Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkinizde hassas ve duyarlısınız. Objektif olmakta güçlük çekebileceğiniz bir gün. Sevgilinizle olan ilişkinizde yaratıcılığınızı da yer yer kullanmalısınız.

Yeni başlangıçlar yapabilir, işinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sert tartışmalardan uzak durmalısınız. Yeni düşüncelerinizi birçok kişi ile paylaşabilir, hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

Maddi konularda hayalci ve kararsız davranabileceğiniz bir gün. Sürpriz para hareketleri harcamalarınızı artırabilir ve kaynaklarınızı günlük işlerinizi yoluna koyabilmek için kullanabilirsiniz.

Yakınlarınızı ilgilendiren konularda hareketlilik söz konusu. Şartlar çok desteklemese de sizin için önem taşıyan konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileniz ve güvenliğiniz gibi konularla ilgili sorumluluklarınız gündeme gelebilir. İpler kimin elinde bilinmez ama bugün ikili ilişkilerden yana ilginç zamanlar yaşayabilirsiniz. Düşmanlıklar yaratmamaya bakın. Sağlıkta önlemci olmalısınız. Çoktandır ihmal ettiğiniz konular gündeme gelerek acil çözümler gerektirebilir.

14 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:30 saati itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek Ay, derinliklerimizde saklı olan özel duyguları işaret ediyor. Ailemizin tüm üyeleri, sevdiklerimiz, özlediklerimiz tümüyle burnumuzda tütebilir. Yuva kurmak, hayatımızı güvence altına almak isteriz. Dıştan bakıldığında kimse anlamaz ama biz sert bir kabuk altında gibiyizdir. Hem sınırlarımızı korumak isteriz hem de bizi kimsenin üzmesin diye duvarlar öreriz. Ancak o duvarların ardında sevilmeyi bekleyen bir insan vardır. Bir tehditle karşılaştığımızda hemen savunuruz kendimizi. Duygularımız gayet güçlüdür. Sevilmek arzumuz her zamankinden daha yüksektir. Saat 11:33 Venüs-Jüpiter olumlu görünümü, ilişkinizle ilgili konuların gurur meselesi yapılmadan, her iki tarafın da egosunu ele alarak düşünmeden çözüme kavuşturulmasını gerektiğini işaret ediyor. Amacınız bir arada yaşamaksa, bu ilişkiyi sürdürmekse her iki tarafın da nazik, barışçıl ve sevgi dolu davranışlarda bulunması gerekir. Ayrıca dürüstlük de önemli. Bu görünüm, kariyer hayatınızı ilgilendiren bir konuda karar verilmeden önce, bir daha düşünülmesinde yarar olduğunu gösteriyor. Riskli işlere, ortaklıklara kalkışmamak lazım. Olumlu gibi duruyor olsa da, bir daha kontrol etmek faydalı olacaktır. Saat 12:18 Ay-Neptün görünümü, ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak aşk hayatınızla ilgili meselelerde aklı başında düşünmeniz gerektiğini söylemektedir. Hayatın keyifli yanlarını hissetme arzunuz bu etki altında gayet yoğundur. Günün şansı, bereketi, güzelliği sizlerle olsun. Elinizi attığınız her işte mutluluk, başarı ve huzur dileklerimle,

14 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel faktörleri kendi lehinize kullanacağınız bir gün. Farklı fikirlerden yola çıkarak, kendi düşüncelerinizin sağlamasını yapacaksınız. Finans konularıyla ilgili yeni, bir motivasyon kaynağı arıyorsunuz. Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz.

14 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda diplomatik davrandığınızdan veya politik konuşmalar, sunumlar ya da açıklamalar yaptığınızdan emin olabilirsiniz. Ancak, siz yine de bir kez daha düşünün. Tüm burçlar için gün geneli: Belli konularda kolay karar verdiğinizi veya seçilmiş ya da önünüze getirilmiş yollardan birinden gittiğinizi düşünerek zaman kaybedebilirsiniz. Oysa şu noktada, halledilmesi gereken çokvar! Ya da mevcut düzenlemelerden karlı çıkmanın veya kendini kurtarmanın yollarına odaklanmak en iyisi.

14 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Farklı ve yeni alanlara olan ilginiz artabilir. Araştırmaya dayalı işlerinizde bu açıdan oldukça rahat gözüküyorsunuz. Ancak uzak yerlere yapacağınız seyahatlerin hayalleri dikkatinizin dağılmasına sebep olabilir. Dikkatli olun. Gün içinde kişisel gelişiminiz için yararlı olacak çevrelerde bulunabilir, hoş sohbetler yapabilirsiniz.

14 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Önce kendinize, sonra partnerinize güvenme alışkanlığı edinmelisiniz. Hayatınızın her alanında onunla sürekli tartışmalara girişmeyin. Sevdiğinizi her fırsata kırabiliyorsunuz. PARA: Giriştiğiniz bazı yeni işler veya kararlar aklınızı karıştıracak. Her insandan ayrı bir fikir almanız zamanınızı boşa harcamaya yarayacak. SAĞLIK: Kronik hastalıklarınızın sebebini zaten biliyorsunuz ama ilaçlarınızı almıyorsunuz.

14 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

14 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>