aracılığıyla tanışacağınız insanlar ya da bu mecralarda karşılaşabileceğiniz durumlar, sizi bazı sorgulamalara götürebilir.

10 Şubat'taki Kova Yeniayı ile beraber edindiğiniz/edinmeye çalıştığınız vizyon için kolları sıvayabilirsiniz. Farklıalanları ve sosyal çevrelerden kendinize destekler bulabilirsiniz. Bunun için bu alanlarda yer almanız gerektiğini unutmayın. Kendinizi fiziki ve mental açıdan olduğunuz yerden farklı bir yere taşımalısınız. Bunu yapabilecek imkanınızın olduğunu, karşınıza çıkacak sürpriz işler, teklifler ya da insanlar aracılığıyla anlayabilirsiniz. İyi düşünülüp detaylandırılan, emek verilen, geliştirilen ve kalıpların dışına çıkarılan her şeyin faydasını, karşılığını görebilirsiniz. Bu yüzden fevri söylemlerden, önyargılardan, abartılı ve şikayetvari tutumlardan uzak durmanız önemli olacaktır.

13 Şubat'ta Mars'ın Kova burcundaki seyriyle kendinize bulduğunuz uğraşları detaylandırabilir, daha iyi araştırmalar yapabilir ve bu öğreneceklerinizle kendinize yeni bir kaynak oluşturabilirsiniz. Okuyorsanız ya dahayatındaysanız edindiğiniz bu bilgileri kullanmaya başlamalısınız. Hırslı, etik ve yaptıklarının getirilerini öngörecek bir noktada olmanın avantajlarını görebilirsiniz. Emin olduğunuz, yeterli hissettiğiniz ve bu yeterliliği resmileştirdiğiniz alanlarda daha başarılı olabilirsiniz. Çevrenizin değişimi kadar çevrenizle olan etkileşimleriniz de değişebilir. Kardeşleriniz, yakınlarınızla, sosyal çevrenizle aranızdaki iletişim önem kazanabilir. Sorunların çözümü kadar büyüyebilecek sorunlara da hazır olmalısınız. Fantastik, gerçek dışı hedeflerinizin olduğunu söyleyenlere eylemle karşılık vermelisiniz. Bu eylemin gerekliliklerini, altını neyle dolduracağınızı araştırmalı ve buna yoğunlaşmalısınız. İsteyenin değil, çalışanın kazanacağını unutmayın. Kendinizi düştüğünüz bu yanılgıdan çıkarmanız için önemli fırsatlar ve sorumluluklar kapınızı çalabilir.

16 Şubat'ta Venüs'ün Kova burcuna geçişi maddi ve manevi açıdan sizi doyuma ulaştıracak haberler getirebilir. Ticarete atılma, mevcut sorumlulukları geliştirme, bunu destekleyecek ortaklar ve imkanlar bulma konusunda şanslısınız. Yeni tanışacağınız kişilerden ziyade uzun süredir bağınızın olduğu insanlardan bu yönde daha fazla destek bulabilirsiniz. Sağlam, güvenilir ve köklü olmadığına dair şüpheleriniz olduğunda bunun peşine düşmeniz gerekebilir. Bazen insanların ve olayların gerçekleri bir yanılgının, şüphenin içine gizlenmiş olabilir. Sosyal çevrenizde gizli saklı kalan konular, duyulmamış sözler, saklanan ilişkiler ve itiraflar gündeminizde yer bulabileceği gibi siz de sakladıklarınızı ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Teknolojik araç alım satımı, bu konuda ticari faaliyet gösterme, eksikleri tamamlama gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Güvenilir yerlerle ve insanlarla işbirliği yapmanız, ekonomik açıdan olumsuz sonuçlar yaşamanızı engelleyebilir.

19 Şubat'ta Güneş'in Yay burcuna geçişi ile beraber gözünüzü, yönünüzü ailenize ve evinize çevirebilirsiniz. Buradaki sorumluluklarınız kadar rahat ettiğiniz, iyi hissettiğiniz durumlarla beraber ihtiyaçlarınızın da farkına varabilirsiniz. Daha iyi koşullarda yaşamak, kalıcı ve gerçek bir düzen oluşturmak adına maddi ve manevi olarak hazırlık yapmanız gerekebilir. Gayrimenkul işlemleri, ev alma ya da ev içi düzenlemeler gibi konular gündeminizde yer bulabilir; ailenizin bu yönde desteklerini de alabilirsiniz. Daha güvenli ve huzurlu bir düzen içinde yaşamak herkes gibi sizin de hakkınızdır. Bunu kabullendiğinizde, bazı kaygıların anlamsız olduğunu ve son bulduğunu görebilirsiniz. Sizi hangi düzeneğin mutlu edeceğine, ihtiyacınız olana odaklanmak bu konuda işinizi kolaylaştırabilir.

