Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun size eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni sizin birtakım hatalarınız. Sevgiliniz sizin aşka biraz çıkarcı bir mantıkla yaklaştığınızı düşünüyor. Bunu reddederek bir şey çözemeyeceksiniz. Onun nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor.

İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlattı. Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor.

Para sorunlarınızı çözmekte zorlanıyorsunuz. Bugünlerin sıkışıklığını önceden alacağınız önlemlerle en aza indirebilirdiniz. Bilemezdim ki, türünden avuntularınız var, ama işe yaramıyor.

Biraz soğuk almış gibisiniz. Kendinizi korumalı, bu sıkışık koşullarda ayakta olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen badirelerden öyle beklenmedik biçimde çıkıyorsunuz ki, arkadaşlarınız sizin şerbetli olduğunuzu düşünüyorlar. Bugünde canınızı sıkan bir konuyu bir sihirbaz gibi çözecek, şaşkınlık yaratacaksınız. Aldığınız bir kararın arkasında durmanız gerekiyor, ama bu konuda biraz zorlanabileceksiniz. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var.

13 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Pazar günümüz  saat 11:33 olana dek  Ay-Boşluk etkisi altındadır.  İkili ilişkilerde çatışma, kıskançlık veya hakimiyet kurma anlamında dikkatli olmanızdan yanayım. Boşluk etkisi  mükemmelliğe olan tutkunuzu yükselticidir. Bir yandan detaylar ve diğer taraftan mutlaka halledilmesi gerekenler keyifsizlik yaratır. Arkadaşımız veya yakın bir tanıdığımızla ilgili bir mesele üzerinde düşünebiliriz. Bütçemiz, sağlığımız, kişisel bakımımızla ilgilenebiliriz. Eğer önümüzdeki hafta halledilmesi gereken işlerimiz varsa, bunları şöyle bir gözden geçirebiliriz. Saat 11:33  itibariyle  Terazi burcunda ilerlemekte olan Ay, gerek partneriniz ve gerekse ailenizi ilgilendiren konuları kimsenin etkisi altında kalmadan tek başınıza gözden geçirmek istersiniz. Dış seslere kulaklarınızı kapatırsınız. Ay-Terazi burcu günlerinde huzur bulmak,  güzellikleri paylaşmak ihtiyacı genelde yoğundur. İnsan daha seçici olur. Nazik tavırlardan hoşlanır. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  hiç eksik olmasın. Mutlu pazarlar dileğimle,

13 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Çözümlenmesi zor olan birçok işin sorumluluğunu almaktan çekinmemeli, kapasitenizin güçlü olduğunu çevrenize ispat etmelisiniz. İkna kabiliyetinizin oldukça yüksek olduğu bir gün içindesiniz.

13 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, ailenizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz. Bu alanlarda yol haritanız belli olmaya başlıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

13 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FİNANS konularının gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz artacak. Bugün sevgilinize güzel bir hediye vermek isteyebilirsiniz.

13 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN başında, bedensel açıdan yenilenmek, kendinize bakmak için önemli bir dönemi başlatabilirsiniz. Zayıflamayla alakalı çeşitli fırsatlar da yakalayabilir, bir diyete başlayabilir veya spor programına kaydolabilirsiniz. Ortamlarınızı yenilemek, tekrar dekore etmek için bazı faaliyetlerde bulunmanızı da bekleyebiliriz. Duygusal hayatınızda da hareketlenmeler olabilir. Bunlar, duygularınızın yoğunlaşmasının kesin sonucu olacaklardır. Uzun bir seyahat veya gezi programı da bu hafta içerisinde gündeminize girebilir. Ancak; tüm bu olumlu etkilerin yanında, haftanın sonuna doğru bazı aksaklıklarla, hatalarla veya gecikmelerle karşılaşabileceğinizi de söylemeliyim. Bunlar, size, hiç hesapta olmayan bazı masraflar yaptırabilirler. Bu duruma sinirlenebilir, kızgınlığınızı da açıkça ortaya koymaya başlayabilirsiniz. Ani tepkiler vermekten, sert çıkışlar yapmaktan kaçının; hiç suçu olmayan insanları kırmaktan uzak durun...

13 Nisan 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 28' 40" R
Ay
Koç
09° 21' 42"
Merkür
Koç
19° 47' 49"
Venüs
Boğa
07° 24' 58"
Mars
Koç
03° 44' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 01' 11"
Uranüs
Boğa
22° 38' 47"
Neptün
Balık
29° 03' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 56"
Lilith
Başak
23° 54' 55"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>