Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnsanların kırılıp üzülmesine neden oldunuz. Aşkı, belki doğru insanda, ama çok yanlış bir yerde aradınız. Daha başlarken vicdani rahatsızlıklar veren bu duyguyu bastırmak isteyecek, bastıramayacaksınız.

Hayatınızdaolanaklarını neden olarak gösterip büyük bir değişiklik yaptınız. Ama bu değişikliğin içindehayatınızla birlikte birçok şey vardı. İş konusunda daha doyumlu bir hale gelmiş değilsiniz. Diğer kayıplarınızı ise sadece yad edebileceksiniz.

Para durumunuzda gözle görülür bir ferahlama söz konusu. Fakat bunun köklü değişiklikle bir bağlantısı görülmüyor. Bir yakınınız büyük bir sorumluluk duygusuyla sizi destekliyor.

Kafanızda yine toplu bir değişiklik fikri geziniyor. Bunu hayata geçirmeyi çok arzuluyor, ama pişmanlık duyup geri dönmeniz halinde gözden çıkardığınız bazı şeyleri yenide bulamamaktan korkuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızda ve duygularınızda bazı değişimler yaşayabilirsiniz. Aynı şekilde düşüncelerinizde de bazı değişimler mümkündür. İç dünyanızda çeşitli iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Aynı anda iki ayrı konuyu düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak bugün karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun bir gün olmayacaktır. Eskiden ilginizi çekmeyen bazı konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Gizli bir iletişiminiz yada insanlardan gizleyeceginiz bir planiniz olabilir. Aşk hayatınızda sizi huzursuz edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler yeni gün Boğa burcunda ilerleyen,  sakin ve kararlı şekilde düşünmemizi sağlayan Ay etkisi altında başlıyor. İster istemez karşımızdaki özel kişinin veya birlikte hareket etmek zorunda olduğumuz insanların bize karşı sağlam, güvenilir davranmalarını bekliyoruz. İçimizdeki şüphelerin yanıt bulmasını, huzur ve içsel değerlerimizin bozguna uğramamasını arzuluyoruz. Ayrıca bu etki altında, inatlaşmaların hiçbir yararı olmayacağının da farkında olmamız gerekiyor. Saat 02:06 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkimizde huzuru, güveni nasıl da arzu ettiğimizi ancak çoğu zaman bunu partnerimizde veya çevremizde bulmakta zorlandığımızı düşündürüyor. saat 00:24 Ay- Chiron olumlu yansıması, ilişkinizle alakalı problemlerin düzeltilmesi ve düzene sokulabilmesi anlamında şifalıdır. Zaten Ay-Boğa burcu geçişlerinde huzur ve güvenlik olgusu son derece önemlidir. Eğer problem varsa ortaklaşa çözümlenmelidir. İlişkiniz yoksa, kendinize şöyle bir dışarıdan bakmanız faydalı olur. Güvenliğiniz, maddi konular, çevre değişimi,girişimleri yine ön planda olacak. Saat 11:16 Merkür-Uranüs karşıtlığı,  ilişki, ortaklık, hayata bakış açınız, bugüne dek yaşanmışlıklar, mücadeleleriniz, bilinçaltınızda birikmiş nice olayların tortusu, gizli ve saklı sancılarınız anlamında bir kez daha yokluyor. Kimse bilmese de siz,  son yıllarda özellikle  hayatınızı belli bir dengeye oturtmak için çabalamaktasınız. Beraberliğinizdeki  problemleri çözmeye uğraşıyorsunuz. Bugünkü karşıtlık doğal olarak kişinin artık bir şeyleri düzeltmekten vazgeçmesine neden olabilir. Peki ne yapılmalıdır? Hep şunu tekrarlıyorum gerçekçi olunmalıdır.  Kişi ilişkisine, bağımlılıklarına, kendine olan sorumluluğu çerçevesinde bakmalıdır. Saat 13:24 Ay-Satürn karşıt görünümü,  nakit para ihtiyacımızı, güvende olma arzumuzu ve huzurlu bir şekilde günü değerlendirme isteğimizi işaret ediyor.  İnsanız, doğaldır isteklerimiz  bitmiyor. Ancak istikrar önemli. Kazancımız bilmek geleceğimizi  garanti altına almak istiyoruz. Kimseye eğilip bükülmekten yana değiliz. Özel hayatımızda, gerçek sevginin paha biçilmez kıymetini ve aşkın insanı dönüştürme gücünü yüreğimizin derinliklerinde hissetmekten yanayız. Saat 16:31-14 Eylül saat 09:26 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sorumluluklarınızın, isteklerinizin önünde yer alması, hayatın güzel ve keyifli yanlarını hissetmeniz zor olabilir.  Yaşama bir kez geliniyor düşüncesi yüreğinizde hakimiyetini koruduğu halde, çevrenizdeki insanların sizi anlamamakta ısrar edebilirler. Cumartesi günümüzün, keyifli ve mutlu geçmesi dileğimle,

13 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, birliktelikleriniz hakkında duygusal gelişimler göstereceksiniz. Karşı tarafın denge konusunda yapacağı hataları, kısa sürede bertaraf etmeniz mümkün. İhtimallerden yola çıkarak, asıl ulaşmak istediğiniz sonuca geleceksiniz. Ortaklıklar konusunda zorlanmanız işe yarayacak.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni oluşan koşullar, yeni gelişmeler veya bazı ani faktörler aslında yararlı sonuçlar doğurabilir. Bazı sorular sormalı, cevapları alana veya cevaplara kafanızda yer bulana kadar zaman kazanmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: İlişkileri veyabirliklerini ilgilendiren düzenlemelerde bazı değişiklikler yapılması gerekmesi huzur kaçırabilir, ama gerekli değişiklik her ne kadar ilkeleriniz, daha önceki fikirleriniz veya bakış açınızla uyuşmasa da, değişikliği kabullenmek için gayret göstermek gerekiyor. Rahatsız edici pek çok konu ya da değişikliğin devamında daha iyi olaylara neden olduğunu hatırlamak iyi gelebilir. Ancak, yapılan her değişikliği ve getirilerini yazılı olarak garanti altına almakta kesinlikle fayda var.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ERTELEDİĞİNİZ resmi işleriniz karşınıza çıkabilir. Maddi anlamda bu ara fazla açılmamaya bakın. Önümüzdeki aylar sıkıntı çekebilirsiniz.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

12 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 07' 10" R
Ay
Başak
19° 34' 07"
Merkür
Boğa
02° 21' 09"
Venüs
Boğa
22° 14' 47"
Mars
Koç
12° 57' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 57"
Satürn
Balık
17° 55' 20"
Uranüs
Boğa
23° 20' 43"
Neptün
Balık
29° 22' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 11"
Chiron
Koç
21° 35' 07"
Lilith
Başak
25° 15' 06"
True Node
Koç
14° 54' 30"
Son Güncelleme : 17/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>