23 Şubat'ta Merkür'ün Balık burcundaki seyrine başlamasıyla aile üyelerinizle ilişkileriniz, ailenize dair bilmediğiniz konular gündeminize gelebilir. Kendinizi kandırılmış ya da dışarıda bırakılmış gibi hissetmeden önce olayların geldiği ve çıktığı noktayı yakalamaya çalışmalısınız. Anlamak ve ayırt etmek zorlaşabilir, bu aşamada birbirinize şeffaf olmanın ve güvenmenin önemi ortaya çıkacaktır. Küslükleri, sorunları, anlaşmazlıkları sonlandırabilirsiniz. Hiçbir şeyin göründüğü, konuşulduğu gibi olmadığını görebilir ya da çevrenize bunu anlatmak isteyebilirsiniz. Evlilik kararı, ev sahibi olma gibi konuların resmi işlemlerini tamamlarken evraklarınızı dikkatle hazırlamanız, kararlarınızı havada bırakmayacak şekilde belirginleştirmenizde fayda var.

24 Şubat'ta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay ile beraber kariyerinizle ilgili planlarınızı netleştirebilirsiniz. Önünüzü göremediğiniz durumlar sizin için belirsizlik olmaktan çıkıyor. Yoğun, stresli, anlamakta ve anlaşılmakta zorluk yaşayacağınız bir süreç olabilir. İletişimize, tutumlarınıza özen göstermeniz gerekebilir. Ancak lehinize gerçekleşebilecek durumları düşünerek sakin ve makul hareket etmelisiniz. İş teklifleri ve görüşmeler, projelerin tamamlanması, sektörel değişimler ya da yeni sorumluluklar gibi konular gündeminize gelebilir. Artık kararlarınızı daha doğru bir çizgide vereceğiniz için fırsatları anlamak ve değerlendirmek sizin için daha kolay olacaktır. Daha önce aldığınız kararlardan pişman olmak, olmayan sorunları kafanızda olmuş gibi yaşamak yerine şimdi neler yapabileceğinize bakmalısınız.

29 Şubat'taki Güneş Satürn kavuşumuyla beraber ailenizin problemleri ya da istekleriyle ilgilenebilirsiniz. Bir değişikliğe gitmek, bir sorunu çözmek, bir konuyu netleştirmek gibi gündemleriniz olabilir. Soruna sorunla karşılık vermek kadar tepkisiz kalmak da size bir fayda sağlamayacaktır. Hayatınızın devamını yaşayacağınız bir ortam için elinizden geleni yapmanın önemini unutmayın. Daha önceden gündeme gelen, ilgilenilmeyen her şeye artık kesin bir çözüm bulmanız gerekebilir. Taşınma, ev içindeki değişikliler gibi konularda askıya alınan gelişmeleri tekrar plana dahil edebilirsiniz. Ailevi ve ekonomik koşullarınızın farkında olmanız, bunları nasıl değerlendireceğinizi bulmanızı kolaylaştıracaktır. Dolayısıyla açık ve şeffaf bir iletişim önem kazanıyor. Bunu sağlama görevi size düşebilir ya da sizin uyum sağlamanız beklenebilir. Bireysel düşünceleriniz ve istekleriniz ağır basabilir. Karşılıklı olarak sınırlarınızı ve yapabileceklerinizi konuşmanız, belirsizlikleri ve birbirinize karşı doğacak hayal kırıklıklarını önleyebilir. İşinizin gerekleri özel alanlarınızda zorluk yaşamanıza neden oluyorsa ikisi arasındaki dengeyi kurmak için yeni bir zaman ve sorumluluk planı oluşturmanız gerekebilir.

Motivasyon Sözü: “Genellikle bir şeyin sonunda olduğunuzu düşündüğünüzde, başka bir şeyin başlangıcındasınızdır.”

Şubat 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 20' 12" R
Ay
Koç
07° 13' 14"
Merkür
Koç
19° 41' 29"
Venüs
Boğa
07° 14' 12"
Mars
Koç
03° 37' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 32"
Satürn
Balık
17° 00' 27"
Uranüs
Boğa
22° 38' 17"
Neptün
Balık
29° 03' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 27"
Lilith
Başak
23° 53' 57"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>