Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal karmaşa yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Duygusal olarak bir huzursuzluk içine gireceksiniz ve nedensiz bazı gerginlikler olabilir. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı olabilir. Duygusal anlamda hassassınız ve çevrenizden etkileniyorsunuz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz.

İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Çalıştığınız konunun üzerine yoğunlaşacaksınız ve bu anlamda bir hareketlenme olacaktır. Küçük bazı sorunlarınızdan bugün kurtulabilirsiniz. Olaylara dayanma gücünüz yüksek ve sabretmeyi biliyorsunuz. Ancak yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacaksınız ve ortak bazı kazançlar elde edebilirsiniz. Ancak bu konularda alacağınız kararlarda detaylara dikkat etmelisiniz.

Yoğun duygusallığınız olayları değerlendirirken hatalar yapmanıza yol açabilir. Yeni bir karar almamaya ve girişimde bulunmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanıza dönebileceğiniz bir gündesiniz. Düşünceleriniz ve duygularınız çok yoğun olarak hedeflerinize yönelecektir. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklamak eğilimindesiniz. Kafanızdaki sorunlara ilişkin endişeleriniz ve kuşkularınız artabilir. Gün içinde mizaç değişiklikleri gösterebilirsiniz ve ani tepkileriniz olabilir. İki ayrı konuyu değerlendirmeye alacaksınız ve karar vermekte zorlanabilirsiniz.Yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Başak burcunda ilerleyen Ay etkisi altında, kendinizi onaylama ve mükemmellik arayışınız bir hayli yüksek. Eğer aşıksanız ve karşılığı varsa gün boyu mutlusunuzdur. İstediğiniz bir şeyleri alabiliyorsanız huzurlusunuzdur. Birileri sizi dinliyor ve hak veriyorsa değmeyin keyfinize. Tam tersi bir durumda, ilgiyi üzerinize toplamanız pek uzun sürmez. Saat 03:28 Neptün ile karşı karşıya geliyor. Aşk hayatınız çocuklarınızla alakalı konuların bilinçli bir şekilde ele alınması, titizlikle takip edilmesi anlamında yararlıdır. Ancak paramızın hesabını da iyi yapalım. Açılmayalım. Saat 18:46 Ay-Pluto görünümü, güçlü insanlardan destek görmenizi sağladığı gibi, bazı değişimlerin sizi çok daha önemli bir çevrenin içinde yer almaya hazırladığını belirtiyor. Yani artık hedef çıtanızı biraz daha yükseğe çıkarma vaktiniz. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddesel konularda kendi bildiğiniz şartlardan vazgeçmek istemiyorsunuz. Koşullarınızı genişletmek amacı ile hareket etmeli ve çevrenize, mantıklı fakat kişisel menfaatlerinizi ön plana çıkaracak şartlarla yaklaşmalısınız. Bazen çekimserliğiniz yüzünden çok şey kaybedebiliyorsunuz.. Sabırlı olmak her zaman avantaj olmuyor.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş başarılarınızın veya ortaya koyduğunuz işlerin üzerinden geçmeli ve başarılı olmak istediğiniz konuların sunumları içine eklemelisiniz. İmajınızı güçlendirmeniz sizi istediğiniz konuma taşımakla kalmayıp isteklerinizi yerine getirmenize yardım edebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde dalgın olabilir, kararsızlıklar veya belirsizlikler nedeniyle sıkılabiliriz. Öğle saatlerinden itibaren ortam daha olumlu bir hale dönüyor. Genelde ufak tefek huzursuzluklara açık bir günde olmamıza rağmen, öğle sonrası ve akşam saatleri pek çok işimizi halledebilir ve karşılıklı diyalog zemini bulabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Koşullarınızın hızla değiştiği bir dönemden geçmektesiniz. Bu yeni dönemde tam olarak istediğiniz gibi hareket edememek söz konusu olabilir. Sanki bir hazırlık ve bekleme dönemindesiniz. Bazı elde olmayan nedenler özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili olarak meşgul edici de olabilir. Neyse ki Merkür burcunuzda ilerlerken sezgilerinizden yararlanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu dönemde eğitim, hareket ve iletişim hayatınıza daha fazla girebilir. Bu arada sosyal konular, arkadaşlarla ciddi çalışmalar da mümkün.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyi niyetinizin karşılığını alacaksınız. Hazır enerjinizde yüksekken, kendinize ve hislerinize güvenin. Yaşadığınız sorunların üzerine gidin.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyerinizi vehayatınızı ilgilendiren konularda görüşmeler yapabilir, toplum içinde enerjinizi ve iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Akşam saatlerinde yaşamınızda sürpriz gelişen davet ve etkinlikler söz konusu olabilir. Ancak gün içinde aile büyükleri, patronlar ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde ani tepkiler vermekten kaçınmanız yararlı olacaktır.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 46' 29" R
Ay
Başak
27° 36' 05"
Merkür
Boğa
03° 15' 36"
Venüs
Boğa
23° 05' 01"
Mars
Koç
13° 28' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 58' 03"
Uranüs
Boğa
23° 23' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 10"
Lilith
Başak
25° 19' 37"
True Node
Koç
14° 55' 33"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>