Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2012, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bağlılığın bağımlılık haline dönüşmesi hiç işinize gelmiyor. Özgür bakışınız, epeydir karşılığını arar gibi. Ama aşk yaşamınızın yakın geleceğinde parıltılar var.

Kendinizi yeterince değerlendiremiyorsunuz. Vasıflarınızın bir kısmına gözleriniz kapalı. Sizinle alakalı düşüncelerin çok azından haberdarsınız. Geleceğinizin aydınlığı gözleri kamaştırıyor.

Yakın bir zamanda para haberiniz var. Kısa bir sevincin arkasında uzun düşünceler, endişeler gelebilir. Para idaresinde oldukça mahir oluşunuz, sizi birçok kaygıdan uzak tutabiliyor

Hayallerinizin arasına birçok imkansızı sokuyorsunuz. Ve hayallerinizin yaşamınızda itici, destekleyici bir etkisi var. Uzanabileceğiniz dalları düşlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgilendiren bir konuda, aşmanız gereken bazı detaylarla karşılaşabilir, bunları çözmeden konuyu bir bütün olarak göremeyebilirsiniz. Bugünlerde iç dünyanız hareketli ve karmaşık. Herkesin hayata başka pencerelerden baktığını arada bir de olsa, unutabiliyorsunuz. Arkadaşlık konularındaki tutarlılığınız size sonsuz krediler sağlıyor.

14 Kasım 2012, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler  14 Kasım(saat 09:42)-27 Kasım(saat 00:47) tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür, gerekli noktalara dikkat edilmesi halinde aslında gayet olumlu bir zamandır. Ancak nedense geri hareket dendi mi hepimiz kaçacak yer arıyoruz. Bu beni bir danışman olarak çok üzüyor. Gelin birlikte bakalım. Nelere dikkat edelim nelerden kaçınalım. Öncelikle sağlığımıza her zaman olduğu gibi dikkat edeceğiz. Geri hareket veya düz seyir fark etmez. Aksaklıklar varsa bu dönemde  ele alınması gerekir. Önceden başlamış tedavilere devam ediniz. Diyet yapmak istiyorsanız geri hareket döneminde öncelikle bir doktor kontrolünden geçin. Yeni bir adım atmak istiyorsanız, bu adımın size olabilecek yarar ve güçlüğünü gözden geçirin. Planlarınız sizin istediğiniz gibi hızlı yürümeyebilir. Yavaşlamalar, iletişimsizlik, bazen inatlaşmalar bu dönemde doğal sayılmalı. Ancak bunun farkında olarak biz de davranışlarımıza dikkat etmeliyiz. Önceden başlanmış projenize bu dönemde odaklanabilirsiniz. Yapılan işleri bir daha kontrol etmekte yarar var. Bulunduğunuz ortamda çalışırken veya yaşarken insanların garip tutumlarıyla karşılaşabiliriz. Unutmayalım ki, onlar da geri hareket nedeniyle böyle hareket ediyor olabilirler. İlişkinizle ilgili konularda keskin kararlar almayın. Birbirinizin özlük haklarına saygı gösterin. Geri hareketten önce aldığınız kararlar üzerinde bir daha düşünün. Önemli bilgilerinizin, kıymetli evraklarınızın güvenliğine önem verin. Alacak-borç gibi konularda dikkatli olun. Önemli bir adım atacaksanız,veya özel anlamda bir karar vermeniz gerekiyorsa, bu dönemde iyice gözden geçirin. 27 Kasım tarihine kadar beklemede kalın.

14 Kasım 2012, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın burcunuzdaki yolculuğu sürmekte. Kişisel açıdan sizi oyalayan ve sorumluluk getiren konular dikkat çekecek. Yeni başlangıçlar aynı zamanda ilişkiler cephesinde sizi etkileyebilir. Artık sınırlarınızı yeniden belirleyeceğiniz bir noktada duracaksınız. Gün ortasından sonra maddi durumunuzla ilgili problemler üzerinde durmaya balkıyorsunuz.

14 Kasım 2012, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hata... Geçmişte yaptığınız tüm hatalar gözünüzün önünde ancak sürekli dünle yaşamamalısınız. Bugün özellikle dünü değil yarın olacakları düşünmeye bakın.

13 Kasım 2012, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

14 Kasım 2012, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 25' 17" R
Ay
Balık
23° 24' 22"
Merkür
Koç
19° 02' 28"
Venüs
Boğa
06° 04' 24"
Mars
Koç
02° 53' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 14"
Satürn
Balık
16° 55' 45"
Uranüs
Boğa
22° 35' 01"
Neptün
Balık
29° 01' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 20"
Lilith
Başak
23° 47' 40"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>