Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamında bugün isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Görüntüde sevdiğiniz insanla güzel bir beraberliğiniz var fakat aslında durum daha üst boyutta.

İş yaşamınızda parlak bir gün sizi bekliyor. Yeniliklere açıksınız ve her bakımdan enerji dolusunuz. Yakında önemli birseyahatine çıkacaksınız ve bunun hazırlığını önümüzdeki günlerde yapmanız gerekiyor.

Bugün bir dostunuz yüzünden gereksiz ve fazlaca bir harcama yapabilirsiniz. Zaten bu dostunuzu başınızdan atmadığınız sürece daha bütçenizi çok zorlarsınız.

Bazı konularda çevrenizdeki insanlara kendinizi ispatlamak zorunda hissediyorsunuz. Buna hiç gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek çok bakımdan kendinizi güçlü ve zinde hissedeceksiniz. Çalışmalarınızın karşılığında başarılı olacaksınız ve ikili görüşmelerde üstün taraf olma başarısını kazanacaksınız. Bazı konularda yanlış kararlarınız olsa da kararlarınızdan çabuk döneceksiniz. Yeni başlangıçlar yapacak durumdasınız.

16 Mart 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler yeni haftamız saat 04:08 Ay-Güneş  görünümüyle başlıyor. Saat 10:02 olana dek öncelikle işlerinize önem veriniz. Kısa seyahatler, aşk hayatınızla ilgili meseleler, eğitim, ticari gibi konularla ilgili girişimlerde de bulunabilirsiniz. Saat 10:02-12:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altında  olacağından,  doğal olarak yavaşladığınızı hissedebilirsiniz. Gecikmeler siz veya başkalarından kaynaklanabilir. Bu durumda gerginleşmeyiniz, kendinizi akışa bırakmaya çalışınız. Saat 11:41 Merkür-Satürn mücadeleci görünümü, hayatın güzelliklerini, aşkın olağanüstü önemini, yaşamın tüm zevkli yanlarını hissetmemizi bir miktar zorlayıcı olabilir. Kazancımız yetersiz ise, istediğimiz gibi bir yaşam sürmekte zorlanıyorsak, bu etki altında olumsuz düşünmeye açığızdır. Keşke daha çok imkanlarım olsa, keşke her arzu ettiğimi alabilsem, elde edebilsem diye düşünürüz. Zihnimiz zorlanır, pembe düşler yerine, karasını görürüz hayatın. Oysaki bu görünüm bize, para kazanma yönünde yeteneklerimizi değerlendirmemiz, elimize geçeni daha dikkatli harcamamız yönünde uyarıcıdır. Kötümser değil, mevcut sorunlarımızı görmemiz ve ona göre bir yol belirlememiz gerektiğini hatırlatıcıdır. Günlük bir etkidir. Bu saatlerde biraz daha sakin olmakta, önemli kararlar almamakta yarar vardır. Saat 12:14 sonrası  Kova burcunda ilerleyecek Ay, ev sınırları içinde özgürce hareket etme ihtiyacınızın göstergesi olarak önemlidir. Saat 20:24 Ay-Satürn görünüm etkisi altında, parasal konularda hesabınızı biliyorsunuz. Ancak yine de tam anlamıyla güvendeyim diyemiyorsunuz. Çünkü dünyanın hali belli olmuyor. İnsan hakikaten garanti altında olmak istiyor. Şöyle bir düşündüğünüzde sizi içten içe rahatsız eden meseleler var. Hiçbir yere tam olarak ait olmadığınızı bile düşünebilirsiniz. Yeni haftamız bizlere huzur, başarı, şans ve güzellik getirici olsun, Kalben sevgilerimle,

16 Mart 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve entelektüel konularda aynı düşünce içinde hareket edeceksiniz. Bugün kardeşlerinizle ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz.. Bugün, enerjinizi geçmiş deneylerden yola çıkarak yeni bir şekilde değerlendirme yoluna gidebilirsiniz.

16 Mart 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda, alışık olduğunuz yollar ve yöntemlerle ilerlemek isteseniz de, bu yöntemlerde geçmişte bazı sorunlar yaşadıysanız taktik, yöntem veya stratejileriniz üzerinde tekrar düşünmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ciddi konuşmaların yapılabileceği, önemli anlaşmaların şekillenmesi için kafa yorulabilecek bir haftaya giriyoruz. Zihnimizi ciddi konulara yoğunlaştırmamız gerekebilir. Merkür ve Satürn arasında oluşan olumsuz açı, önümüzdeki bir hafta boyunca iletişim problemlerine, ifade zorluklarına veya ikili ilişkilerde birbirimizi yanlış anlamamıza neden olabilir. İletişim kurmakta zorlanabilir, gereksiz endişelere kapılabiliriz. Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir. Bu süreçte, doğru anlaşıldığımızdan emin olmadan belli diyalogları sonlandırmamamız yararımıza olur. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Mart 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

16 Mart 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne keyifli başlayacaksınız. Karşılaştığınız haberler duygularınızı harekete geçirecek ve geleceğe yönelik önemli ve yeni projeler yapacaksınız.

16 Mart 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

16 Mart 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi yakın çevrenizdeki insanlara bırakın. Bireyselliği değil, sosyalliği tercih edin ve çevrenizdekilere uyum sağlayın. Bırakın bugün programları onlar yapsınlar. Bu şekilde ortamda sağlayacağınız uyum, herkesten çok size yarayacaktır.

16 Mart 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 17' 40" R
Ay
Aslan
14° 33' 49" R
Merkür
Koç
28° 40' 04"
Venüs
Boğa
18° 38' 29"
Mars
Koç
10° 43' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 27"
Satürn
Balık
17° 43' 11"
Uranüs
Boğa
23° 10' 31"
Neptün
Balık
29° 18' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 26' 09"
Lilith
Başak
24° 55' 36"
True Node
Koç
14° 52' 57"
Son Güncelleme : 14/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>