Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. Sevdiğiniz insana bazı kararlar için baskı yapmayın. Henüz her ikiniz için de bazı şeylerin oldukça erken olduğunu düşünmelisiniz.

: İş yerinizden biriyle ortak tanıdıklarınız çıkabilir. Bu daha önce hiç fark etmediğiniz birarkadaşınızla aranızda yakınlaşma doğmasını da sağlayabilir. Aniden karşınıza çıkabilecek işler için hazırlık yapabilirsiniz.

Günlük harcama grafiğiniz de beklenmedik ekstralar yok. Elinize geçecek ufak bir parayı kendinize ayırabilir, zevkiniz için kullanabilirsiniz. Bugün içinde yeni bir yatırım görünmüyor.

Tepki alabileceğiniz birpeşindesiniz. Gözden kaçacağını zannettiğiniz hareketleriniz takip ediliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak durmaya çalıştığınız kişiler sürekli çeşitli ortamlarda karşınıza çıkacak. Soğuk kanlılığınızı korumalısınız. Bu akşam büyük arkadaş toplantılarına girmeyi canınız istemese de eşiniz ya da arkadaşınızın hatırına boyun eğebilirsiniz. Sonuçta siz de eğlenecek ve memnun kalacaksınız. Bugün sizi hoş sürprizler bekliyor.

8 Nisan 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler  saat 12:50 olana dek  Ay-Boşluk etkisi altındayız. Elimizden geldiğince kafamıza bir şeyleri takmayalım. Sakince işlerimizi yapalım. Çevremizdeki kişilerle  ılımlı şekilde konuşalım. Eğer bir mesele  tartışmaya yol açacaksa kendimizi boşluk süresince üzmeyelim. Bu süre içinde, güven vermeyen  her şey sizde tedirginlik yaratabilir. Birileri hassasiyetinizi anlamadığında kızabilirsiniz. Genelde ailevi konular üzerinde bir hayli durabiliriz. Geçmişteki güzel günleri daha fazla hatırlayabilir, bugünle karşılaştırabiliriz. Saat 11:02 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bir yanıyla kendinizi ispat etme çabanız diğer yanıyla güçlü olma arzunuzdur. Bütün bunlar sizi yorar, bazen başkalarının gözünde ihtiraslı bir kişi olarak görülmenize neden olur. Ancak geleceğinizi garanti altına almak için her türlü mücadeleye hazır olmak gerekir. Kim ne derse desin kendinizi düşünmek durumundasınız. Saat 12:50 itibariyle  Ay-Aslan burcu geçişiyle, yaşadığımız toplumun sorunları üzerine düşüneceğiz. Bu konularda fikirlerimizi ifade etmek ihtiyacı duyacağız.  Hani bazen, birilerinin dikkatini çekmek isteriz ya, böyle anlarda gururlu bir duruş sergileriz. Aynen öyle. Aslında bu duruşun ardında yatan gerçek, yıkılmadım ayaktayım imajı uyandırmak içindir. Güce olan ihtiyacımız yüksektir. Bizi hiç kimsenin hafife almasını istemeyiz. Sorunlu beraberliği olanlar ise, ne olursa olsun egolarını ön planda tutmayı tercih edebilirler.  Ancak yürekteki boşluğu doldurmak oldukça zor gibidir. Saat 15:55 Ay-Merkür olumlu görünümü,  etrafınızdaki insanların kusursuz olmadıklarını hesaba katarak hareket etmenizi gerektiriyor.  Sizin düşünceniz ne olursa olsun  güçlü görünmek ve bu gücü kabul etmelerini sağlamak. Doğal olarak bu hakimiyet duygusu günün geri kalanında etkin olacaktır. Gün boyunca işlerinizin olumlu yönde ilerlemesi dileğimle,  

8 Nisan 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sahiplenme duygunuz olmadığı için,yerinizde seveniniz olduğu kadar tenkit edenleriniz de var. Bugün iletişim konusunda sorunlar yaşıyorsunuz. İlişkilerinizde yakın davranışlardan nefret ettiğiniz için, çevrenizdeki kişiler, sizi soğuk olarak nitelendirebilirler. Bugün aynı anda bir çok zincirleme işler sizi bekliyor. Zamanınızı iyi değerlendirin.

8 Nisan 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Keyifli planlar, derin paylaşımlar veya aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Daha araştırmacı olmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: İş, aşk, sağlık, ticaret v.b her tür konuya alışılmadık açılarda yaklaşmanın faydasını görebileceğimiz bir gün. Biz kendi yolumuzda giderken meydana gelebilecek olaylara karışmamanın faydasını görebiliriz. Olayların dışında kalmayı başarabilirsek olaylar yararımıza sonuçlanabilir. Soğukkanlı olmalı.

8 Nisan 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzun gezegeni Mars sizi şaşırtmaya hazırlanıyor. Hızla alev alabilirsiniz. İnatlaşmayın. Gün içinde yaşayacağınız gelişmeler sizi zorlayabilir. Kendinize koyduğunuz sınırları aşmak durumunda kalabilirsiniz. Gereksiz tartışmalara girmeyin. Kişisel gelişiminizi kolaylaştıracak rehberlik hizmetlerinden yararlanmak iyi bir fikir olabilir.

8 Nisan 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DOĞRU zamanda yapacağınız atılımların çok ses getireceğini bildiğiniz için hedeflerinizi iyi belirliyorsunuz. Şansınız açık.

8 Nisan 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

8 Nisan 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 24" R
Ay
Terazi
05° 09' 30"
Merkür
Boğa
04° 07' 44"
Venüs
Boğa
23° 52' 09"
Mars
Koç
13° 57' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 37"
Satürn
Balık
18° 00' 34"
Uranüs
Boğa
23° 25' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 04"
Lilith
Başak
25° 23' 52"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>