Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün kendinizi duygusal açıdan oldukça yalnız hissedebilirsiniz. Fakat sorunlarınızı anlayabilecek kimselerle dertlerinizi paylaşabileceğiniz görülüyor. Cinsellik bugün sizin için oldukça önemli olabilir.

Bugün işlerinize ekstra özen gösterebileceğiniz görülüyor. Birlikte çalıştığınız kimselerle iletişiminiz çok güçlü ve onlardan destek görüyorsunuz. Enerjinizin yoğunluğu ataklığınızı arttırırken, kendinizi fazlaca yormamaya dikkat etmelisiniz

Yaşadığınız sorunlar maddi konulara verdiğiniz önemi arttırıyor. Yatırımlarınız ve girişimleriniz, doğru hedefleri belirleyebildiğiniz sürece sizin için son derece olumlu sonuçlar getirebilir.

Atacağınız adımları iyi planlarsanız çok daha verimli olabilirsiniz. Yakın çevre ilişkileri önem taşımakta.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bireysel çalışmalar bugün sizin açınızdan çok daha verimli olacaktır. Çevresel faktörlere duyarlı olduğunuzdan, beden ve ruh sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Sabırsızlık eğiliminizi dengeleyebilirseniz girişimleriniz konusunda başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz

15 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 05:56 Venüs-Kuzey düğüm görünüm etkisi altında Cuma gününe adım atmış bulunmaktayız. Bu enerji, çalışmaktan, rutin bir hayattan uzak durmak istediğinizi gösteriyor. Farklı bir şeyler yapmak, gönlünüze göre yaşamınızı geçirmekten yanasınız. Ancak sizin elinizde olmayan durumlar, hayatın güzel yanlarını hissetmenizin önüne geçiyor. Bu yüzden de pek rahat değilsiniz. Özellikle ilişki meselelerinde tuhaf gelgitler sizi yoruyor. Saat 09:03 Mars-Satürn karşıtlığı, ilişkimizde eskiyi, alıştığımız kişiyi, güven olgusunu önemsediğimizin göstergesidir. İleriyi görmek isteriz. Eğer kafamızda bazı soru işaretler olursa sorgulama ihtiyacı duyarız. Nedir, ne değildir diye? Çalışma ortamınızdaki kişilerle ilişkinizde veya eğitim hayatınızla ilgili konularda biraz abartılı düşünebilir, etrafınızdaki insanların sadece kendilerini düşünüyor olmalarından dolayı gerginlik yaşanabilir. Detaylarla uğraşmak istemezsiniz. Düzensizlik, bir şeylerin sizi sınırlandırması, işinize gelmeyen durumlar zorlayıcı olabilir. Bu görünüm finansal konularda da, dikkatli olmamızı gerektiriyor. Bir yanıyla harcamaya dönük olsak da, bütçemizin  ayarını bilmek zorundayız. Saat 09:44 Ay-Pluto arasındaki enerji alış verişi,  baskın tarzda hareket etmenize neden olur. Ancak koşullar gereği tabii ki dikkatli olmakta yarar vardır. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak ve kabul ettirmekten bir hayli hoşlanabilirsiniz. Saat 15.04-16 Mayıs saat 10:03 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Dinlenmenizi, sizi sinirlendirecek konuşmalardan, tartışmalardan kaçınmanızı tavsiye ediyorum. Bu türden davranan kişilere karşı dikkatli olunuz. Mübarek Miraç Kandilimizi kutluyor,,,İyilik, güzellik, huzur adına kucaklaşmamızda vesile olmasını Rabbimden  niyaz ediyorum. Gönülden sevgilerimle,

15 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü yapınızı ortaya çıkaran çalışmalarınızla gündeme geleceksiniz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin işlerini kolaylaştırma açısından, onlarayardım etme gereği duyacaksınız. Finans konularında rahatlama sağlamak istiyorsanız, size sunulan tekliflere ince eleyip sık dokuyarak yaklaşmamalısınız. Akşam saatlerinde kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

15 Mayıs 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda dikkatli hareket etmeniz gereken günlerdesiniz. Alacak verecek meseleleri, yapılacak ödemeler, çıkması beklenen krediler, burslar, alınacak primler v.b konularında engellenmiş hissedebilirsiniz. Maddi konularda kaçması zor durumlar oluşsa da, tolere edebilecek konumunuz sürüyor olacak. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Elimize bazı haberler veya bilgiler geçebilir. Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir. Normalde bizi motive edecek, zekileştirecek İkizler burcundaki Mars'ın sadece bir haftalık süre için (etkileri 3 gün önce başladı)Yay burcundaki Satürn le yapacağı olumsuz görünüm nedeniyle engellere, zorluklara, gerilimlere, fikir, ideoloji veya inanç farklılıklarına dayalı tartışmalara neden olabilir. Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır. Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır. Dişlere ve kemiklere dikkat etmelidir. Bu etkiyi en başta İkizler, Yay, Başak, Balık burçlarının ilk günlerinde doğan dinleyicilerimiz ve yükselen burçları bu burçların ilk derecelerinde olanlar başta olmak üzere hepimiz farklı alanlarda ufak tefek hissedebiliriz. Aslında güzel günlerdeyiz, ama bu düşmanca tavırları tetikleyebilecek bu gezegen açılarını yazmasak da olmazdı. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerinizi tamamlama yönünde hızlı adımlar atabilirsiniz. Bazı konularda yaşayacağınız sıkışmalar keyfinizi kaçırabilir. Elinizde olmayan nedenlerden ötürü kazalara maruz kalabilirsiniz. Kabullenme içine girip, sakin kalmakta fayda var.

15 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal anlamda gelgitlerinize bir an önce son vermelisiniz. Her şeyden bıkmış haliniz devam ederse dengeleriniz altüst olabilir.

15 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi geliştirecek etkinliklerde yer alabilir, yeteneklerinizi sergileyebilir ve finansal konulardaki işlerinizi halledebilirsiniz. Akşam saatlerinde aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar ve hayal kırıklığına açık bir zamandan geçeceksiniz. Hayatınıza yeni ve ani bir kişiyi alma konusunda kesin karar vermemeniz gerekmekte.

15 Mayıs 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda bir para işiniz zora girebilir veya partnerinizin para alanlarında birtakım engeller ve sıkıntılar oluşabilir. Para işlerinizde sorunlara açık olacaksınız. Bu nedenle harcamalarınıza dikkat edin.

15 Mayıs 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü yapınızı ortaya çıkaran çalışmalarınızla gündeme geleceksiniz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin işlerini kolaylaştırma açısından, onlara yardım etme gereği duyacaksınız. Finans konularında rahatlama sağlamak istiyorsanız, size sunulan tekliflere ince eleyip sık dokuyarak yaklaşmamalısınız. Akşam saatlerinde kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

15 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürecek. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

15 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 07" R
Ay
Başak
29° 09' 36"
Merkür
Boğa
03° 26' 17"
Venüs
Boğa
23° 14' 45"
Mars
Koç
13° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 27"
Satürn
Balık
17° 58' 34"
Uranüs
Boğa
23° 23' 33"
Neptün
Balık
29° 23' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 33"
Lilith
Başak
25° 20' 30"
True Node
Koç
14° 55' 44"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>