Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Haftanın ortalarına doğru muhtemelenyaşamınızda, bir yürek kıpırtısı yaşayacaksınız. Her şey size bağlı olacak. Yaşayabilir, ama hiç de başlamayabilirsiniz. Bununla ilgili bazı kazanç, kayıp hesaplarınız olacak.

Bir atak yapmak istiyorsunuz. Ama onaylanma bağlamında bile desteğiniz yok. Tek başına karar alıp uygulama cesaretini gösteremeyecek, işin olumsuzluğu halinde tek sorumlu olarak kalmaktan çekineceksiniz.

Sıkışıklığınızı gidermek için borç anlamında biraz açılmış gibi görünüyorsunuz. Beklenmeyen bir satış işi görünüyor. Buradan bir para tartışması çıkabilir. Bazı önemli ilişkilerin yüzeyselliği ortaya çıkacak gibi görünüyor.

Aşk hayatınızdaki isteğe bağlı olası hareketlilik, iler ki zamanlarda anı defterinizden yırtıp atmak isteyeceğiniz bir macera gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yorgun hissetmeniz hızlı bir hafta sonu geçirmenizden. Çok sevdiğiniz birisini yolcu etme hazırlığı içindesiniz. Ama bu yolcu etmede sevinç ve umut var, üzüntü daha az. Beyninizi boş yere meşgul ettiğiniz bir konuya sizi yöneltenler bunu sizden daha az düşünüyorlar. Bu günlerde bazı gönül oyunlarının içinde olabilirsiniz. Buna hazırlıklı olun.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Başak burcunda ilerlemekte olan  Ay, cumartesi günümüz boyunca etkilidir. Zorluk çıkaran noktalar üzerinde durabiliriz. Detaylara takıldığımız için  bütünü görmekte zorlanabiliriz. Rahatlamanın en iyi yolu kitap okumak, biraz dolaşmak, bir dostla sohbettir. Ilık bir duş alarak güne başlamak iyi bir fikir olabilir. Böyle tesirleri olsa da, ben bugünü gayet olumlu buluyorum. Onu da belirteyim. Saat 01:46 Ay-Jüpiter görünüm etkisi sayesinde fikirlerimizi cesur bir şekilde ifade etmemizi sağlayacak. Moralimizi yükseltecek ve günü olumlu bir ruh haliyle geçirmek mümkün olacak. Saat 03:53 Ay-Pluto görünümü de sizi destekleyicidir.  Çevrenizdeki insanlar üzerinde sözel anlamda etkili olabilirsiniz. Saat 05:23 Venüs-Neptün kavuşumu, iç gözlem gücünüzü yükseltici, sezgilerinizi yükselticidir. Gayet faydalı buluyorum. Şefkat, duyarlılık, hoşgörü, sevgi, yaratıcılık gibi olguları öne çıkartıcı, aşkla buluşmanızı sağlayıcı, derinliklerinizde saklı duran güzelliklerin ortaya çıkmasında destekleyici bu kavuşumun sizlere olumlu yönde güzellikler getirmesini diliyorum. Çaresizlikleri, endişeleri, kafa karışıklığını, yetersizlik duygularınızı biraz da kendiniz çabalayarak, ideallerinize sahip çıkarak siz ortadan kaldırabilirsiniz. Her şeyde sende gizli derim daima. Evet bizde gizli. Saat 20:11-13 Nisan saat 11:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

12 Nisan 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü hafızanızla övünebilirsiniz. Bugün, birçok olayı geçmişle birleştirerek mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. İlişkilerinizde maddesel sorunlar çıksın istemiyorsunuz. Sizin, olaylara bakış açınız öylesine farklı ki, iyimser yapınızın gölgelenmesine izin vermemelisiniz. Güven duygusunun ne kadar önemli olduğunu başkaları anlamayabilir.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, ailenizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz. Bu alanlarda yol haritanız belli olmaya başlıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BEKLEMEDİĞİNİZ kişilerle bir araya gelme olasılığınız yüksek. Değişik sürprizlere hazırlıklı olun. Paylaşımlarınız güçlü olacak.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

12 Nisan 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 43' 13" R
Ay
Koç
13° 02' 07"
Merkür
Koç
19° 58' 49"
Venüs
Boğa
07° 43' 27"
Mars
Koç
03° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 06"
Satürn
Balık
17° 02' 24"
Uranüs
Boğa
22° 39' 39"
Neptün
Balık
29° 04' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 46"
Lilith
Başak
23° 56' 35"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>